Mamici de iulie-august 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
irinuca spune:
Eu sunt mai bine.Continui cu scurgerile dar paranoia s-a mai diminuat.
Mi-e rau de mor de la antibioticul pe care trebe sa-l iau dar..trece si asta.
Am deschis un capitol nou.Rog moderatorii sa-l inchida pe acesta si sa puna eventual shortcut pe topicul nou(eu nu stiu sa fac asta!!!).Multumim frumos!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63252
Irinuca 8+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
diu spune:
Huacin si Pika-Pika multumesc mult pt. incurajari.
Apreciez ca sunteti alaturi de mine.
Nu mai alaptez de la doua luni jumate. Rebeca nu se satura si nu mi-am dat seama decit cam tirziu. Era asa de nelinistita si ziceam ca am un bb asa de rau. Se zgiriia pe fata isi papa pumnisorii, dormea foarte putin ziua si urla mai tot timpul. Noaptea, ce sa mai zic. Ii dadeam sa pape si la 30 de min. si la o ora ca nu mai stiam ce sa fac. Saracuta de ea cit am chinuit-o. dar si eu voiam sa-i dau numai laptic de la mine. Ma rog, mi-au deschis ochii niste prietene si mi-au zis ca fetita mea e flaminda. Dupa ce i-am dat formula, dupa 3 saptamini n-a mai vrut sin si s-a linistit enorm de mult. Parca e alt copilas. E asa de scumpa si de cumintica. Asta e.
As vrea sa va pun niste poze cu noi, dar nu stiu cum. Daca imi explicati careva cum, v-as fi recunoscatoare.
Huacin daca ma poti trece pe listuta fara UM si DPN e ok, daca nu, mai asteptam pina merg la medic sa aflu si eu cite saptamini am. Multu mult.
Va pup pe toate mamicile cu burtici si bobici.

diu
bubutzica spune:
Ce faceti burtici?
Zau ca au fost niste luni productive...chiar ne-am inmultit.Mutumesc pentru raspuns Pika.Eu ma simt bine deocamdata, in afara de faptul ca la ultimul echo au aparut doua fibroame si un chist care nu sunt pozitionate prea bine si asta implica mai multa atentie din partea mea, adica fara eforturi
, fara contact sexual si miscari mai lente pana se formeaza si se prinde placenta -adica pe la 3-4 luni.Oricum nu vreau sa ma gandesc ca nu va fi MAI MULT DECAT OK pana la capat.Am 31 ani, o sa am 32 pana in iulie si e primul BB si foarte dorit.Daca ati mai avut probleme de genul acesta mi-ar prinde bine o parere sau un sfat.
Va pupici 
Florentina
+ BB 8+
madacristina spune:
Buna
Eu sunt nou venita pe forum...si vreau sa va spun ca si eu DNP pe 2 iulie....
Sper ca ma veti ajuta dc am anumite nelamuriri si sper ca voi sa va simtit mai bine,eu una ma simt cumplit de rau.....nu prea pot manca mai nimic....insa sper sa treaca aceasta perioada mai repede.
va salut pe toate si sa aveti grija de voi si de bebei.....
anasia spune:
Buna, tuturor!
sunt si eu o burtica mica(5 saptamani)si dupa calculele mele DPN 6.08.06;luni merg la eco sa vad " samburica" si am mari emotii;va citesc cu placere si am ce invata de pe acest forum;
anasia
anasia
cristina bauer spune:
Ca tot spuneti ca este luna productiva iata ca ma alatur si eu...![]()
Am 25 de ani UM 22.10....si sunt la prima sarcina..
In afara de faptul ca am oarece gaze la stomac, si am avut oarece furnicaturi prin burtica mai acum vreo 2 saptamani , si sanii care se umfla si se tot umfla...alte probleme se pare ca nu sunt....
Ah....era sa uit.....am inceput sa mananc portocale asa din senin si nu trece ziua fara 2-3.....
Eu am 1.76 si sotul meu are 2.10....si la mine deja se vede burtica destul de bine. Pe 7.12 merg la echo si sper sa revin cu vesti foarte bune...
Sanatate tuturor iar celor cu greturi icercati lamaia...si bors-ul.
Va pup !