Am nevoie urgent de un medic ginecolog endocrinolog foarte bun! Va rog mult, daca stiti vreunul, v-as fi foarte recunoscatoare! Nu dipun de prea multi bani sa ma pot duce la unul foarte scump! Va pup.
Incearca la dr. Tutunaru. E in concediu pana pe 6 ianuarie- este medic ginecolog la Elias, dar te poate primi la cabinetul lui. Ca sa-ti faci o idee despre dansul, intra la nasterea pe glob si vei gasi un subiect cu acest nume. Tot acolo adresa site-ului doctorului pentru mai multe informatii.DianaD 20+
Draga anela, uite ce am gasit eu tot pe site. Un articol despre ce te-ar putea interesa. Extrag o parte din el:
"D-l dr. Bogdan Cupceancu, interlocutorul nostru de astazi, este medic primar la Institutul de Endocrinologie “C.I. Parhon” din Bucuresti, cu specializare in ginecologie-obstetrica, endocrinologie ginecologica si senologie.
D-l dr. BOGDAN CUPCEANCU poate fi contactat la Institutul de Endocrinologie “C. I. Parhon” din Bucuresti, tel. 01/230.20.41 si la Policlinica Batistei, tel. 01/314.81.15."
Nu pot da mai multe amanunte-eu am la fel de multa nevoie de un astfel de medic- dar sper sa-ti foloseasca.Snatate maxima.
Smile and the world will smile back at you
Eu merg la Spitalul Parhon la dr. Corina Neamtu - endocrinologie reproductiva. Este foarte buna si eu o recomand cu caldura. Dar ca orice medic bun este si ffff aglomerata asa ca la Parhon tb sa te inarmezi cu f multa rabdare si trimitere de la med de familie si parca se dau bonuri ceva ... partea asta nu o prea stiu caci eu o sun direct. Ai putea sa faci si tu asta; suni la centrala si ceri sa vorbesti cu dr Neamtu de la endocrinologie reproductiva.
Pe ea o mai gasesti si la Policlinica particulara Sanador. Aici are mai mult timp pt pacienti si eu cand pot prefer sa merg aici, dar sigur aici se plateste consultatia si ai spus ca nu dispui de multi bani. Vezi si tu.
Ca ginecolog si eu stiu de dr. Tutunaru.
Succes oriunde ai merge1