sughita?

sughita? | Autor: anita2303

Link direct la acest mesaj

buna , sunt insarcinata in 31 saptamani si simt in burta niste zvacniri constante , am auzit ca el sugita
dar le simt foarte des , poate sa fie si altceva ?
mercic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Nu stiu ce sunt dar si eu le simt. Mie inca mi se vede prin burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita2303 spune:

poate sunt burtici sau mamici care stiu , sa ne spuna si noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, e vorba de sughit. Bebe se pregateste de pe acum pentru viata extrauterina, isi pregateste sistemul respirator. Se aud zgomote ritmice intr-o parte a uterului, acolo unde are capusorul. Stati sa vedeti cum se aud la 39 de saptamani si cum o sa scoata atunci piciorusele prin burtica voastra! Eu am simtit-o pe pielea cumnatei mele si, Doamne, e atat de emotionant!!!

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, bebe sughita! O sa sughite, o vreme, destul de des si dupa nastere, nu va speriati, e normal. Noi la Matei, fugeam si la 3 noaptea, unul dupa o lingurita de apa plata, altul cu lamaia... sa-i potolim sghitul. Acum, la Mara.. o lasam in pace si ii trece singura! Deh, suntem mult mai relaxati la al doilea copil!

Dar intre-adevar, e vorba de sughit, nu va speriati. Copiii mei au sughitat des si in burtica si in afara ei.

Nastere usoara!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

si la mine sughite bebeu'mic cam de la 30 de sapt,sau ceva pe-acolo!
eu am observat ca sughite mai mult dupa ce mamica lui papa ceva bun...
Adica,de ex.dimineata dupa ce papam laptic cu nesquiq,deci...ceva dulce...si-ajungea in lichidul amniotic,poate din lacomie inghitea ceva mai mult decat tb!
Ei,acum lasand gluma la o parte,cam asta e raspunsul:bebele se pregateste ptr.respiratia de-afara!!Aia plina de noxe si e-uri din Romania si de pretutindeni,fir'ar al naibii!!

Pupici,Silvia si Stefanel,40 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Si eu simt ca-mi zvacneste burtica asa usor ... nu stiam de ce dar m-am gandit ca ar trebui sa sughite papusa lui mama.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si eu simteam sughiturile in fiecare zi. Cand am simtit prima data ma gandeam ca poate ii simt bataile inimii, ca erau niste zvacniri constante. Si cand am inceput sa citesc am aflat de fapt ca puiul meu sughita.
Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Care usor? Mie-mi zvicnea burta ca la balamuc. Erau cele mai constante si mai usor de recunoscut miscari. Si acum sa vezi ce sughitaaaa... La fel de tare.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La mine , cu cat bb se apropie de termen, sughite din ce in ce mai tare, adica zvacnirile le simt mai puternice.Si de durata mai mare.
Mara 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita2303 spune:

multumesc mult , m-am mai linistit

Mergi la inceput