Cel mai frumos oras din Romania...(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Multe orase frunoase, multe pe care nu le-am vizitat si despre care nu pot spune nimic. De Bucuresti chiar n-as spune de bine! Pitestiul in perioada Festivalului Lalelelor este delicios!

shati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Iasiul !(gradina Botanica,Copoul,Bucium,Palatul Culturii,Mitropolia etc)Votez pentru ca acolo am facut facultatea si nu am mai vrut sa ma intorc acasa la Tulcea dar a trebuit sa ma casatoresc si sa lucrez dupa facultate si in Iasi nu am avut nici o sansa sa gasesc un loc de munca la vremea respectiva.Visez la ziua cand ma voi reintoarce si abia astept .Prietenii ma tot invita dar intervin diverse probleme si tot aman .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

IASI

de ce ? e orasul meu natal, mi-e dor de el

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

quote:
Originally posted by danitin

TIMISOARA

Piata Unirii - un loc in care atunci cand te plimbi pe inserat, la lumina felinarelor, in umbra Palatului Baroc si a Domului Catolic astepti sa te intalnesti in orice moment cu doamne imbracate in crinolina si cavaleri cu juben inalt.
Muzeul Banatului - cu zidurile sale masive si platanii seculari care il ascund de privirile indiscrete. Iar in curtea interioara a Castelului o fantana desprinsa parca din povestile medievale te imbie la dulce visare sub ramurile arborilor care au vazut poate lupte si povesti de iubire. Iar daca in plina primavara te toropeste caldura de acolo te poti refugia in Sala de Marmura, pe sub coloanele majestuoase de aici unde pasii starnesc ecouri de bolta inalta.
Catedrala - atat de frumoasa si de majestuoasa, cu mozaicul de pe turle si amintirea celor care au cazut pe treptala ei in Decembrie 1989
Monumentul - eroilor din Cimitirul din Calea Lipovei unde arde nestinsa flacara in memoria Lor, a celor care au fost generatia unui Decembrie pentru libertate.
Cartierele vechi ale orasului unde descoperi pe sub petece de tencuiala cazuta, praf, geamuri ciobite si cariatide ciuntite de vreme case frumoase si curti interioare umbrite. Malurile Beghieiului cu alei strajuite de magnolii, salcii si plopi, Parcul Rozelor, Palatele din Piata Operei si multe altele....

Pentru asta iubesc Timisoara si pentru faptul ca daca nu ar fi fot timisorenii poate ca acum nu scriam aici pe forum ...

Mamica de spiridus

Danitin, vroiam sa scriu si eu despre orasul nostru, dar ai scris tu atat de frumos, incat nu mai am cuvinte...

Votez si eu pentru cel mai frumos oras:
TIMISOARA!

Iar ca oras de suflet, Baia Mare...

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

pana la 20 de ani nu m-am vazut in alt oras in afara celui natal:rm-valcea.e micut ,curat,cu oameni harnici si saritori.dar m-am indragostit de ARAD numai dupa o luna de stat si am deja 8 ani.de ce?
ador copacii seculari si spatiul verde care separa cele 2 benzi din centru,ador cladirile vechi din vechiul cartier evreiesc care te plimba cu gandul la o alta epoca,imi place sa merg pe strandul neptun unde te simti ca pe litoral seara pe faleza.
dar cel mai mult iubesc aradul ca mi l-a dat pe sotul meu!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Cluj-Napoca, inima Ardealului!

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

CLUJ FOREVER

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

SIBIU

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_marutei spune:

SIBIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanaaa spune:

Nici un oras nu se compara cu BRASOVUL!!

Mergi la inceput