Am cumparat de curand o oala din aceia de pamant pentru sarmale,intrebarea mea este ce pot sa mai gatesc in ea.Va rog sa-mi dati niste idei,va roooooog muuuult de tot.
Multumesc.
Dana & Alexia
Ardei umpluti.
Cred ca si o friptura ar iesi frageda condimentata bine si inabusita in oala de lut. Sau un bulz vanatoresc, mmmmm.....(stii, mamaliguta cu sunca prajita un pic si branza, bagata apoi la cuptor. Dar sarmalele ies super...asta stiu sigur.
Iulia
eu am si eu una chiar acuma fac niste sarmalute si cand am primit-o (ca e primita cadou)avea inauntru o carte de bucate si dau tot felul de retete pe care le poti face in aceasta oala in principiu pui intreg ,pui umplut, friptura de porc, vitel, cartofi copti cu oua ,sarmale,mai dau ei niste retete ciudate....cam asta poti face
am si eu o intrebare: unde pot sa gasesc oala asta? Ca ma tot uit prin supermarket dupa ea si n-o vad deloc.Cu multumiri
quote:
Originally posted by bebi
am si eu o intrebare: unde pot sa gasesc oala asta? Ca ma tot uit prin supermarket dupa ea si n-o vad deloc.Cu multumiri
Eu am facut in ea sarmale si friptura cu legume.Buneeee!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
eu mi-am cumparat din Campulung(Muscel) din piata, am adus-o aici in valiza si fac in ea mincarea cu afumatura, fasolea iahnie, ardeii umpluti, varza, sarmalele, ghiveciul- cam orice, la cuptor.
M
Multumesc mult pentru idei fetelor, o sa le pun in practica cat de curand. Eu am cumparat-o din Bucuresti de la un targ de mesteri populari,dar am vazut si la Cora Pantelimon(raspuns pentru Bebi)
Dana & Alexia