Mamici de mai-iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 2
ama_kaly spune:
carminabulina mie nu imi deschide..poate e prea ocupat!e bine ca ai trecut la semnatura ca sa nu mai fie nevoie sa scrii tu de fiecare data adresa la sfarsitul mesajului!!io
18(fix) cu
Seby Poze mami si bebeBebe
laureta spune:
carminabulina ce nume ai pe webshots poate te ajut sa pui linkul sau ce nume ai pus la poze.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

pika-pika spune:
Amonar mi-ai luat vorba din gura!Si eu tot despre asta vroiam sa intreb.Tot aud ca se vorbeste despre col,o prietena mi-a spus ca o alta prietena de-a unei prietene
avea sangerari ca mine pentru ca avea colul deschis.Acum ma gandesc eu,oare doctorul meu s-a uitat sa vada daca e colul deschis sau nu?Cum se face asta?Ar trebui sa-i cer eu sa vada?El mi-a spus la prima sangerare ca era riscul de a pierde sarcina,apoi a doua zi mi-a spus ca aveam sange acumulat in ovare departe de bebe(ca inainte de ciclu,care trebuie eliminat,zic eu),dar totusi nu trece sangerarea de 3 saptamani si de cateva zile ma doare burta jos,cand intr-o parte cand in alta,cand in amandoua...Sunt multumita sa vad ca bebe creste pe zi ce trece.Voi ce ma sfatuiti?
Va sarut pe toate si va urmaresc in continuare ca vad ca am multe de invatat!
8+
mamica incepatoare
july_g spune:
Carmina ca sa se vada pozele trebuie sa copii link-ul care trebuie sa fie ceva de genul asta:http://community.webshots.com/user/july_g
inaioana spune:
Carmina, trebuie sa-ti setezi albumele sa fie "public", sa dai adresa pentru public cum e acees pe care ti-a dat-o july, adica
http://community.webshots.com/user/carminabulina
Daca vrei sa-ti apara pe site ceva de genul poze carmina pe care daca apesi ne trimite pe noi direct la pozele tale de pe web, atinci tre sa scrii la semnatura asa : [ url = " http : // community . webshots . com /user / carminabulina " ] poze carmina [ / url ]
Nu trebuie sa pui nici o pauza, eu am pus ca sa-ti apara exact cum am scris.
Plus ca inainte de a trimite un mesaj, poti da vizualizare si iti va arata cum arata, daca e asa cum vrei , il trimiti, daca nu, te mai straduiesti, ok???
Pupici!
Ioana
16 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Amonar spune:
Fetele! Cine are raspuns pt intrebarea mea si a lui Pika???!!!
Va rog daca stiti raspunsul, spuneti-mi!!!!
Va pup
16+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
codruta_grg spune:
Cerclajul se face cand e bebele mai mare (pe la 3-4 luni) si daca este problema cu colul (deschis), deoarece se poate pierde sarcina. Se strange colul cu un inel si se scoate cand trebuie sa nasti (de cele mai multe ori, cand s-a scos inelul, nasterea s-a declansat singura).
Cititi aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=448
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
magghyc spune:
eu pot sa va zic doar ce stiu din experienta unei bune prietene.
Colul trebuie sa fie inchis atat la interior cat si la exterior. Din cauza contractiilor (adica durerile tip dureri de ciclu) apare u fel de conflict intre uterul care se contracta si colul care e inchis. Uneori, se poate intampla sa cedeze colul, care se deschide - e ca o supapa, o deschidere nu e buna fiindca dezechilibreaza sistemul.
Deschiderile de col sunt totusi destul de frecvente - daca ma gandesc de cate cazuri am auzit eu. Se recomnda cerclajul, adica inchiderea, prinderea colului cu un fir care sa il tina pe domnul col inchis.
Cerclajul are drept scop sa permita gravidutei, care altfel ar fi trebuit sa stea la pat, sa isi reia o viata normala.
Sunt cazuti in care cu tot cu cerclaj se recomnada statul la pat - nu stiu sa va zic ce alte simptome se adauga...
Prietena mea a stat mai mult acasa, cred ca incepand cu luna a 4 a si anascut la 40 de saptamanai un pusti brumos foc si marisor - peste 4 kilograme. nastere naturala.
Magg
Steluta spune:
gabi25
Mie mi-a dat doctorita Bio-Marin plus de prima data cand am aflat ca sunt insarcinata, cate o tableta pe zi pana in saptamana 16. Cand am ajuns la dr. Tutunaru, mi-a spus ca el nu da acest medicament decat cand bebe este deja dezvoltat morfologic (cam de prin sapt. 14). Medicamentul contine indeosebi ulei de peste. Mi-a spus ca il pot lua in continuare, dar nu va avea nici-un efect. Astfel ca eu am intrerupt tratamentul. Dar acum m-am hotarat sa il reincep din sapt. 12.
Sper ca voi sa nu aveti "norocul" sotului meu, care timp de o saptamana a cautat innebunit prin tot Bucurestiul sa-mi cumpere pastilele. Se pare ca doar ce retrasesera de pe piata un lot de medicamente, carora li se apropia termenul de expirare. El a reusit sa le cumpere pe baza de comanda undeva la o farmacie de la piata Minis. Acum astept sa-mi aduca cineva medicamentele la Budapesta.
Steluta
10+
Amonar spune:
codruta_grg si magghyc Va multumesc pt raspuns! Eu inca nu am mai auzit asa ceva. Se pare ca aici nu se practica acest lucru... Sincera sa fiu nici nu stiu cam sta treaba la mine cu colul. Sper sa fie bine....
16+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)