Impreuna, Timisoara (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

UAU..ce de lume noua pe aici!!!
Bun venit tuturor la subiectul Impreuna Timisoara.
La multi ani celor care-si serbeaza ziua numelui,multa fericire si implinire.
la mine parca nu se mai termina lucrul.....am terminat cu gresia,faianta si parchetul acum am facut schitele pt mobila si le-am trimis la fabrica.Suntem in perioada de asteptare deocamdata dar sper sa nu mai dureze mult.
Apropo,nu stiti pe nimeni interesat de un congelator?Eu mi-am luat combina (din lipsa de spatiu) si nu mai am nevoie de lada frigorifica.Daca stiti pe cineva interesat sa-mi spuneti...pretul e modic.
Sunt fericita ca bucataria a iesit exact asa cum vroiam eu si am gasit materiale si pt mobila tot cu rosu si crem.....nu mai am rabdare,deabea astept sa se termine odata si sa vina craciunul.
De 3 zile am inceput un "dresaj" in ceea ce-l priveste pe Rares.Incercam sa-l obisnuim sa doarma in camera lui si se pare ca am inceput cu dreptul.Pana acum trebuia sa stau cu el sa adoarma insa acum e baiat mare si adoarme singur......tot ne trezim dimineata cu el langa noi....dar acum nu cerem chiar tot odata.
Vroiam sa va intreb cum va decorati casa de sarbatori?faceti aranjamente speciale?
Eu am adus de pe internet multe materiale care se pot face impreuna cu copilasii.
Doris daca mai vrei colinde i-ti dau cate vrei...traiasca DC++...ca sunt o gramada acolo.

I-mi cer scuze ca nu am ajuns la intalnire...incerc sa ajung data viitoare.
Vali felicitari pt "ochisori".
Pupici la toate si muuulta sanatate.

Roxi si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Nu mai stiu cine a intrebat: Thuya e un remediu homeopat, se da inainte sau dupa vaccin (pare-se ca ambele variante sunt OK).
Doris, parca tu cautai Cd-uri cu colinde de Craciun, tocmai am luat un CD impreuna cu o margarina Rama (spun asa si nu invers ca eu nu prea cumpar margarina, si efectiv am luat-o pt. CD), cu colinde clasice de Craciun, Jingle Bells, Silent Night, We wish you a Merry Christamas, etc. Sunt foarte faine, costa cu totul 44.000, adica o nimica toata, eu tocmai le-am ascultat si sunt foarte frumoase.
Cu dr.: eu am descoperit ca e mult mai bine daca merg pe urmatorul principiu: dr. bun, dar mai putin faimos, in general dr. mai tineri. Cei cu faima sunt in general prea aglomerati, si nu mai dau asa atentie cazurilor banale. Eu pana acum nu am dat gres mergand pe aceasta metoda. Si am vazut diferenta cand a fost Matei operat de hernie, la 6 luni. Adica, la recomandarea dr. Ilie ne-am dus la dr. Popoiu (cam haios numele, dar asta e). Am aflat pe urma, mai intreband in stanga si in dr. ca e un foarte bun dr si chirurg, mi-a placut si felul in care s-a purtat, fara fite, a avut rabdare sa ne explice de toate (si am vaut intrebari, ca deh, eram stresati, eu m-am dus cu lista pregatita de acasa). Asa ca, ne-am dus pe mana lui, cum s-ar zice. Dupa operatie am stat in salon cu o mamica a carui baietel fusese si el operat (ceva la picior) de "dom' profesor", asa ii zicea ea, nu stiu cum il cheama pe respectivul. Ei bine, desi ambele operatii erau cam la fel ca si seriozitate, dr. nostru a venit in fiecare zi sa vada cum suntem, ba chiar l-am sunat duminica, l-am luat de la masa cu prietenii, pentru ca asistenta de garda nu a vrut sa vina sa vada de ce Matei are febra. Vreau sa va spun ca a venit intr-o jumatate de ora, desi imi spusese la tf. ca nu e ceva anormal, si ca se intampla asta dupa mai orice operatie. Dr. colegei mele de salon, nici macar nu a trecut pe acolo! Nici macar odata! Iar ca si suma platita pentru operatie (ca asa se intampla la noi), amandoua am dat aceeasi suma (m-a intrebat ea la un moment dat, eu n-as fi intrebat). La nastere tot asa, mi-am ales, pe recomandari, un dr. tanar dar cu experienta, si a fost super OK.
V-am pupat, cred ca ma duc sa trag un pui de somn pana doarme Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiM spune:

Salutare, Timisoara!

In primul rand doresc un calduros La Multi Ani, tuturor Andreelor si Andreilor !
Multa sanatate si bucurii!
Ma conformez, desi sunt incepatoare, asa ca va iau pe rand.

Giulia, sa-ti traiasca Ale, e tare dulce...si spor la iesit dintisori...
Irina, la urmatoarea intalnire o sa te intreb mai multe despre religie...am nevoie de niste sfaturi...
Silvana, atatea zile libere...te invidiez...
Gabi, totala fetita ta: auzi tu ... sa-l cucereasca pe ta-su cu aroma suava a ciorbei de fasole ...
Ce chef super o sa ai...
Danitin, sanatate tie si Spiridusului!
Ana, ce mai faci?
Giova,eu am lucrat in Maternitate si am vazut multe cazuri de circulara de cordon.
Nu te speria, pana la nastere s-ar putea sa se rezolve de la sine...
Mihi, sanatate lui Lorand...
Eu am internet de la UPC suntem multumiti, cel putin asa zice Mircea, sotul meu...
Katik...salutari!
Amonar, si tie sarcina usoara si un bebe sanatos...
Da multe gravidute mai sunteti!
Angelli, bine ai venit la noi...si sarcina usoara...
Angi, te pup!
Ma distreaza teribil porecla profei de engleza...Miss Vioara...de la ce vine?
Gangurici, am vazut si la Metro si parca la Praktiker, ce cauti tu...
Amutza, e o dulce Alisa, sa-ti traiasca...
Assa, ai deja greturi?
Sarcina usoara...asculta de medicul tau daca iti recomanda cezariana...e mai bine in cazul tau...
Ionela, unde ti-ai facut mobila?
cand esti gata venim cu colinda...ne primesti?
Anca, ce mai faci?

Vreau sa va spun ca ma bucur mult sa fiu aici,cu voi, sunteti extraordinare.
Doris mi-a spus absolut tot despre forum, de mult, dar atunci nu aveam internet.
Pe cateva va cunosc deja, la urmatoarea intalnire poate veniti toate, ce fain ar fi...

Si in final, cu timiditate, va anunt si eu Vestea cea mare:
Se pare ca Mos Craciun ne aduce cel mai frumos cadou:
un...
Am deja o intarziere de 5 zile, al doilea test a iesit mult mai clar pozitiv, si de ieri ma simt ciudat.
Nu am greturi in schimb ma simt putin ametita, si am o stare ca de lesin.
Saptamana viitoare merg la medic, si va voi da vestea si oficial.
Sotul e super fericit, de Doris si Radu ce sa mai zic...
Pana si Ines stie ca am o fetita in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Gangurici de acord cu tine cu doctorii astia alopati. Si eu am fost operata de dr. Miclea, urolog cu renume, crede-ma atata superficialitate n-am intalnit la nici un doctor, efectiv opereaza pe banda, nu gluma...Asa mi-am ales si eu ginecologul, nu unul cu renume dar cu un suflet deosebit si atent cu mine. Bun acuma nu vreau sa-i discreditez pe cei cu renume, e clar ca sunt buni profesionisti dar nici eu n-am avut exepriente pozitive...In schiůb homeopati sunt destul de putini cu experienta cat de cat asa ca am preferat varianta cu renume.

Fetelor si noi avem liber de 1 si 2 dec.Asa ca va urez de pe acum zile libere cat mai placute , petrecute alaturi de puiutii vostri!!!
Ne auzim pe luni.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna, Fetelor!

Azi am cam terminat, a fost infernal, pe langa licitatii, mai am de organizat si Prezentarea(Marele Eveniment).
Gabi, ti-ai gasit bluza?
Totala Eva, cu aroma de fasole, am ras cu lacrimi...
Si zici ca te chefuiesti cu Mandinga?
Distractie placuta de pe acum!
Danitin,sanatate spiridusului...
Tie spor la slabit si sa dea D-zeu sa realizezi proiectul pe care
ti-l doresti cu bine!
Catalog Ouelle, eu am primit dupa ce am facut comanda pe net.
Ana, m-ai intrebat de Vali...
Ti-as spune, dar o las pe ea, a scris dar e inca moderata!
Giova, iti tin pumnii, o sa ma rog si stai linistita ca totul va fi bine...
Sa crezi si sa speri ca va fi bine, fii optimista!
In cel mai rau caz, vei naste prin cezariana...
Mihi, eu am RDS, in general sunt multumita, mici exceptii...
Cum e Lorand?
Katik, nu am timp sa ma plictisesc, desi asa mi-as dori...
Tu ce mai zici?
Giulia, la cat mai multi dintisori fara prea mare circ...
La Ines a fost calvar cu dintii...
Pusi!
Licurici, la Praktiker ai incercat?
Cd-ul cu colinde de la Rama l-am luat, dar le cam aveam pe alea, vroiam si altceva, mai noi.
Merci, oricum!
Irina, da-mi si mie mai multe informatii despre profa aia de engleza, ca ma intereseaza...
Silvana, m-ai tinut de vorba pe ms si eram crizata ca nu mai termin, dar sunt pe finish.
Mey, e normal asa ceva?
Unii se lafaie in zile libere si altii de abia primesc una!
Si in aia nu stiu ce sa faca mai repede!
Angelli, un calduros bun venit...
Un bebe sanatos si o sarcina usoara...
daca ai intrebari , le asteptam, raspundem prompt!
Amonar, am vazut pozele lui bb de la eco.
Sarcina usoara!
Esti o mamica tare faina!
Angi, succes lui Daniel la examen!
Tinem pumnii!
Amutza, si zici ca printesa gangureste si isi papa piciorusele?
Ce dor mi s-a facut de un bebe...eh, dar imi trece!
Assa, ti-e rau?
Nu stiu ce sa-ti raspund, dar eu zic sa mergi pe mana medicului.
daca el zice ca trebuie cezariana, asta e...
Ionela, uite ca incet incet, e gata totul...imi imaginez ce frumos va fi!
Venim la usa ta, de Sarbatori si cantam:
Ne dati ori nu ne dati?
Fasole cu carnati?
fasolea cu alintaroma de jambon...altfel cantam fals...
Iubita, normal ca vreau cd cu colinde, doar mi-ai promis!

La Multi Ani, pentru Andreea si Andrei!Tot ce va doriti sa vi se implineasca!

Si pentru maine,

LA MULTI ANI ROMANIA, DE ZIUA TA!

La multi ani, tuturor romanilor de pretutindeni!
Stiti cumva ce evenimente au loc maine, si unde?
In 2 dec la ora 19 canta Hrusca colinde in Unirii!

Va doresc o zi linistita , frumoasa, alturi de cei dragi!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am avut parte de o surpriza frumoasa, si m-am gandit sa o impartasesc cu voi. Mie imi plac tare mult perisajele si poeziile, asta stiu majoritatea colegilor. Astazi seara, cand m/am intors de pe teren, am gasit pe dekstop un peisaj superb de toamna tarzie peste care era scrisa urmatoarea poezie.

Si vine toamna iar'
ca dup-un psalm aminul.
Doi suntem gata să gustam
cu miere-amestecat veninul.

Doi suntem gata s-ajutam
brindusile ardorii
să infloreasca iar' în noi
si-n toamna-aceasta de apoi.

Doi suntem, când cu umbra lor
ne impresoara-n lume norii.
Ce ginduri are soarele cu noi --
nu stim, dar suntem doi.

Nu stiu cui ii mai trezesc eu ganduri romantice, da poezia/i faina!!!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Feteleeeee...nu e vorba de cezariana , ca nu ma sperii eu asa usor. Intrebarea era: a nascut cineva cu dr. Bran prin cezariana ca mie mi s-a parut taaaaaaare reticent la ideea cezarienei.
E Ok oricum ar fi daca rezultatul e perfect, dar sunt putin sceptica acum in privinta dr.

Deci , fiind prezenta pe forum..nu-mi mai e asa rau

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

La Multi Ani pentru toti Andreea si Andrei! Multa sanatate si fericire!

Angelli bine ai venit! Suntem o gasca cool, ai sa vezi!

Vali un pupic gras pentru tine si bulinuta din burtica!

Silvana, noi avem cheful la Park Place. A mai fost acolo si e destul de ok. Muzica nu e chiar cea mai buna, dar merge.

Doris, am gasit bluza, sunt happy. E o chestie crosetata, finutza, un roz inchis si cu un trandafiras in pept. Sunt sexy! Ti-am downloadat vreo 3-4 piese Fuego. Incerc zilele astea sa mai aduc.

Dani, nu strica din cand in cand asa ceva ... Si de ce nu? Esti o femeie frumoasa!

Angy, mult succes lui Daniel, tinem pumnii!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

La multi ani Ardeilor si Andrelelor!
La Multi Ani Andrei cel mic al Dianei, sa cresti mare si voinic!

Si eu tre sa impartasesc asta cu voi,..poate ca deja o stiti dar nu strica sa o recititi!

Interviu cu Dumnezeu

- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci... zise Dumnezeu.
- Daca ai timp... i-am raspuns. Dumnezeu a zâmbit.
- Timpul meu este eternitatea... Ce întrebari ai vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu mi-a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca.....iar apoi tânjesc iar sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea pentru a face bani......iar apoi îsi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea. Faptul ca se gândesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Dumnezeu mi-a luat mâna si am stat tacuti un timp.

Apoi am întrebat:
- Ca parinte, care ar fi câteva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le învete copiii tai?
- Sa învete ca dureaza doar câteva secunde sa deschida rani profunde în inima celor pe care îi iubesc.....si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa învete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa învete ca exista oameni care îi iubesc dar pur si simplu înca nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa învete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada în mod diferit; sa învete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei însisi.

- Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa stie?

Dumnezeu m-a privit zâmbind si a spus:
- Doar faptul ca sunt aici, întotdeauna.

Mihi
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Danitin, frumoase versuri...
Mihi, si mie imi place acest interviu, il am pe birou.
Gabi, ma bucur ca ti-ai gasit ceva sa-ti placa, chiar vei fi o mamica sexi!
Mai scobeste acolo ceva Fuego, mai multe...
merci.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput