Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

si il imbrac bine la geam, ca si pentru afara, nu?

Eu papa cioco alba de la Heidi cu migdale, e foarte buna. cica cioco alba daca papam nu are nika.

Hildi

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor eu sunt tare suparata ca nu mai am laptic de loc, trag de titi de vreo4 zile si degeaba, il pun si pe bebe sa suga, ma mulg si eu da tot nimic, deabia strang 10-20 ml....si am golit pana acum 3 cutii de galactogil, cu supa vad la mine nu merge, nu mai stiu ce sa fac..... noroc cu laptele praf ca altfel murea cupilu de foame...........
Andrei al meu nu a vrut sa mai mananca azi de pe la 10 pana acum, dupa ce azi noapte a mancat la 3 ore cate 120 ml.
mi-a fost frica sa ies afara cu el asa nemancat, asa ca l-am scos pe balcon, ca bate soarele si e foarte placut, si doarme pe balcon de aproape 2 ore. si de mancat tot n-a mancat, sa vedem cand se trezeste...
felicitari fetelor care si-au marit productia de laptic!!!! eu inca mai sper si nu renunt!!!
Laura, succes la vaccin maine, sper sa-l suportati bine!
Mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

I-am scris un PM lui Mary Ilie si va spun si voua ca sunt la Plafar sau in farmacii niste pastile din extract de marar care produc laptic.Se numesc Nurinatal.Eu zic ca pt o suta de mii merita sa le incercati.
Si am gasit o suzeta care nu lasa urme pe obraji.Este de la Pur, nu stiu daca va spune ceva firma asta,si are marginile facute dintr-un material foarte moale, gen cauciuc.Si Iaris o tine foarte bine in gurita, nu o mai scapa.Are o forma diferita de cele pe care le-am avut pana acum.Este cumva patratoasa.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

ah si am mai pus niste poze in albumul nostru.Cine ne da si noua parola de la septoct sa punem si la comun, asa pe luni, cum aveti voi?

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mi-a venit rezultatul de la copro: shigella, salmonella si E-coli absenti. Asta e bine, dar nu mi-au facut klebsiella, cik doar alea 3 le fac. Trebuie sa sap daca se mai face copro undeva in BT.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

marinela, ti-am trimis pe PM parola.

Si copilul meu scirtziie cind il imbrac sa iesim afara; parca au scai salopeta si caciula; dar tace imediat cum iesim din apt pe hol.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am fost si noi pe afara azi aproape 3 ore. Cand am vazut dimineata ce ploaie a fost am zis gata cu iesitul azi, dar s-a facut un soare si o caldura!!!
Azi noapte iarasi ne-am foit intruna. Toti imi zic ca de aia papa noaptea ca nu se satura si sa ii bag completare. dar eu ma incapatanez si nu-i dau. daca ia bine in greutate, de ce sa ii bag?!
Ioana, vezi, de aia mi mie groaza sa stau la Vatra Dornei, daca e ceva problema cu copilul, eu nu am incredere in medicii de acolo.
Marlena si noi ne crizam la caciulite, dar la cele cu snur. Am cautat caciuli care ii stau pe urechi si sa nu i le inchid sub barbie.
Marinela, am incercat sa vad pozele tale, dar nu sunt publice. Sau nu am stiut eu cum?!
Hildi, si eu tot Heidi alba mananc, dar baton din acela crunch cu stafide. Si 2 batoane mananc/zi.

Si noi avem brad artificial, dar nu se compara cu mirosul ce il da bradul natural. De abia astept

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va zic ca azi i-am scos primul "salar" a lui Petra. Mi-a venit mandat sa merg la posta. Am primit 46 RON. Scrie ca e pe luna 10, dar cred ca e si de pe septembrie, nu?

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Multumesc pt. urari . Stiu si eu cum e sa primeasca mai multe cadouri copilu'.
Uau, Marlena, 7,4 kile?!? Este sigur cel mai mare din grup.
Ioana, tin pumnii cu analiza, sper sa gasesti in BT si sper sa fie ok.
Eu cred ca o sa trec la pampersi nr. 4, nu mai suport, de fiecare data cand face kk este pana la gat. Si ieri a facut de 3 ori

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Am fost si noi pe afara, tare frumos a fost azi. Parca vine primavara.
Am vorbit cu medicul de familie al lui fii-mea si ne-am programat la vaccin miercuri, pe 6. El mi-a recomandat pe ala gratuitul. A zis ca nu e nici o diferenta intre ele.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput