Bebelusi de martie - aprilie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 15

ellinia spune:
Buna dimineata!
Azi ne-am trezit cu chef de treaba! Trebuie sa punem casa la punct ca avem musafiri de maine incepand. Asa ca toata ziua.
Vad ca vorbiti de aparatori pentru sertare, dulapuri, etc. Anul trecut radeam de fratele meu pntru ca legse toate manerele de dulapuri si chiar si asa nepotelul meu reusea sa-si strecoare cate un deget pe acolo. Asa ca, tot gasesc ei o cale! Ma uit si la Stefan ca "locurile interzise" il atrag ca un magnet.
Ocrainic, foarte frumoase pozele! Pupam pe Daviducu!
Gata, mi-am treminat cafeaua.
Mai, nu stiu care-i treaba dar Stefan a inceput sa se trezeasca spre dimineata si sa ceara mancare de cateva nopti incoace. Pe la 3,30- 4 il apuca foamea. Si doar ii dau cate un castron de cereale inainte de biberonul de seara, nu stiu care-i treaba! Sper sa fie o chestie pasagera ptr ca am auzit de copii de 4,5 ani care se trezesc noaptea si cer lapte...
Marox, la multi ani Juliei! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!
Danna, pupam pe Sara, la multi ani cantaretei, sa te bucure zi de zi!
Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

mamacita spune:
daria,felicitari pentru dintisorul 4,dar si mai si pentru realizarile unice in grupul nostru,ca de,el e geniul Si foarte aproape vad ca tine Letitia,felicitari si ei si...sper sa nu-l bata pe Alexut
oanamc,asteptam cu nerabdare nararea evenimentelor.
LA MULTI ANI celor doua domnisoare dragi noua,Julia si Sara!
danna,din pacate,ca tot eram eu asa fericita,intre 1-2;30 am avut seara de dans,apoi trezirea la 6;30,ca de obicei.
ellinia,spor la curatenie[yeak]si distractie placuta cu musafirii
Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

hiroral spune:
La multi ani Sara,iubita scumpa,sa cresti mare,sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!
La multi ani Julia,sanatate si tot binele din lume ti-l dorim!
Andira pupam si noi nasuc mic de bebic,sa creasca mare sanatos si voios(voioasa)!

mamacita spune:
daria,am vazut si pozele,ca eu sunt indragostita de Brien(bine ca nu-i sotul meu pe aici)si ma bucuri de cate ori ni-l mai arati!Pupici frumosului genial!
Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

mamacita spune:
Hei,'neata hiroral,ne bucuram de cate ori ai timp sa ne dai vesti despre voi!Care-s noutatile cu frumosul trandafir japonez?
Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

dariaevelin spune:
' neata!
la multe lunisoare frumoaselor Sara si Julia!Sa cresteti mari si cuminti si destepte si cochete si....
Multumim de aprecieri mamacita , oana si dana
Oare ca mai face CatXo? zuzu? adsena?
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

rp spune:
Buna ziua tuturor! Noua abia astazi ne-au reparat net-ul. Mi-a fost dor de voi.
LA MULTI ANI!pentru cele doua mici frumoase domnisoare sarbatorite astazi Sara si Julia. Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase.
Danna, imi pare rau ca Sara a cazut. Bine ca e bine, pupici de la noi.
Mamacita si Daria, v-am vazut baietii.Sint super frumosi si expresivi.
Alessia, ma bucur ca sinteti mai bine.
Noi am avut o noapte foarte grea. S-a trezit din ora in ora, a plins si nu mai voia sa adoarma. Nu stiu daca o sa-i apara si ei un dintisor sau e alta cauza. Nici noptile trecute nu au fost mai grozave, dar nu asa agitate ca asta.
Referitor la reactia fata de straini, am citit in "Mama si copilul" ca la virsta asta incep sa faca diferenta intre persoanele din familie si straini si sa aiba atitudini diferite. Deci e o reactie normala. Mara mea nu face nici o diferenta, ea ride la toate lumea care ii zimbeste.
Va pup pe toate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

caramella spune:
La Multi Ani! SARA si JULIA
GEGEA eu am tuns-o pe Alicia asta vara ca transpira ingrozitor,era tot uda in cap,acum i-a crescut frumos des si uniform.Voi sa nu o tundeti ca e pacat de buclele ei.Al meu sot zice sa o tundem si la anul ,dar eu i-am zis sa-si ia gandul ca nu mai tund eu fata degraba.
MAMACITA am vazut pozelegrasunelului si zambaretului! Seamana si cu tine sa stii.
OCRAINIC l-am vazut si pe DAVIDUC cel cu ochii frumosi,e un scump.
DARIA e grozav BRIEN ,l-am vazut si in poze ce baiat mare e!Alicia arata deocamdata doar ochii la jucarii si cand intreb unde e becul se uita in sus la el.Felicitari pentru noul dintisor
ANDIRA LA BB MIC DIN BURTICA ,sa creasca mare si sa fie sanatos sau sanatoasa!

andrruzza spune:
La multi ani Sara!!La multi ani Julia!!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63032" target="_blank">Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5