Comentarii despre restaurante (3)
Raspunsuri - Pagina 11

krelia spune:
krelia spune:
 Dragele mele,
saptamana viitoare suntem invitati la o masa intre prieteni, la restaurant Louisenhof.
Dupa cautari indelungi pe net, in care am aflat...ba ca-s portii uriase, ba ca-s preturi la fel de uriase...ba ca e o spelunca cu flori de plastic in geam...ba ca dureaza pana iti aduce mancarea...ba ca e super misto ca iti da si bere alba...etc etc....
vin si va intreb si pe voi, poate am noroc...
Ce stiti despre acest restaurant - Louisenhof, str, Mihaileanu, Bucuresti?
Va multumesc foarte mult!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
 Eu mergeam acum vreo 2 ani la acest restaurant. Intr-adevar portiile sunt mari. Dar mancarea e f buna...cu servirea dureaza mai mult daca e plin restaurantul. Care este intr-o casa destul de mica. Preturile nu sunt exagerate. Sunt cam la acelas nivel cu alte restaurante similare. Si in nici un caz nu e o spelunca. E un local cochet. Si au vin bun
==========
Corina
Albumul meu
http//tt.lilypie.com/gqapp2.png

krelia spune:
krelia spune:
 vazut...mancat...placut....
...cu toate ca mi-au incurcat comanda si nu mi-au adus puiul cu smantana.....decat dupa ce am terminat cartofii taranesti....portiile sunt mari si gustoase....intr-adevar, spatiul micutz rau, cam inghesuit...chelnarii sunt cam aiuriti saracii...sau poate l-am nimerit noi pe cel mai aurit, cine stie  ...
...
in printzip, chiar e un loc unde sa mergi cu prietenii sa ciocnesti o bere si sa mananci bine...nicidecum sa te duci daca vrei sa impresionezi pe cineva  ...ah, si am vazut si florile din plastic...
...ah, si am vazut si florile din plastic...
concluzie: daca vreti sa papati acolo, puneti chelnarul sa repete comanda  ...ca nu veti regreta
...ca nu veti regreta 
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

ralucah spune:
ralucah spune:
 Total off topic....Cuscrel frumusel, pai si cartofi taranesti si pui cu smanatana???? 

ralucah spune:
ralucah spune:
 Ca s avezi coincidenta aseara am fost invitati si noi la ziua cuiva la restaurantul cu pricina. Pe scurt am mancat pt o saptamana.....parada snitelelor, mai exact snitel vanatoresc si ciuperci pane cu cartofi la cuptor . pe scurt mancare super super buna. Chelnerul...cred ca l-am nimerit pe al tau cuscrel :)))...imi aduse nesul cu un 1l de lapte in el si zaharul dupa vreo juma de ora :)).
Faza tare a fost ca ne-a anuntat ca daca nu mai putem manca ne pune la pachet:))

krelia spune:
krelia spune:
 eh, hai ca nu-i offtopic  ..ca doar comentam despre rishtorant...
..ca doar comentam despre rishtorant...
pai sa-ti zic...eu imi imaginam ca-mi aduce ceva gen "la mama".....si oricum comandaseram toti 4 diverse chestii, in ideea ca impartim intre noi  ...iar despre cartofi, imi imaginam ca vor fi 2-3 acolo, nicidecum ditamai portia sa ma satur...
...iar despre cartofi, imi imaginam ca vor fi 2-3 acolo, nicidecum ditamai portia sa ma satur...
oricum, presupunerile mele au ost total paralele...caci portia de cartofi taranesti a depasit orice asteptare, iar puiul cu smantana pe care mi l-a pus la pachet)....a "trait" o experienta unica post-mortem....s-a plimbat cu masina, si-a varsat sosul pe canapeaua din spate si in final a ajuns intr-o mancare de mazare 
intr-adevar portii babane, ce sa mai..al meu si-a luat un snitel...chiar ca regal...
acu' chiar ca e offtopic...cuscrelu'..mi-i dor di tine mey! 

quote:
Originally posted by ralucah
Total off topic....Cuscrel frumusel, pai si cartofi taranesti si pui cu smanatana????
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005

forgiarini spune:
forgiarini spune:
 cedez restaurant 27.09.2008 Bucuresti
Detalii pt 27.09.2008: restaurant Dalin, Bd. Marasesti, nr. 70-72. In pretul de 45Euro intra: gustare rece (muschi file,salam sibiu,2 bosi,barcute cu branza,rulouri de sunca cu salata cruditati,rosie,masline,castraveti); gustare calda(cascaval pane,bujonete de salau,pui shanghai,ciupercute gratinate,chiftelute); sarmale cu mamaliga; friptura(evantai piept pui si porc cu cartofi copti si salata asortata); cafea. Bauturile se pot aduce, la fel si tortul, prajituri etc. Am dat avans 495Euro, petrecerea incepe la ora 18:00 pana dimineata.(110 pers minim)

stelab spune:
stelab spune:
 forgiarini - Sunt interesata de oferta postata. Trimiteti-mi va rog un PM pentru ca ma intereseaza daca acest anunt mai este valabil si eventual un nr. de tel pentru mai multe detalii. 
Multumesc frumos!