Cluj rulz! (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va urez si eu un wk fain la toti si toate:)

Florina, mersi de detalii. Luni dau un tel la fundatie sa vad daca nu cumva trimit acolo pachete si anu asta.

Mihaela, Sara se simte mai bine, febra nu cred ca mai face (nici nu i-am mai luat temperatura:) da nu mai "arde" as atare. Darius

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna, dragele mele!
Cam slaba activitate pe la noi! Iar miroase a week-end?

Roxana, multumesc mult! Esti o scumpa ! Nu am vazut postarea ta, decat acum pe seara, dar oricum nu stiu daca iti ziceam sa-mi cumperi. De cand nu am mai vorbit despre covoras, am fost si eu in metro. M-am uitat de covor, dar nu am vazut ceva ce sa semene cu ceea ce imi spuneai tu; in plus mi se parea f scump (nu mai stiu exact: 300 mii, parca). Oare nu am stiut eu sa ma uit? Oare sunt din alea cum aveti voi, bune si ieftine?

Codruta, este vorba despre un covor de baie, pt cada, ca sa nu alunece copilasii cand se scalda .

Cu copiii de la scoala speciala: nu ma uitati, ca si eu sunt cu voi! Vreau musai sa dau ceva pt ei, dar sa ma trageti de maneca, ok?
Florina, sa nu uiti ca eu plec cu o saptamana inainte de Craciun in MM. Asa ca, anunta-ma sa dau inainte sa plec.

Stanca, deabia astept sa-ti vad freza!!! Dar suma cheltuita nu vrei sa ne-o zici ca sa nu intram in stop cardio-respirator???
Si eu m-am rasfatat azi; am fost la epilat si am cheltuit fabuloasa suma de 100 mi lei vechi .

Simona, ai ajuns in Cj? Ai inceput procedurile si investigatiile?

pt toata lumea!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Si eu m-am rasfatat azi; am fost la epilat si am cheltuit fabuloasa suma de 100 mi lei vechi .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Hihi, ce tare esti:) Pentru mine epilatul e urat , o corvoada. Tre sa ma pregatesc psihic pentru ziua cand urmeaza sa ma epilez
Ce rasfat, la mine e o adevarata pedeapsa
Rasfat = masaj

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da, da, l-am vazut si eu in Metro. Erau 2 tipuri: unu pentru vana si unul pentru cada de dus. Am vrut sa ii cumpar si eu la Petra dar am zis ca in vanita ei e prea mare. Cand ajungem la vana mare o sa luam si noi.
E practic, nu?

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si intradevar, la aproape 300.000 lei erau covorasele.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Freza ca freza da culoarea e bestiala.
Nu va zic suma ca sa nu par dar a meritat ca nu obtineam culoarea asta pe care mi-am dorit-o de mult .Si a poi mai e si tratatia.M-am simtit o adevarata doamna.

Mihaela la intalnire fetele au adus fructe,suc,cozonac,fornetti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

'neata fetele!
va salut si ma duc ...is obo si fara chef! am tot citit da' cand e de scris is mai lenesa...si-s bleagaaaa....o fi de la vremeaa? de-abia astept sa stea tati o luna acasa! mai am 2 sapt. pana atunci!
sa aveti un we placut!
voua si la puii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetele mele!

Nooo iaca m-am trezit si eu, cam tarziu ce-i drept, mi-am sorbit cafeaua si m-am gandit sa va scriu.
Aseara, mai bine zis noapte, am fost la cinema sa vad Harry Potter. Am ales varianta cu ora 23, ca sa apuc sa-l culc pe tziky care mai noi se crizeaza nevoie mare si numai cu mine vrea!!! Dar nimai cu mine, sa nu puna mana pe el tataso sau bunasa...oh e de groaza ce efecte secundare au caninii astia.

Anuntz aparitia primului coltz de canin, dupa chinuri indelungi care au durat cateva luni, nu exagerez! Mi se pae ca a trecut un secol de cand are gingia umflata la canini si ieri i-am vazut coltzul...cre ca va avea neste canini cat China! Plus ca baleste intr-una.

Mariana, pana la urma ne-am oprit in Billa si nu am mai ajuns in Metro deloc! Am avut o lista mare de cumparaturi...Mai, io zic ca s-au scumpit rau covorasele alea, nici o sansa sa fi dat eu 300 de mii pe ele, imi amintesc de ceva de genul 150, dar nu mai mult. Btw, unde te-ai epilat tu cu 100 de lei veki? Ca io dau 100 numai pe bucatzica inghinala, de restul nici nu mai zic!
Hii tot am uitat sa-ti spun ceva: am verificat la apartamentul meu cel nou, si peretii sunt toti, toti de beton! nu am nici un perete din gips carton. Totusi, ne gandeam sa ne facem dulapuri in perete, dulapuri din gips carton, si cu usa rulanta...ce zici, sa nu le facem asa? E pericol daca ne inunda cineva sa ni se strice dulapurile? Oh, stai asa, asta e doar inceputul, o sa mai cer consultatie de specalitate :)

Stanca, ce fain ca te-ai vopsit coafat misto! Ma bucur ca ti-a placut la FistiQ! Abia astept sa vad culoarea...eu ma vopsesc peste 2 saptamani si tot sper sa ajung la maro ala auriu gen aluna...sa vedem...

Fetelor, casa mea arata vraiste si n-am nici un chef sa o randui! Degeaba am fost io harnica de ziua Romaniei ca tot rezultatul efortului meu a tinut o zi! Imi vine sa mor! Az tre sa o iau de la capat...mama lui de praf si de mizerie!

Ancuzza, apropos si eu as dormi acum mmmhhh, sigur la tine e de la vreme, dar la mine e de la Harry Potter...az noapte la 1 jumate am venit de la film...

Astept sa vad ce mai ziceti voi...pe unde umblati feteloooor???

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata!
.....noi n-avem noutati, ne invartim si noi prin casa, ne streseaza vremea asta urata si ne gandim la o plimbare!!!!

Am si io o intrebare: Unde oare gasim fotoliu pt. Elise? As vrea din acela in forma de animal...am vazut vara , in vacanta la prietena oamenilor cu care am fost la Savona, un fotoliu-leu, absolut mortal!!!!!
...io ce-am vazt pe net is tare nashpa, ca-s din plastic tare, si-s uarte, jeaba-s facute de chicco!!!...mie imi trebe din plus, moale, exact ca o mascota da' la scara mare-mare!!!!!

Codruta, tu ai gasit salopeta pt. Petra????....is curioasa daca sunt asa groase....

...si io vroiam covor, da'i diferenta intre 300 si 150
...n-am fost demult in metro...is curioasa ce vad cand ajung!

Va pupam si un wk super la toata lumea

Roxa, cum e HP 4???????? Is curioasa...si io-s usor fan, adeca daca am vazt primele 3 ma tenteaza si nr. 4...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

mai fetelor, slabutza miscare..da' si mie mi-e somn rau...

HP 4 e fain Flo, eu sunt super fan, insa daca nu ai citit cartea dinainte, slabe sanse sa intelegi ce vor...au concentrat filmul si au sacrificat detalii importante ca sa intre toata cartea intr-un film de 2 ore jumate...eu zic ca merita si asa...

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput