Cluj rulz! (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna dimineata

sunt pe fuga....

nici eu nu mi-am facut analize inainte de sarcina dar am auzit ca cel mai bun laborator ar fi MEDICOVER ROMBEL in incinta spit. oncologic tel 430450 .....mult succes

De Pikovit am fost f. multumita chiar mai vreau sa-i iau acum din nou lui Norbert ca a tot fost racit si nu a mancat bine

pupici
mai revin daca am timp

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

uffff am scris mesaj baban si s-a sters asa ca reiau pe f scurt.

pot face rost de un Mos-contra cost in perioada 16-19 decembrie , actor la teatru , pentru copiii orfani.
ce ziceti?

Simona eu iti recomand centrul Medstar ptr analize, al dr Muresan.

Mariana, Pikovitul e un ansamblu de vitamine fara efecte secundare

gata ca nu mai pot sta, da mai vrea sa va zic ca azi avem 2 ani jumate

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragelor!
Va scriu si eu pe fuga. Aseara ma pregatisem de o hoinareala lunga pe DC si nu mi-a mers internetul decat pentru un singur mesaj .

In primul rand le urez si eu LA MULTI ANI!!! copilasilor care poarta acest minunat nume Andrei!!!

Simona, eu mi-am facut analize de sange inainte sa raman gravida, de fapt analizele de baza, normale, tablou sangvin si ceva hormoni, dar nu mai sti exact ce... si rh-ul, asta pentru ca avem un contract cu institutia si avem dreptul al un set de analize complet. Daca Doamne fereste e ceva aiurea in analizele de baza, o sa iti indice nmedicul care le citeste daca tre sa aprofundezi sau sa faci si altceva, in rest...eu nu stiu ce ar mai trebui facut.

Fetelor, va las aici ca sunt prinsa rau toata ziua...dar sper sa va urmaresc.

Roxa

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Ola fetelor !!!!

La Multi Ani !!!lui Simon Andrei al Marianei, sanatate si tot ce va doriti pt. el sa se implineasca.

De asemenea si La Multi Ani!! tuturor Andreeilor si Andreelor!!
Va doresc distractie placuta azi la "club", bebeii sa fie cuminti si sanatosi. Multi apasati pe obrajori, din partea noastra.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Multumesc frumos fetelor!
Medicover/Rombel/Synevo n-are o reputatie fara pata la Bucuresti, au gresit probele unor cunostinte si de atunci sunt cam retinute desi eu personal n-am avut vreo problema cu ei da' nici nu i-am folosit decat de 2 ori.

O sa vorbesc cu dr. meu (Muresan)sa vad ce-mi pot face la el si cu rstul mai fac cercetari.

Petrecere frumoasa azi la clubul juniorilor reloaded!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Normal ca e valabil.Nici sa nu va ganditi sa lipsiti ca va asteptam.

Simona eu zic ca daca vrei neaparat sa faci analize inainte de sa faci Hiv ,antigeni pentru hepatita b+c,anticorpi pentru rubeola si o hemograma.Nu e cazul sa faci analize complicate gen hormoni,anticorpi antifosfolipidici si altele doar in cazul in care dupa 6 luni-1an de incercari in peroada fertila nu apare minunea.
Ca sa ai sanse mari de reusita trebuie sa-ti cunosti foarte bine organismul.Daca vrei sa afli mai multe du-te pe forumul aspirantelor .Te pot ajuta si eu la nevoie ca am 7 ani de experienta.

Mergi la inceput

La multi ani Simon-Andrei!

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf.Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello,fetelor!!!!
La Multi Ani Andreilor si Andreelor!!!!!!.....in special lui Simon Andrei....ca pe el il stim mai bine, nu?????

.....si La Multi Ani si pentru cei 2,6 ani ai Theei!!!!!!

...Stanca, semnez in fuga condica....la 3, deci???

Simona, io zic ca si Policlinica Grigorescu e un bun candidat...eu acolo am facut analize pt. gravi, si am auzit ca sunt buni la laborator....acolo lucreaza homeopata pe care o stim noi....ce fain ca vreti bebe

Mariana, te tii de activitati "sapatoare", ai???

Va pupam fetelor, si ne vedem la Stanca....la 6 parca...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

MMMMMMAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIII FETELE! care 3?
io stiam de 6, adeca 18...?? 3 ii peste 40 de minute si io nu poci sa vin la 3!

Mergi la inceput

Anca draga calm ca la 6 e inalnirea.Florina m-a intrebat la ce etaj stam.

Mergi la inceput