Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 2

coco spune:
Iuu huuu- Mama- va vad si eu acum! Ma topesc dupa Alexut-poza in baita cum curge apa e de dat pe net Mi se pare mie sau ai mai slabit? Se pare ca Alex seamana cu tine micutza
Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

coco spune:
Valenka - ce superb e la voi cu zapada, cred...Imi si imaginez!
Aici e soare (la noi ziua au fost 15 grade C)- e adevarata primavara! In schimb magazinele s-au umplut de mosi Craciuni, stelute, beteala, parca, parca tb. sa vina si aici iarna!
Anca Mihaela - o poti scoate afara pe Ema, dar sa nu intre in contact cu alti copii, sau lume multa in spatii inchise, asa cred! Acum trebuie sa ne bucuram de zilele astea bune de plimbare (atentie la vant insa!)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

gegea spune:
La multi ani sanatosi, fericiti si cuminti, micutza SARA! Sa aduci numai bucurii mamei si lui tati, sa fii sanatoasa si mereu cu zambetul pe buzutze!
si
de la noi!
Geani &
Daria

coco spune:
Si acum ceva off-topic:
Daca ati sti cu ce pierd eu timpul -mi-a adus sotul un soft de incarcat tot ce vrei de pe net (rapid) si eu -tusti si tot dwld muzica - si ce muzica?! Comunista... Cenaclul flacara, 1 mai muncitoresc, tineret pe santier
, dar si muzica veche romaneasca!! Cred ca intru pe PC-le unor pustani care au de la BUG Mafia la culmea - Alexandru Andries! Si eu care ziceam ca generatiile astea sunt cum sunt, cu manele- cred ca de fapt stiu exact ce vor! Sa vedem ce or sa vrea ai nostri
!
Ah, am uitat: Vlad moare de ras cand mama danseaza singura, si cand dansez cu el in brate (mai ales tango) e f. increzut!
Amintiri
Varsta lui Vlad:

Anca Micaela spune:
Pai asta e problema, Coco, ca virusul se transmite prin aer si, in afara de asta, cei vaccinati il pot transmite, fara sa faca boala. Mai ales ca au reinceput scolile... Si pe strada nu ai unde sa te ascunzi de lume, asta e grija mea. 2 medici pediatri (atatia am intrebat) mi-au zis pana acum sa o tin in casa pana se stinge epidemia. Si vad ca numarul de imbolnaviri tot creste, sa nu mai zic de cele 8 decese.
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

rrox3 spune:
Anca Micaela de unde stii ca cei vaccinati pot fi purtatori si il pot transmite mai departe? Ca asta e stresul meu cu Mariuca care e vaccinata la zi, dar mi-e frica sa nu-i transporte ceva Ioanei...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

rrox3 spune:
La multi anisori minunati!! Sara
si Julia
!!
In alta ordine de idei, am terminat Harry Potter si am mai intrat si eu pe aici
Valenka sigur ca mi-a placut si volumul asta, doar am declarat ca sunt fan Abia il astept pe al 7-lea (si ultimul) si sunt bineinteles optimista
Mamacita Multumesc pentru invitatie, sunt super pozele! Alexut e tare expresiv si e dulce foc Cu tine seamana la ochisori, altceva deocamdata nu observ, dar nu dispera. Si Mariuca cand s-a nascut semana numai cu tati si dupa 2 anisori a inceput fata sa semene si cu mami destul de bine
Andira multi burticii!! M-ai omorat cu nasucul ala de 1 mm, m-am topit toata
Eco 4D cel mai nou e acum la Medicover Victoriei, l-au adus de curand si e super. Cel mai indicat e la 16 saptamani, chiar daca asta inseamna sa mai ai putintica rabdare si stiu ca-i greu
Ce mai face Irina?
si ei!
Ocrainic bine ai mai revenit! lui Daviduc cel frumos si felicitari tie pentru slabit!! La capitolul urmator te adaug pe listuta
Zuzunaki Succes cu dieta si multi dintzosului de Bubu!! La capitolul urmator te adaug pe listuta
Gegea Ce papusica buclata ai!!
An-k succes cu dieta si tie!! Biancai!
Daria Brien e super, ai un baietel precoce si istet tare! Si felicitari pentru dintisorul 4!!
Oanamc Letitiei, ca-i fetita isteata si cu personalitate!! Si Ioana ma "terorizeaza" de vreo saptamana numai cu "ta-ta". Culmea e ca imediat ce ma vede incepe cu "ta-ta" si rade incantata
Nu-ti face griji cu taiatul motului, doar baieteilor li se taie motul, fetitelor li se rupe turta deasupra capului (cel putin pe la noi!).
Coco sa inteleg ca tocmai ai descoperit Kazaa? Sau e altceva?
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Marox spune:
Va multumesc tuturor pentru mesajele adresate Juliei! Doresc si eu copilasilor vostri multa sanatate si sa continue sa va umple viata de bucurie.
Va multumesc, cu intirziere, sorry, si pentru mesajele de insanatosire! Si Alex si Julia sint mai bine. Acuma insa plateste tributul sotul meu...si cum e genul "ignor boala pina ma doboara" trebuie sa-i port si lui de grija sa-si ia medicamentele.
La 8 luni Julia se mindreste cu...0 dintisori. Se tine bine in 4 labe si incepe chiar sa se deplaseze.
Sper ca toata lumea e bine, nu am avut cind sa citesc din urma, o sa incerc sa revin mai des pe forum.
Va pup, o seara placuta!

Anca Micaela spune:
Rrox, asa mi-a zis pediatra...
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png