Oala de pamant pt sarmale

Oala de pamant pt sarmale | Autor: dana-alexia

Link direct la acest mesaj

Am cumparat de curand o oala din aceia de pamant pentru sarmale,intrebarea mea este ce pot sa mai gatesc in ea.Va rog sa-mi dati niste idei,va roooooog muuuult de tot. Multumesc.

Dana & Alexia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ardei umpluti.
Cred ca si o friptura ar iesi frageda condimentata bine si inabusita in oala de lut. Sau un bulz vanatoresc, mmmmm.....(stii, mamaliguta cu sunca prajita un pic si branza, bagata apoi la cuptor. Dar sarmalele ies super...asta stiu sigur.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am si eu una chiar acuma fac niste sarmalute si cand am primit-o (ca e primita cadou)avea inauntru o carte de bucate si dau tot felul de retete pe care le poti face in aceasta oala in principiu pui intreg ,pui umplut, friptura de porc, vitel, cartofi copti cu oua ,sarmale,mai dau ei niste retete ciudate....cam asta poti face


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

am si eu o intrebare: unde pot sa gasesc oala asta? Ca ma tot uit prin supermarket dupa ea si n-o vad deloc.Cu multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by bebi

am si eu o intrebare: unde pot sa gasesc oala asta? Ca ma tot uit prin supermarket dupa ea si n-o vad deloc.Cu multumiri


Eu am vazut in magazinul Obor oale din astea, de diverse marimi si forme.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu am facut in ea sarmale si friptura cu legume.Buneeee!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu mi-am cumparat din Campulung(Muscel) din piata, am adus-o aici in valiza si fac in ea mincarea cu afumatura, fasolea iahnie, ardeii umpluti, varza, sarmalele, ghiveciul- cam orice, la cuptor.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Multumesc mult pentru idei fetelor, o sa le pun in practica cat de curand. Eu am cumparat-o din Bucuresti de la un targ de mesteri populari,dar am vazut si la Cora Pantelimon(raspuns pentru Bebi)

Dana & Alexia

Mergi la inceput