Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corni spune:

LA MULTI ANI si din partea noastra Andreelor si Andreilor, in special bebeilor din gasca noastra.

S-au mai estompat bubitele Timmei de pe picioruse.
Si ea de 3 zile refuza masa de fructe de la ora 12 si prima masa de lapte o ia la 8,30, deci intervalul ar fi destul de mare si am crezut ca s-a plictisit de acelasi gust asa ca astazi i-am schimbat felul, i-am dat mar copt,gutuie fiarta,banana,branza dulce, pesmet si a mancat mai bine insa mie mai mult imi placea meniul anterior cu mar crud si fara gutuie. A mancat cred 50 g si restul am mancat eu si am dat peste o bucatica de gutuie tare neblenduita asa ca m-am bucurat ulterior ca nu a mancat tot ca poate dadea ea peste bucatica aceea . Nu cred ca-i mai dau gutuie fiarta ,are si gust de medicament si este si inecacioasa.
Mai dati-mi si mie idei de preparat fructele, ce combinatii mai faceti?

Gabitzam, unde ai gasit-o pe Cindy? Pe DVD se gaseste?
Te-am mai intrebat eu anterior dar nu mi-a respus sau am inteles eu gresit ca doctorita voastra v-a recomandat Calciu Natural,cum este asta?

Loreen, merci pentru raspunsuri.Vaccinul antimeningita cand i l-ai facut? Este inclus in cele care i le-am facut pana acum sau i l-ai facut separat?

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete!
Am intrat numai sa uram de bine la sarbatoriti.
Andreea (Speranta nu moare), Andrei (Gabita)sa va traisca, Andrei (Andreea a) sa fie sanatosi, voiosi si sa va aduca multe bucurii.
tuturor mamicilor care se numesc Andreea si dece nu si taticilor mai fete multa sanatate sa aveti putere si rabdare sa crestetii puiuti.
sarbatoritilor de zilele astea azi maine, multa sanatate si tot ce isi doresc parinti vostri pt. voi ca stiu ei ce e mai bine.
despre noi alta data ca acum suntem intr-o creza cred gen Tony.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Fetelor, imi permit sa ma abat de la subiectul principal si anume bebelusii nostii si va pun o intrebare de alta natura. Din curiozitate cati mc de apa consumati voi intr-o luna ca eu sunt pe primul loc in bloc, toti au cate 1 mc rece maxim 3 mc calda, eu am rece 12 mc si calda 14 mc(am dat consumul maxim).Ori suntem noi risipitori ori ???? Si pierderile de apa, nu stiu de unde provin pentru ca la subsol nu curge nici o teava se platesc procentual. Cu cat consumi mai mult cu atat platesti pierderile mai mult.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Corni, se gaseste aici in Bucursti la Carrefour DVD-ul cu Cindy Crawford. Poate il gasesti si tu in Constanta pe la magazinele mari unde au raion cu CD/DVD-uri.

Calciu natural este sub forma de siropel, fara zahar. Eu ii dau 5ml pe zi.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Corni vaccinul pentru meningita l-am cumparat...si a inceput la 4 luni,apoi sase si opt...Este o boala pe care n-as vrea sa o faca deloc...un pojar,varsat mai e cum mai e da'asta nu...
Cu consumul de apa si eu am la fel si nu este vorba de risipa ci pur si simplu de igiena...adica noi folosim apa,restul care au doar cate un mc,fie scot apa din calorifer pentru wc ca aia nu se contorizeaza,fie trag apa la wc odata pe zi sau fac baie toti in aceeasi apa...gradina Domnului e mare...iti dai seama cati au sarit gardul....

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

La multi ani,Androix!

Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!Un pupic dulce si special pentru Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Mai, nu mai pot...trebuie sa-mi spun ofu' altfel fac praf computerul asta...am un internet de toata prastia!... care mai navigati la 42 kbps ca mine??? cred ca nici in zimbabue cu net in conducta de bambus nu merge asa de prost! Uff! Na' ca m-am mai racorit......nu ma bagati in seama.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Androix - ! te rog frumos sa-mi trimiti si mie cartea de monty pe mail (sotzul meu o sa-ti fie pe veci recunoscator), daca nu cer prea mult si-ti e la indemana o vreau si pe cea de la Lucas.
(adresa e teddylyon@yahoo.com). Mii de multzumiri!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cam tarzior va spunem si noi LA MULTI ANI!!!!! tuturor sarbatoritilor zilei de astazi. sa cresteti mari si sa aveti parte de multa fericire.

pupicioi

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Merci fetelor pt incurajari. Ieri eram atat de nervoasa si chinuita ca pur si simplu nu am mai putut. Azi noapte a fost absolut identic iar de la 5.30 sunt sus si prestez. Am dedus ca desi i-au iesit dintii cei doi de jos ii ies si altii si inca repede. L-a dat aseara sotul cu oralgel pe gingia de jos si de sus si a fost linistit vreo ora. Deci cred ca de aia e totusi asa nebun. Sincer eu ma tem sa nu inceapa sa profite si sa se maraie si cand nu il doare ca eu habar nu am, nu?
Colac peste pupaza a adus tati un virus si a dat raceala in toata familia. Asa ca ma astept acu sa nu doarma din cauza nasului ca febra nu avem niciunul.
Sa nu uit: La multi ani Andreelor si Andreilor! Sa va dea d-zeu sanatate, fericire si multe impliniri.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput