diagnostic - disgravidie precoce - ajutor!
Buna tuturor,
O buna prietena a mea este insarcinata in 7 saptamani si are probleme mari. Mari le spun eu, pentru ca eu nu le-am cunoscut pe perioada sarcinii.
Ea are greturi tot timpul, nu poate manca aproape nimic si ceea ce mananca da afara. In urma analizelor a fost diagnostificata cu deshidratare mare, ca urmare a fost internata in spital 1 saptamana unde a stat numai cu perfuzii si tratament, diagnosticul fiind disgravidie precoce.
Mi-e mila de ea, de 4 saptamani ii e rau aproape continuu si a slabit deja 6 kg.
Intrebarea mea este, a mai trecut cineva prin asa ceva, cat mai poate dura raul asta, ca nu stiu daca mai rezista, e asa de slabita...
Va multumesc!
Raspunsuri
aida_o spune:
mama mea a stat in spital 4 saptamini, cu perfuzii, cind era insarcinata cu mine.
nici eu n-am stat pe roze (am avut greturi si varsaturi saptaminile 6 - 18, nici nu stiu daca m-au lasat pt ca de 2 zile nu mai am greturi, dar in spital n-am ajuns din cauza varsaturilor). eu zic sa te linistesti, atita vreme cit medicii o ingrijesc si ii dau intravenos ce are nevoie, va fi ok. dar sa nu stea prea mult fara hrana, deshidratarea asta trebuie tinuta sub control. mai bine sta in spital si au medicii grija de ea decit sa stea acasa si sa fie subnutrita/deshidratata.
sanatate prietenei tale 
18+2
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
gabi25 spune:
ARIANNA eu am fost diagnosticata cu disgravidie totala de pe la 7 saptamani. Dadeam afara si apa, nu am putut manca nimic. Am stat si eu cu perfuzii vreo 2 saptamani: Glucoza cu 1 fiola de B6 si 2 de vitamina C si cateodata cate o perfuzie cu solutie Ringer. Eu nu prea am incredere in medicii de aici....dar asta e. Dupa, cam o satamana dupa toate astea mi-a spus doctorita ca ar fi un remediu, injectiile cu SULFAT DE MAGNEZIUA.....care nici nu se mai fabrica la noi. Mi le-a adus cineva de la moldoveni si am facut cam 10 zile cate 1 ml la 8 ore si astea mi-au mai taiat din rau, dar in paralel am mai luat cate o pastiluta de EMETIN. Nu pot spune ca au trecut toate, doar ca dupa toate astea am dat tot mai rar afara.....cam 1 data pe zi si am reusit sa mai mananc cate ceva.
Tot nu pot suporta carnurile mai ales carnea de pui.....si stramb din nas cam la toate mancarurile.....dar macar stiu ca din ce mananc nu dau afara ci se aduna pentru bebe.
Senzatia de greata exista.
M-au intrebat cativa daca se merita sa ma chinui atat.....merita, indata voi simti ca misca minunea.
14+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png
aida_o spune:
normal ca merita, altfel eu nu as mai fi existat si stat cu voi pe forum azi :)
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
arianna30 spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Fiti curajoase ca merita, un copil e o minune in viata ta, o spun din proprie experienta, am un baietel de 10 luni.
Mirela72 spune:
Si eu am avut o disgravidie urata de la 6 la 14 saptamani abia de am putut bea apa. N-am ajuns in spital decat in ultima luna (din alte cauze, si anume preeclampsie) dar stiu ca au fost crunte acele saptamani de greata si voma. O sa treaca.
Mire-mama de fetita frumoasa
Siminaf spune:
La prima sarcina, cu Deiu, am vomat 8 luni din 9! Si noaptea, din somn, ma trezeam sa vomit! Ajunsesem sa stau cu pungi de plastic linga pat! E drept ca nu vomam chiar dupa ce mincam, deci ceva-ceva tot mai raminea si in stomac... Dar eram o slabatura, 4 betze cu un balon mare in mijloc! 
Si de frica sa nu ma interneze, nu-i spuneam prietenei mele ginecolog totul, ci ca - vezi, Doamne - maninc, totusi...
In fine, pina la urma a fost bine, bb Deiu f. bine, dar eu m-am refacut cam greu.
Multa sanatate si curaj!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities