Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
marchplayer spune:
Nu m-am mai dus la nici o plimbare ca dupa soarele frumos de dimineata a venit iarasi iarna! Picura si este urat afara asa ca stam in casa la caldurica si mancam pufuleti![]()
Eu dimieata mananc mic dejun normal zic eu adica lapte, ochiuri, bacon si paine prajita cu unt! Inca nu dau iama in sarmalute sau mai stiu eu ce la ora aia!
daniela 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
irinel2005 spune:
Buna dimineata, burticutze!
Dimineata pentru ca noi tocmai ne-am trezit. A doua oara pe ziua de azi, pentru ca dupa ce a plecat tati la servici, ne-am ascuns din nou in pat si am mai tras un somnic.
Marchplayer, vreau si eu reteta la ciupercile cu unt si cascaval la cuptor. Ce fel de ciuperci si de care cascaval? Si eu care ziceam ca n-am pofte!
Lacramioara, tu nasti ianintea mea, insa la acelasi spital si cu aceeasi doctorita. Daca ai aflat una-alta despre cum merge treaba prin spital, cam care sunt "scorurile" s.a.m.d., trimite-mi, te rog, si mie un PM.
Ioana, si eu stiu ca poti sa folosesti linistita unguent Hemorzon, daca uzul nu e de lunga durata. Si eu am avut probleme cu hemoroizii, culmea ca in timpul sarcinii nu. Deocamdata. Pentru dureri, stai cu fundicul in ceai de musetel fierbinte. Eu, atit pentru a evita constipatia (din pricina careia apar hemoroizii) cit si pentru a nu lua prea mult in greutate, nu maninc paine alba, ci "graham proteinizat" (de la VelPitar), care are un continut foarte ridicat de fibre vegetale si e bun pentru digestie.
Asteryaro, felicitari pentru sotul tau si sa va bucurati impreuna de atatea impliniri in viata voastra. 
Irinel
si bebe
Ilinca Ioana 32+
marchplayer spune:
Cine deschide un nou capitol?
Irinel se fac foarte usor ciupercile. Iti trebuiesc champinon proaspete, nu conserva, le cureti de pielita si le rupi piciorusele si pui palarioarele invers in tava(bineinteles dupa ce le speli), pui putina sare peste toate si apoi in fiecare cate o bucatica mica de unt si un "ciuf" de cascaval ras dupa care le bagi la cuptor pana se coc.(Vezi ca trebuie sa-si lase ceva zeama care apoi tebuie sa scada, cam atunci sunt gata, ca nu trebuiesc uscate rau)
daniela 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
irinadum spune:
Fetel em_au apucat arsurile la stomac
si e rau de mori . O senzarie cudata rau . Chiar azi cand incepem luna a 9 a
.Bee tu ai cobit ca nu ma plang de nimic ei sa vezi de acum incolo dc o tin tot asa. Vai si imi e si foame dar nu pot sa bag nimic in gura.
Irina 36
Giova spune:
Buna fetelor!!!
Haideti sa povestim la un nou cap.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62840" target="_blank"> capitolul 73
gio
si bb Marco 33+
TatianaG spune:
Monica, eu am facut branzica din toate tipurile de lapte (mai putin lapte praf). In mod uzual folosesc lapte "adevarat" de la vacuta sigura, dar cand nu aveam (mai ales in we), am recurs si la lapte din comert (pasteurizat si chiar UHT) si-a iesit. Copilasii sunt bine - toti 3 - si sper ca prichindeii s-asculte de mami inca de pe-acum si sa mai stea la caldurica macar doua saptamani. Da, asa se spune ca e bine sa faci botezul la 6 saptamani (asa am facut la Clara) dar cred ca acum o sa aman un pic, poate pana pe la 3-4 luni). Eram destul de obosita, cu program dupa Clara, ochii pe ceas ca venea ora de alaptare, multi musafiri (masa am organizat-o acasa) etc. La noi - eu sunt mureseanca - nu e obiceiul ca nasii de cununie sa fie implicit si nasii copiilor. In schimb, la sotul meu - e din Satu Mare - asa-i obiceiul. Mie nu mi se pare OK ca o persoana (pereche) sa fie si ruda, si nas de cununie, si nas de botez si cine stie ce mai urmeaza. De aceea vreau sa chemam niste prieteni.
Daniela, si eu am aceeasi parere despre nasi. Sa nu fie nasi doar pentru ca trebuie, ci sa si simta "ceva" pentru copil.
Irina, sa nu crezi ca mie mi-a iesit din prima incercare
. Dar pana la urma tot a iesit! Am toate sansele sa deschid randul bebelusilor, dar ar trebui sa mai astepte macar doua saptamani. Ce-am observat, ca in ultima perioada, sarcinile gemelare ajung destul de aproape de termen - 38-39 saptamani (cunosc vreo 3 mamici care au nascut de curand) - si asta imi da un plus de incredere.
Si eu am hemoroizi
. Din fericire nu dor, dar ma deranjeaza. Medicul de familie mi-a spus ca trebuie inlaturata cauza (adica sa nasc) si pe urma se pot trata. Pana atunci mi-a dat unguent Hepathrombin. Mare lucru nu face.
Sampoanele bebeilor e bine sa le testati pe voi mai intai. Eu am patit ca scria "no tears" si fiica mea urla cand o spalam pe cap, pana l-am incercat si-mi ustura rau ochii. E vorba tot de J&J. Pediatra mi-a spus sa renunt cu totul la gama asta. Am mai folosit Nivea si Dalin. Acum folosesc gama Silver, recomandata de dr homeopat si sunt foarte multumita. Si pentru prichindei voi folosi aceste produse.
Tatiana
34+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004