Mamici de mai-iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
Darria spune:
Buna seara fetelor ![]()
Sarbatoreste cineva maine de Sf. Andrei?
Daca da: LA MULTI ANI! voua si persoanelor dragi voua care poarta acest nume

Noapte buna ![]()
la purtator
noi
shoricutza spune:
Ama draga mea ce ma bucur ca ai venit linistita si bucuroasa! Puteam sa bag mana in foc ca tu si bb sunteti ok.
Ce pacat ca exista asemenea medici incompetenti care sunt lasati sa se abereze si sa alarmeze oameni nevinovati. Iarta-ma, dar sunt atat de furioasa pe chestia asta .... imi inchipui cate griji inutile ti-ai facut .... si dupa ce ca sunt incompetenti mai sunt si rautaciosi si fara respect fata de pacient.![]()
In fine, important acum este ca bb este bine merci si face tumbe pe acolo linistit.
13+
cypocs spune:
AMA , bravo , sa vorbesti cu el si de un poster .Deci colul e tare .SUPER.ce ti-a zis de dureri??
ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png
ama_kaly spune:
shoricutza mercic mult!acum am citit si mesajul tau de la capitolul precedent,iti multumesc pentru incurajari si pentru ca ne-ai zis ca o sa fie bine!!Pe dr aia o s-o vizitez cand se intoarce sotul meu ca merita sa mergem sa o punem la punct putin 
Da important e ca bebe e bine si ca am terminat cu grijile..e adevarat ca ne panicam din orice..
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
ama_kaly spune:
Amonar schimba-mi si mie DPN-ul pls pt 29aprilie!Ca mai multi dr mi-au zis asa,inclusiv dr meu azi!insa cine stie cand se hotaraste bebe sa vina
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
mihaela.f spune:
Ama Kaly ce bine ca sunteti bine!!!!
Mihaela
11+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
ama_kaly spune:
Alia nu am poza cu colul sa-mi fac poster
dar data viitoare o sa cer
De dureri mi-a zis ca sunt din cauza intinderii ligmentelor si ca atunci cand ma doare sa iau no spa.Dar nu mai am nici un motiv sa-mi fac probleme..La eco,el imi explica si eu adaugam comentarii la ceea ce spunea el adica il completam cu ceea ce stiam de pe net,iar la un moment dat dr ma intreaba unde sunt studenta.Dupa ce ii zic ca la ASE imi spune:"Credeam ca la medicina ca vad ca stii destule..mai ai putin si imi explici tu mie"
pai daca stau toata ziua si ma documentez pe net,normal ca stiu!
carmina multumim pt ingrijorare..suntem bine si sanatosi!din fericire ne-am intors cu vesti bune!
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
shoricutza spune:
Ama zau ca parca si io i-as face o vizita in locul tau doctoritei aleia ... si facut si o reclamatie ceva ... Poate par prea inversunata dar sa ti se spuna eronat, si unde mai pui, si cu indiferenta, ca ai iminenta de avort la 18 saptamani ...
13+
ama_kaly spune:
mihaela multumim!
mi s-a luat o piatra dupa inima azi cand s-a infirmat tot ce mi-a zis idioata aia ieri!io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
ama_kaly spune:
shoricutza pai n-o sa ramana asa!!
Evident ca o sa merg si o sa fac scandal acolo!! nu numai ca mi-a pus un diagnostic gresit,dar s-a purtat si infect!!
astept sa vina sotul meu si mergem,ca si el imi spune de fiecare data la telefon sa mergem s-o batem pe aia
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe