Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Codruta, ai cum sa-i rogi la farmacie pe la voi sa iti dea reteta la pasta petrini? ca la 3 farmacii am fost pe aici prin zona, sunt tot niste tinerele care ne zic ca nu prepara. cred ca nu stiu despre ce e vorba...

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua dragelor,

La Multi Ani! Romania si romanilor de peste tot.
La Multi Ani si sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si sa primiti cadouri frumoase.

Fetele,
Ma doare in gat si nu stiu ce medicamente am voie sa iau. Stiu ca paracetamol e voie, dar ceva specific pt gat care nu afecteaza laptele sau bebeul nu cunosc. Si daca eu racesc poate sa ia si bebe de la mine?

Va pupici, o zi buna,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mimsi, eu mai vroiam sa incerc experimentul cu bagatul copilului in cada, la balaceala. deci a fost bine si i-a priit alexiei!

raluca, hai! iesi din clubul respectiv. azi 60, maine...
eu sunt la nivelul 130. dar mai fac ce mai fac, ma mai trag de tzatzele handi...

b irina c, tare mi-e teama cu radu ca l-am cam invatat cu bibe. sper sa ne obisnuim amandoua copiii sa stea la san. as'noapte n-a vrut san deloc. i-am dat bibe si a mancat. ii dadeam si plangeam. dar trebuie sa ma gandesc ca e o victorie si asta, ca ii dau laptele meu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La Multi Ani la toti romanii !
Fabiano al meu, pe langa faptul ca mananca fara limita, acum, de cateva zile, face alta. Cand vine ta-su´acasa incepe sa fie agitat si nu mai vrea sa doarma. Ieri ne-a tinut asa de la 15 pana la 23, credeam ca innebunim...cerea incontinuu de mancare, vroia in brate...Dimineata, cand sta cu mine, e linistit. Se intampla la vreuna din voi la fel? Partea buna e ca doarme noaptea cate 6-7 ore legate, insa cu asemenea dupa-amieze o sa ajungem la balamuc.
Stiu ca s-a mai scris de 100 de ori (da nu gasesc), da isi face cineva mila si de mine si-mi spune care e formula aia in urma careia apare scris doar ´poze´? Mersic anticipat !
Azi am fost cu bebe afara - a iesit si aici un pic soarele - apoi i-am tras o baie zdravana si acum ´a dat legatura in studiouri´...asa ca ma mai pot si eu misca in voie.
Va pupam pe toate,

Carmi cea obosita si Fabiano cel nesatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Chiar trebuie sa merg sa mai cumpar o cutie de Petrini. O sa intreb farmacista de reteta. Daca o primesc o trimit la adresa noastra de mail.
Petra numai in brate vrea acuma, dar sus, nu pe spate. Cum o pun jos incepe si urla....da urla. Nu pot sa o las urland, ca vibreaza tot in jur de la glasul ei.
Antoanela poti lua propolis cu vitamina C (la farmacie gasesti).
Carmi, scri asa: [ url = " http://..........." ] Poze [ /url] (fara nici un spatiu intre ele)

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nu merge partea 5.

si radu vrea in brate, dar numai la verticala. la orizontala urla. doar la supt sta la orizontala.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La mine merge partea 5.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

PS: cui nu-i merge un pdf, inseamna ca nu s-a downloadat complet; mai trebe dat jos odata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul nou ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63189" target="_blank">aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput