Subiect...de inceput?

Subiect...de inceput? | Autor: SARILLA

Link direct la acest mesaj

Buna...Sunt o incepatoare...in primul rand ca abia m-am inscris pe site..si apoi ca doar ca am aflat ca sunt insarcinata!!!!Pentru prima oara,evident
Presupuneam de cateva zile..ne-am dorit sa fie asa..iar acum,cand am aflat...nu-mi vine sa cred..am intrat in panica..ma tot intreb daca o sa ma descurc..parca nu mai sunt eu de cand am aflat..eu si sotul meu ne-am mutat de curand in alta tara,unde sunt singura,nu am pe nimeni in afara de el..iar el munceste marea parte a zilei...sunt ingrozita de gandul ca voi fi SINGURA pe toata perioada sarcinii...acum eu am venit in Romania,in vizita,am ajuns mai devreme,el va veni in decembrie..si...ufff...ma gandesc cu groaza ce sa fac..nici macar nu am fost sa imi fac analizele,nu mi-am ales un medic,deoarece in ianuarie vom pleca iar acolo...Ne dorim mult copilul,iubim copiii si abia asteptam sa avem si noi un bebe plangacios care sa ne tina treji noptile..insa...ce ma fac? nu mai vreau deloc acolo...aici am pe toata lumea..familie,prieteni..acolo..pe nimeni...sotul meu mi-a zis ca daca vreau ne putem muta iar aici,in Romania,insa...as putea sa ii fac asta?El si-a gasit foarte bine acolo,are sanse reale sa ii fie foarte bine profesional..simt ca as fi prea egoista sa ii cer sa ne mutam iar aici,dupa ce doar ce am vandut tot sa ajungem acolo...simt ca ametesc cand ma gandesc la toate astea..toata decizia imi apratine acum...ce sa fac?Toate mi se invart in cap...parca au venit prea..deodata...Sfaturi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Draga Sarilla,

In primul rand, felicitari pentru darul minunat pe care il asteptati!Nu am trecut prin experienta ta, dar iti scriu ca sa te incurajez.
In cazul in care iti vei urma sotul, vreau sa te sfatuiesc sa incerci sa gasesti comunitatile de romani care sunt in tara unde veti locui voi. Intre ei iti vei gasi persoane cu care te vei intelege si, cel mai probabil, si imprieteni. In al doilea rand, cu ocazia vizitelor la medic pe care le vei face pe parcursul sarcinii este f. probabil sa intalnesti alte viitoare mamici si, cum femeile devin f. solidare cand e vorba de nastere de copii sau copii in general, aceste cunostinte iti vor putea deveni, de asemenea, prietene. "Burticile" se inteleg intotteauna bine, si comunica f. repede, fie ca se intalnesc prima oara in sala de asteptare la medic, la gimnastica prenatala sau la supermarket.

Nu in ultimul rand, slava D-lui ca exista Despre copii - ai aici un tezaur de informatii pretioase si zeci de suflete care te vor ajuta cu drag cand vei avea nevoie!

Fruntea sus si fii optimista si linistita - cu gandul la micutz!

Stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

in primul rand bine ai venit la.......in al doilea rand dar cel mai important felicitari pt bebel!in acceeeasi situatie sunt si eu!sunt singura aici intr-o tara staina fara sa cunosc boaba germana si mi tare greu ca nu are cine sa ma invete ce si cum!dar am site-ul si toate intrebarile mele isi gasesc raspunsul aici!intra si tu la mamici de iulie-august si fa-ti prietene pe acolo!ai sa vezi ca toata lumea se va bucura de minunea ce-o porti!bafta multa si sanatate la amandoi!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Multumesc,fetelor!
A contat mult pentru mine sa vad ca mi-a raspuns cineva,iar ideea cu alte mamici este chiar foarte utila...
Inca mi se invarte totul in cap,gandindu-ma ca acolo tot sprijinul pe care ti-l poate darui familia in astfel de situatii nu va exista...si va trebui sa ma descurs singura toata ziua,dar..sper sa fie bine,pentru ca nici fara el nu pot sta...chiar,aveti idee pana la ce luna ai voie sa calatoresti cu avionul?Parca pana in luna a 7-a? sau ma insel? In fine,mersi mult inca o data si ...mai vorbim...va pup!

Mergi la inceput