Mamici de martie-aprilie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Multumesc Nshiro, dulce ca de obicei
Ama_Kaly si eu zic ca sunt cam multe echografii dar daca pe tine asta te face sa te simti bine, go on!
Tina ma bucur mult ca bebe e ok si tu esti linistita.
Ciuf te-o fi deochiat aia. Ai grija de tine.
Eu ma pregatesc acuma sa merg la medic. Am vorbit cu asistenta (aici asa se procedeaza) si i-am spus ca nu mi se mai relaxeaza burtica si ca ma cam dor mainile si ea zicea ca, dupa simptome, nu pare nimic ingrijorator, poate doar ca bebe sta transversal, dar totusi sa vin sa ma vada. Sper sa fie ok.

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetelor, sa va povestesc :
1. Am luat ulei de bebe Dalin si m-am dat cu el pe corp, dupa dus. Dar ... n-am stiut ca e asa de uleios cred ca trebuia sa nu ma sterg cu prosopul, ci sa-l intind pe pielea uda ? Cine stie ? Ca ma naclaisem toata, am stat asa un sfert de ora, chipurile sa intre in piele (ciuciu !) pana la urma m-am imbracat in camasa de noapte ca inghetasem - cu ocazia asta cred ca s-a sters de camasa tot uleiul ....
2. Laura Ioana, vreau si io muzica pentru bebei, te roooog !! Ca io nu gasesc pe DC, cred ca nu stiu sa caut ...
3. Eu in seara asta am sadit grau, dar cica trebuia de noaptea trecuta ! Prin "noaptea sf. Andrei" io nu inteleg ajunul, ci noaptea ce urmeaza zilei de sf. Andrei. Gresesc ?
4. Tina, superfelicitari pentru bebe sanatos !

Pup toate fetele cu burtici !!
Gata, am fugit, ca ie "Troia" la HBO, si io nu l-am vazut pana acuma.

Irina. 26+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Happy Anniversary pentru mamicile vizate de Sf. Andrei
Nu am mai postat de mult si nici eu nu stiu de ce (tot timpu e ceva de facut?sau nu mai am eu energia de dinainte) insa v-am citit in mod regulat si ma bucur sa aflu ca, after all, toate burticile sunt bine
MP, te inteleg perfect la faza: doamnele de la coafor au observat ca esti insarcinata...Recent, si vreau sa spun FOARTE recent, a inceput sa se observe si la mine, pentru ca pana de curand singura persoana care observa vreo diferenta era domnul print consort, si asta in conditii destul de....a-textile, daca ma intelegeti , asa ca, intr-un fel foarte ciudat, e o adevarata placere sa vezi ca se vede burtica si cu tona de haine de deasupra

ama, cred ca ai procedat foarte bine cu scoala, o sa ai tot timpul sa recuperezi, cel putin asta imi spun eu acum...si intr-adevar, ASE-ul nostru drag e chiar renumit pentru armata de profi ...cum sa formulez...batuti in cap?cat despre echo, ai dreptate, fiecare face cum crede ca e mai bine, insa eu retin o chestie de pe National Geographic in care un nene spunea intr-un documentar ca bebele percepe echo la nivel auditiv asa cum noi percepem un tren care intra intr-o gara......acuma parerile sunt impartite, nici nu mai stii ce sa mai crezi....

Polixeni, intr-adevar linea negra apare in special la femeile cu ten mai inchis, nu neaparat brunete, dar care au o pigmentatie mai accentuata a corpului..la mine, nimic pana acum, insa nu cred ca reprezinta un factor de stress (slava zeilor, avem destule stressuri)

nshiro, viitoarea mamica Cruise (Tom Cruise) este domnisorica Katie Holmes care se pare ca a anuntat ca va renunta la actorie pentru a se dedica in totalitate bebeluilui...curajoasa decizie, mai ales la Hollywood...Asteptam pozele cu pitici

Irina, din cate stiu eu uleiul de baie sau de bebe se pune direct pe pielea umeda, si nu in cantitati foarte mari, cum ai pune o lotiune normala de corp, pentru ca se absoarbe mai greu si e...intr-adevar, uleiosoricum, succes pentru data viitoare! eu am descoperit la Avon o crema cu vanilie si migdale care are un miroooos mirific si m-a convins la prima aplicare :)

salutari si celorlalte burtici si sa ne auzim cu bine!
P.S. interesanta ideea cu o intalnire in Bucuresti...pentru cine e in zona

Noe. 22+

Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

hop si eu, aproape de incheierea capitolului asta :)

In primul rind un muah zgomotos tuturor fetelor, pentru cuvintele frumoase legate de pozele mele si de la ecografia de ieri

Catrinel,
mie pozele mi le-a dat pe un film ca si cel de la radiografii. cind am ajuns acasa am pus filmul in geam (lipit cu scotch la colturi) si am pozat cu aparatul foto digital pina mi-au iesit unele mai bune.

Nshiro,
masuratorile nu mi le-au spus, pentru asta va trebui sa astept pina vineri (9 decembrie) cind ma vad cu doctora mea. intre timp, ei trimit la doctora mea tot ce au vazut la ecografia de ieri.

Ama_kaly,
si eu am auzit ca n-ar fi chiar bine sa faci ecografii prea des, asta cica l=ar afecta fizic pe bebe. acu' nu stiu cit e literatura si cit e realitate, pentru ca am citit si ca ecografiile dese n-ar afecta pe bebe. naiba mai stie.

apropos de ecografii, eu am decis ca ma voi duce la o eco pe cont propriu in saptamina 24, ca sa aflu ce e bebe. am gasit aici un cabinet cu eco 2D si 3D, si ei garanteaza ca daca ai 24 de saptamini si iti fac ecografie si nu afla sexul copilului la acea vizita, iti ofera gratuit urmatoarea vizita la ei.
preturile sunt asa: 2D = $140 plus taxe (7%) iar 3D Live este $190 plus taxe. in preturile astea intra pozele si caseta VHS sau DVD, la alegere. www.ultrasoundpreview.com/index.asp?id=1" target="_blank">asta e site-ul lor, desi ma-ndoiesc ca ajunge cineva prin calgary cu scopul de a face eco 3D

19+1

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

p.s.: La Multi Ani Andreelor, Andreilor si tuturor celor care-si sarbatoresc ziua de nume! (prietena mea cea mai buna se numeste Andreea, si normal ca am fost total pe dinafara si nu i-am urat nimic azi pai daca nu citesc pe forum, de un' sa aflu eu ca e sarbatoare, ha?)

19+1

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

anairda36 bafta la dr!Noe da.profesorii din ASE sunt foarte batuti in cap..pana si aia de seminar nu numai aia care tin cursuri!Iar acum cu noul sistem cu 4sesiuni e criminal..nici nu incepi bine si deja esti in sesiune..iar eu cu bee nu pot da atatea examene..decat sa ma chinui si sal stresez si pe bebe mai bine aman un an!Asta cu trenul in gara am auzit-o si eu..dar nu inseamna ca il afecteaza fizic.In plus daca ar fi asa daunatoare ecografiile de ce doctorii zic ca nu dauneaza deloc?Ba mai mult,al meu dr e dispus sa-mi faca 100de ecografii pe timpul sarcinii..inseamna ca e nebun?Tot legat de ecografii am citit de asistente sau dr insarcinate care au la dispozitie ecografele zilnic si profita din plin sa-si vada bebeii mereu..si daca ar dauna nu cred ca ar mai face asta cu proprii lor copii..Dar de Tom Cruise care si-a luat ecograf acasa sa-l vada pe bebe tot timpul??Pai credeti ca daca dauna nu era avertizat??Si daca nici el nu dispune de cei mai buni doctori,atunci cine?? Asa ca eu continui cu ideea mea ca sunt inofensive bebeilor!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tina si Catrinel, maine ajung la turc, ca vreau sa cumpar si rahat pentru cozonac, si va spun exact ce varza are. Catrinel, tu unde ai gasit pachetelele alea la vid? Ca eu asa m-am bucurat cand l-am descoperit pe turcul asta cu foi de varza murata...pana acum gaseam numai dintr-aia direct tocata.
Tina, felicitari pentru bebelul sanatos!

Nshiro, bine ai revenit!

Mai fetelor, incepeti si voi sa aveti probleme cu incaltatul, epilatul, taiatul unghiilor de la picioare si alte chestii care necesita aplecarea? Ca mie mi-e din ce in ce mai greu. Tin minte la sarcina trecuta spre sfarsit il rugam pe sotul meu sa ma incalte si descalte...

Aida, intr-adevar, ai niste ochi superbi! Frumoase poze!

Ariadna, 26+

Mergi la inceput

Corectez greselile din mesajul anterior:"bebe" in loc de bee, "sa-l" in loc de sal io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly
Dar de Tom Cruise care si-a luat ecograf acasa sa-l vada pe bebe tot timpul??Pai credeti ca daca dauna nu era avertizat??Si daca nici el nu dispune de cei mai buni doctori,atunci cine?? Asa ca eu continui cu ideea mea ca sunt inofensive bebeilor!

pai Tom Cruise e soi aparte, el face parte din secta Scientologilor el nu crede nici in utilitatea psihologilor, nici in faptul ca unele femei trec prin depresii dupa nastere... Tom Cruise nu se pune

mamaariadna, multumesc frumos... acum m-am inrosit toata

19+1

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

aida_o ee,eu sunt convinsa ca daca stia ca ii dauneaza lu' bebe nu isi mai cumpara ecograf sa-l vada mereu si sa puna in pericol viata fiului sau..tocmai,pt ca e soi aparte!In fine,fetelor..nu ma veti convinge cu ecograful..tot ma duc!
Asa ca mai bine imi tineti pumnii sa imi zica si mie SIGUR ce e ca decat sa ma stresez in asteptarea zilei cand un dr imi va zice sigur si sa imi fac o mie de scenarii in cap,mai bine merg luni la eco ca e de o mie de ori mai nedaunator decat stresul io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput