Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fetelor,

V-am citit in timpul weekend-ului dar nu am apucat sa va scriu.

La Multi Ani! , Kid si Locca sa fiti sanatoase si fericite.

Cristina, aniversare fericita si petrecere frumoasa.

Norina, bine ai revenit. Imi pare foarte rau ca a fost bolnava bebelusa ta, nici nu pot sa-mi impaginez cat e de groaznic sa treci prin asa ceva. Sa fie sanatoasa de acum incolo si voi la fel alaturi de ea.

Jadi, bine ca ai scapat de botez. La Multi Ani! lui Vlad si sa-ti traiasca tanarul crestin.

Fetelor, mie nu-mi sta capul la cadouri si cumparaturi, bravo voua ca ati inceput deja sa le luati.

Azi Victor a participat la prima lui petrecere, am fost la serviciu sa-l prezint colegilor mei. A fost cuminte dragul de el ca i-am dat sa pape inainte sa plecam de acasa. Am dat de baut la colegi si am primi cadou un covoras cu jocuri de bebe si carusel pt masina, cu ventuza, le puteti vedea aici:
- Mobile de voiture poisson -
http://www.eveiletjeux.com/choisircommander/fiche.asp?n0=518&id_produit=201801#

- Tapis d'éveil électronique -
http://www.eveiletjeux.com/choisircommander/fiche.asp?n0=518&id_produit=202264 .

O sa trebuiasca sa repetam figura cu prezentatul si pt colegii sotzului.

Cam atat de la noi, va pupam pe toti si toate,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marlena si tu vrei sa incepi cu cereale diversificarea? Ca eu asa m-am gandit. Daca pot alapta pana face Petra 6 luni, prima mancare solida ma gandsc sa ii dau cereale.
O sa vorbesc si cu doctorita (dar nu cea la care suntem inscrisi)

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mary de cele doua ore dustiam si eu ......... dar dupa ce am vazut reactiile lui fiimiu am sunat la alte mamici (una diGalati, una din Iasi) si amandoua mi-au zis si de cele doua ore inainte.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Mamaaaa,fetelor,da' ce viteza la scris aveti...
S-o iau cu inceputul!
Multumim pentru urarile de doua luni,tare dragute sunteti!!!Am sarbatorit cu bunicii ,cu clatite umplute cu branza si date la cuptor!!
Jadi,felicitari pentru bebele crestinat!!
Ioana,stai linistita,mie fata ta mi se pare sanatoasa-tun si plina de viata din cate povestesti si inca de de cand era la minus..:))
Kid si Ruxandra,La multi ani,sa ne traiti!!
Cristina,Cge,frumoase ganduri de Craciun...ce frumos cu doi copii!!si eu de-abia astept!!..pana una alta,sa vedem cum e cu unul singur,ma pregatesc intens..
Lucia B si Mary,si eu am de gand sa-l imbrac pe Mario in Craciunel..si o sa-l pun un pic sub brad,in semn ca pentru noi el e cel mai frumos cadou anul asta...
Norina,regret sincer prin ce-ai trecut,bine ca s-au rezolvat toate si ti-ai revenit!!Tare puternica trebuie sa fii sa treci prin momentele astea!
Oana,si noi adormim asa;sa stii ca tine!!!..mai ales ca la noi nu exista "luat in brate" decat la ragait si e mult mai usor sa-si gaseasca locul in patut...

Fetelor,de la ce varsta putem tine puiutii in ham,ca eu nu pot iesi singura cu carutul? e tare greu si nu ma descurc decat cu ajutoare.. dar in leagan?
Pupici,aveti grija de voi si de kinderei!!
Moki si bb Mario

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bravo Jadi, sa va bucurati de micul crestin!

Oana, multumesc pentru mesajul cu adormirea copilului. E important sa nu doarma bebe cutine in pat ca nu mai scap de el. Am niste prieteni cu fetita in cls 1 si inca doarme cu ei in pat

Moki, depinde de ce marsupiu ai, daca e pentru newborn sau nu. Eu o pun acolo dar sta doar jumatate de ora, nu mai mult. Cu leganutul nu stiu inca, spatarul nu se da la orizontala ca la bouncer deci nu as tine-o mai mult de o jumatate de ora (asa cum e recomandat in cazul scoicii auto). Noi nu avem leagan inca, o sa vad daca ii iau de Craciun.
Marlena, multumesc pentru sfat, cred ca un centru de activitate ar fi binevenit. Te referi la alea gen salteluta cu jucarii? E una tip clown la Chicco, nu? La aia te referi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Eu am scos cupilu' afara azi. Nu mai ploua, zici ca vine primavara. Eu n-am aparatoare de ploaie la landou, tre' sa cumpar ca am de gand sa scot fata afara si cand va ninge (dar sa nu fie vant si sa nu fie mai putin de -4 )

Kid, voi il aveti dr pe Santimbreanu?

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandy spune:

Buna mamici,va felicit pentru copii vostri frumosi si pentru faptul ca aveti atata perseverenta sa scrieti permanent aici.
Eu sunt Dandy o fosta de sept-oct dar nu v-am mai putut contacta pt. ca nu am avut net.
Acuum sunt si eu o mamica a unei fetite BRIANNA-CRISTIANA,ziua de nastere 6 octombrie 2005,3,400kg, daca vrea cineva sa ma inscrie si pe mine pe listuta de pe prima pagina.
Am rugamintea sa-mi dea si mie cineva parola de la septoct sa pot pune niste poze.
Va pup,Dandy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Seara buna la fete !
Norina, sanatate fetitei !
Jadi, sa-ti traiasca proaspatul crestin ! Si noi avem botezul peste doua saptamani.
Kristinutza, parca tu spuneai ceva de scos mucisorii cu apa calda, nu? Unde pot citi procedeul, ca ma dispera Fabiano cu nasul lui vesnic mucos si harjait. Astept si alte sugestii, altele decat apa de mare, pompitza, la care am devenit alergici si chiar usor isterici. La voi se intampla, fetelor, ca in timpul somnului sa scoata sunete destul de ciudate si stridente, ca si cand s-ar chinui sa scoata ceva din gat sau nas care-i deranjeaza?
Va pupam,

Carmi si Fabiano cel mucos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mimsi, nu, de ce? Seamana sfaturile pediatrului meu cu cele ale pediatrului tau? Poate au fost colegi, ca al meu imi povestea ca fiecare spital de copii cu tratamentele lui...la examen trebuia sa spuna lectia si sa se gandeasca de la ce spital vine profesorul, ca Gr. Alexandrescu avea alte metode de tratament decat Budimex si asa mai departe

Norina, imi pare extrem de rau pentru cate ati patimit! Sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti prin astfel de experiente! Multa sanatate tie si micutei! Sa ne scrii mai des, te rog!

Dandy, bine ai venit! Si fetita mea, Alexandra, e nascuta pe 6 octombrie! Asteptam poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Vai de capul meu!
Sa stiti ca oricat de mult m-am straduit, tot nu am reusit sa citesc tot ce ati scris azi!
Totusi, ceva am lecturat. Dovada :

- Irina, sa stii ca aceeasi impresie am avut-o si eu cand l-am vazut pe Vladut: ca e mai mare de 3 luni; are o fata destul de matura. Se pare ca ne putem initia baietii in ale petitului ca sunt flacai de-acum! Si multumesc pt urare: mi-ar place sa am un mare cantaret in familie!
- Marlena, chiar ca Alexandru e f mare! Bravo lui! E destept baiatul: stie ce are de facut in aceasta etapa din viata (sa pape si sa doarma bine, ca sa creasca mare)
- Lucia, m-am uitat si eu la pozele cu Laura. Si daca ai zis tu, parca am si eu impresia ca ai nostrii bebelasi seamana intre ei; sunt frumosi foc ! Imi plac mult pozele voastre; si tu arati f bine!
- pharmacris, pt a prepara laptele eu folosesc apa de la robinet, fiarta si racita. Asa am facut si cu Stefan. Nu este o regula ca bebelasii care papa lapte praf cresc mai mult decat cei alaptati la san. Eu am exemplu cu Stefan, care nu a crescut mai mult decat media, chiar daca a papat lapte praf.
- Antonia! 8 mese are Dinu ?!?!? F mult! Cred ca-ti manaca urechile.

- Si noi optam pt brad natural! In fiecare an ne-am facut brad, chiar daca nu a fost f bogat in ornamente (la inceput nu ne-am permis prea multe);si imi place la nebunie sa-l impodobesc (acum am cu ce ). O sa fie superb anul acesta de sarbatori! Abia astept sa vad reactia lui Stefan la brad si la Mos (ca va veni !). Simon e mic inca pt astea, dar se face el mare...!

Fug o tura! Revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput