Impreuna, Timisoara (32)
Raspunsuri - Pagina 13
mitzuka spune:
As dori sa lamuresc un pic lucrurile...mai ales pentru fetele noi...care inca nu ne cunosc si care inca nu si-au format o parere despre unele dintre noi...
Nu am mai scris atat de des , e drept dar sunt multe alte fete care scriu la fel de rar...in general cele care au copii mici..asta nu este un motiv asa fiu vorbita pe la spate..sau sa se hotarasca lucruri in absenta mea...cum evident s-a intamplat cu deschisul capitolelor...Gabi..nu o sa spui ca e conicidenta ca chia a doua zi dimineata dupa intalnire voastra, la care eu nu am participat ai sarit sa deschizi capitol nou...Eu desi scriu mai rar niciodata nu v-am lasat fara capitol nou cand era timpul ...Pe o pagina, pagina 10 incap 15 mesaje...nu cred ca a fost cinstit sa deschizi capitol imediat dupa mesajul Ramonei (amonar)...care era primul pe pagina...mesajul tau in care iti anuntai intentia sa deschizi capitol fiind abia al doilea...Eu in acea zi chiar stateam pe calculator sa vad cand trebuie sa deschid..dar spre marea mea uimire a fost deschis de tine...Nu se face...puteai macar sa trimiti un PM prin care sa ma anunti ca deschizi tu....DAR NU CONTEAZA CINE DESCHIDE..ce m-a deranjat a fost gestul in sine, si mai ales coincidenta....
Iar faptul ca nu ai avut macar intentia sa imi ceri lista cu toate fetele de pe TM a fost necinstit fata de ele...si denota iar faptul ca v-ati vorbit ce si cum sa faceti...fara sa tineti cont ca sunt si alte persoane implicate inafara de persoana voastra...persoane care nu au nici o vina..care scriu aici pentru a afla raspunsuri si a gasi un sfat..Ele sunt spectatori la jocul vostru de ping pong...cum eram si eu la un moment dat pana m-a lovit o minge in ochii si am vazut ce si cum...
Nu as fi vrut sa zic nimic din ce am spus mai sus ca sa nu par ca mi-ar fi ciuda ca nu deschid eu capitole, dar am fost scoasa din sarite de lucrurile care s-au spus pe aici...
Ar fi fost frumos sa imi scrii pe forum.... Simina as dori sa deschid eu capitole de acum inainte mai ales ca tu intrii mai rar, ce zici?
In fine...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
gabirus spune:
Simina, imi pare rau ca te-ai suparat.
Nu stiam ca e asa concurenta la deschisul capitolelor si nici ca e un job fix cu norma intreaga.
Si daca am deschis eu, ce? Am deschis destule pana acuma.
Stai linistita, nu te-am vorbit, barfit la intalnire. Tu chiar asa ne crezi?
POZE
Giova spune:
Neatza Timisoara!!!
Se pare ca e o dim. neagra pt. unii!!!!
Simina, Cosmina, Miro si Albi bine ati re....re... revenit pe !!!!!
Sper sa ramaneti cat mai mult printre noi!!!
Eu zic ca fetele au facut bine ca si-au spus si ca-si vor spune in continuare offffff-ul.
Mi-au dat curaj sa spun si eu ce ma doare. Nu se refera decat la o persoana de aici, aceeasi la care se referea Albi, din pacate.
Va veti da seama despre cine e vorba. Prea mult am indurat.
Stiu ca nu trebuie sa ma enervez, mai ales in situatia mea, dar stati linistite ca sunt foarte calma si nimic nu ma mai poate supara.
Aveti grija pe cine bagati la voi in casa, cu cine povestiti si cine se da drept prietena voastra, care ar face orice sa va ajute.
Pe mine m-a barfit, si inca nu asa de tare, cum v-a barfit pe unele dintre voi, care o adorati si sunteti fanele ei.
N-am stiut draga mea stilista ca cei 300.000 lei care ti i-am dat pt. tuns sunt putini la salariul meu si al sotului meu. N-am stiut ca trebuia sa ma grijesc de tine si de fam. ta. Inca n-am luat pe nimeni in intretinere, dar cand voi lua ma voi gandi la voi.
N-am stiut ca nu ti-a convenit cum te-am servit acasa, ca te-am dus si te-am adus cu masina, ca ti-ai platit de fiecare data consumatia din bacsisurile lasate de noi.
N-am stiut ca iti venea sa mori de ciuda si de draci, cand vedeai cate are Marco, din strainatate, dar tu nu te vezi cum iti ridici in slavi odrasla.
De ce nu ne-ai anuntat pe toate despre greaua interventie pe care vrei sa o faci sau ai facut-o la san? Doar cum toate suntem prietenele tale si la cum esti tu de saritoare si le-ai "ajutat" pe multe dintre noi, veneam si noi la spiutal cu o floare.
Am scris aceste randuri si pt. persoana in cauza, dar mai tare pt. celelalte poate va deschideti ochii intr-un final si ve-ti vedea pe cine aveti langa voi.
Imi cer scuze ca m-am intins ca o placinta, dar voi mai reveni cu siguranta.
Aveti dreptul sa aflati tot adevarul. pe urma trageti voi concluziile.
gio si bb Marco 34+
Cosmina2 spune:
Dragele mele,
retragerea mea s-a datorat faptului ca la o anumita intalnire(in cerc restrans)fiecare dintre voi ati fost barfite in cel mai josnic mod.(exista pm-uri,discutii pe msn...)Cand spun fiecare ma refer la toate care ati fost pe acest topic pana in luna septembrie,chiar si cele care nu ati fost la intalniri.
Atunci mi-am dat seama ca eu nu am ce cauta aici si am hotarat sa-mi cer banii inapoi si sa plec de aici.Am facut-o,dar unele au inteles ca am plecat din cauza Mironei,care v-a fost denigrata,facuta nebuna(asa cum zicea ALBI)pt ca a spus ca banii trebuie inapoiati fiecareia dintre voi si terminat circul.
Apoi au urmat toate fetele care si-au vrut banii inapoi.Simina se intalnea cu noi si probabil de aceea nu mai era dorita pe aici.
Asta m-a deranjat aseara.Faptul ca "Cine nu e cu noi....."
Dar cine hotaraste ce se scrie si cum sa se scrie si cine sa scrie pe un forum public?
Ar mai fi.....poate alta data.
GABI-da,cred ca SIMINA stia cum se barfeste la intalniri.
Imi pare rau pentru fetele care nu inteleg nimic.Poate se si inchide acest topic,dar.....TIMISOARA NU MERITA ASA CEVA.
Mirona spune:
Buna timineata,
Dupa cum ati remarcat cu toatele este vorba e o chestie mai veche … care e inca rashcaita si nu e lasata in pace … sa se stinga. Asta nu implica in nici un fel fetele noi de pe topic …
asa ca … ar fi ok din partea voastra doar sa cititi … si poate sa deschideti ochii.
Timisoara nu merita astfel de reprezentanti.
Si acum:
Nu are rost sa ma insir aici cu toate cate mi s-au intamplat in ultimul timp … am sa punctez doar faptul ca mie mi-a ajuns, eu nu voi juca niciodata cu astfel de tertipuri …si e normal sa ies sifonata din asa ceva, din moment ce nu umblu cu ascunzisuri.
A inceput cu o zi mai proasta a mea, e ok ca nu ati inteles-o si nici nu aveam pretentii sa treceti peste … cele care n-ati facut-o … e de inteles.
A culminat cu o serie de injurii la adresa multora dintre voi …. (nu cred ca e una sa fi scapat …), bălării care acum mi se pun mie in gura.
Acum … eu sunt cea nebuna si cea mincinoasa. Nu-i nimic … lasa sa fiu eu cea rea, mie nu-mi pasa, sau mai bine zis: nu-mi mai pasa. Voiam doar sa va spun, fiindca am fost acuzata ca nu joc cu cartile pe fata, ei bine am obosit. Iata-le:
M-am zbatut sa aflu adevarul, dupa ce l-am aflat … sa cunosc parerea celor de care imi pasa ce parere si-au facut vis-ŕ-vis de ceea ce s-a intamplat – iar acum gata. Ma retrag de pe topicul acesta, acum si nu cand ar fi vrut Doris, fara “lacrimi de crocodil” si bilete de adio date vre-uneia dintre voi …
Nu am ce ascunde asa ca va spun tare si raspicat din cauza cui plec si sunt convinsa ca si alte fete tot din cauze asemanatoare s-au retras sau scriu acum mai rar. Nu-mi place omul care se injoseste intr-un asemenea hal, nu-mi plac minciunile si nici oamenii fatarnici care se folosesc de copil si-l baga in fata … care in momentul in care i se cer anumite chestii inapoi … incep cu santajul sentimeltal. Oare de de a scris Doris pe forum ca vinde din lucrurile fetitei??? De ce nu vinde din lucrurile ei … de ce din cele ale fetitei?
Nu are rost sa incep aici cu Copy – Paste din multitudinea de mesaje care le aveam si care mi-au parvenit dupa … sa vedeti si voi cu cine aveti de-a face.
Ce sa-i faci? Intotdeauna vor exista fete noi … care vor fi atrase in “plasa de paianjen” si intotdeauna vor exista fete care se prind de anumite tertipuri si minciuni.
Cel mai greu mi-a picat insa faza cum ca eu as uri copiii. Ei bine … asta le-a intrecut pe toate. Cum as putea eu sa-mi doresc copii si in acelasi timp sa-i urasc?
Aaaa! Si mai una tare: “sa te ierte D-zeu … nu noi.”
Pentru ce sa ma ierte? Si voi de ce m-ati ierta? Aveti de ce? Cu ce v-am gresit voua? Poate ca singura fata de care am gresit este andanii … dar si in acest caz mi-am cerut scuze … ca nu au fost acceptate … partea a doua.
Doris … n-am inteles faza cu as ierta-o pe Miro …. mai ales acum ca vin si sarbatorile.
Poate numai pentru asta:
quote:
Doris-Alina 28/09/2005 : 09:49:38
Eu, una, imi cer scuze fata de toate fetele care au avut stari de nervi din cauza mea.
daca am gresit cu ceva fata de voi, imi cer aici deschis, iertare.
Pe Miro, o cunoasteti toate, asa e ea, spune direct si fara ocolisuri, tot!
Cateodata mi-ar prinde bine in viata sa pot sa fiu asa ca ea, directa.
De multe ori nu mi-a convenit ceva, dar am tacut, pentru ca imi lipsea curajul, si am pierdut multe in viata.
Dar la suflet, e o fata tare buna...pe mine m-a ajutat mult cand multi mi-au inchis usa in nas, si sa stiti ca si pe mine ma cearta cateodata...sau imi zice niste adevaruri pe care nici eu nu vreau sa mi le descopar.
Oare cum e mai bine, sa ranjesti in fata si sa mimti pe cineva, stiind ca nu are dreptate, sau sa-i spui direct ce gandesti?
Ca te-am facut sa scrii asa ceva despre mine … stai linistita … stiu cat de mult exagerezi … nu ma mai las pacalita.
As dori numai s-o mai intreb pe Doris cum a reusit sa-si modifice vocabularul de injuraturi la care tinea atat de mult pentru a se putea intalni cu “pocaitele” - cum le spuneai noilor venite la ziua ta?
Si GABI – cred ca ti s-a mai spus … daca nu … sa tii se repete: stai fata in banca ta. Tu chiar nu intelegi? Sau nu-ti vezi lungul nasului?
Ti s-a raspuns de ce am aparut acum toata “trupa din umbra” … sau esti prea preocupata de copilariile tale ca sa poti vedea substratul?
Io zic sa nu te bagi … ca tu nu ai participat niciodata la afacerea cu bani …daca si tu ai fi avut bani bagati intr-o chestie … care apoi sa riste sa se transforme in bonuri de masa … (fiindca casierul si-a luat tigari de ei) … poate nu ai mai fi reactionat nici tu asa. Si asta nu e nimic pe langa santajul sentimental … si alte cele. Dar multe nici nu stiti despre ce e vorba … dar va aruncati in discutie …
In fine … nu sunt datoare nimanui sa-i deschid ochii, faceti-o singure.
Va pupez …. Nu chiar pe toate … dar stiti voi pe care.
gabirus spune:
Imi pare rau Simina, serios ca nu am nimic cu tine. Eu spuneam despre ultima intalnire, unde chiar nu s-a barfit.
Dar explicati-mi si mie de ce vreti sa inchidem topicul?
Si daca m-ati barfit si pe mine, na, asta este. O sa sughit
Despre restul lucrurilor spuse nu am ce sa zic, pentru ca nu stiu.
Hai sa-si spuna toata lumea parerea. Ca lucrurile au deraiat putin. Si fiecare dintre noi (cele implicate) are o parte din vina. Eu nu vreau sa tin partea nimanui, nici macar a mea.
Eu recunosc ca m-am suparat pe Miro pentru ca m-a atacat intr-un mod pe care nu l-am inteles. Dar asta este in trecut si nici nu vreau sa readuc asta nici in memorie nici in discutie.
Doar un singur lucru vreau sa va spun: topicul asta e mai mult decat acest scandal!!!!
POZE
gabirus spune:
Ca ai dreptate sau nu, Mirona, asta tot nu iti da dreptul sa utilizezi tonul asta cu mine. Te respect atata vreme cat ma respecti!
POZE
Cosmina2 spune:
GABI-nu vrea nimeni sa inchida topicul.Fiecare e liber sa faca ce vrea.Eu am spus:POATE SE VA INCHIDE.Nu rastalmaci.
gabirus spune:
Nu talmacesc si nu rastalamcesc, dar va intreb: CE VRETI, DE FAPT? Daca aveti probleme cu o persoana, de ce scandalul asta general?
De ce m-ati atacat si pe mine?
Si nu imi mai jingiti inteligenta, ca nu-s coborata din plop. Sa nu va imaginati ca ma poate cineva manipula, nici altii si nici voi.
Mie imi repugna deja toata chestia asta.
POZE
otiliarusu spune:
Imi pare rau ca tocmai aseara am avut timp de net si tocmai pentru a intra in viltoarea certurilor timisorencelor.Parerea mea e ca prea s-a lansat aproape toata lumea la "intimitati" de parca daca suntem din acelasi oras inseamna ca suntem din aceeasi familie.Imi pare sincer rau pentru toata aceasta tevatura!Ar trebui sa nu ne retragem pentru ca e intr-adevar pacat, dar sa pastram esenta acestor discutii:copiii!Va doresc o duminica placuta!