Bebelusi de martie - aprilie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita - am vrut sa-ti raspund, dar m-am luat treaba...
Eu am o pasiune pt tricotat, crosetat, mai nou si croitorie, de care am incercat sa invat singura. Am reusit sa-mi fac 2 fuste (acelasi model amandoua, binenteles ), dar m-am cam oprit acolo. Aaa, si mai am 2 perechi de pantaloni la stadiul "nefinisat".
Insa tricotez de cand eram mica, ma relaxeaza, dar evident ca n-am timp. Si mai si brodam, imi placea f mult.
1 ochi pe fata, 1 pe dos, daca pastrezi si la randul urmator la fel e "elastic", daca faci pe invers e "bob de orez". Iar daca faci un rand toate ochiurile pe fata, apoi un rand toate ochiurile pe dos, e "ciorapeste". Cel putin asa le stiu eu

Mi-e ciuda ca nu prea stiu modele la crosetat. A aparut mai nou o revista, cu modele de crosetat / tricotat / brodat, dar nu prea m-am prins eu bine. Astept si nr 2, asta era pe nov-dec, primul nr.Aveau acolo niste hainute de bebe super frumos lucrate, m-am topit cand m-am uitat la ele, dar erau cam prea grele pt mine...
Poate ne pui poze cu ce i-ai tricotat lui Alex, sa ma mobilizez si eu...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Daaa,andira(pacat ca nu e emoticon cu izbitul fruntiia amintire,nu a nervi)asa e cu "bobul de orez".Iti voi pune poza,desi ti-am zis,va fi ceva simplissim.
coco,nu stiu ce se intampla,imi zice ca e o problema cu adresa de mail;mai incearca totusi pe link,albumul e public(celelalte,pe care deja le stiti,le-am facut private dupa ce am citit un subiect despre pedofili care s-ar aproviziona dintre pozele noastreNu stiu cat e adevarat,dar mai bine sa evit anumite circumstante.Oricand veti dori insa le puteti revedea,e necesar doar sa-mi spuneti si placerea e cu totul a mea.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mai pun odata link-ul:
Alex la 7 luni

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna

multumesc pt sustinere, vom fii mult mai atenti pe viitor, ca fetita nostra sa pape doar chestii comestibile

Apropos de tricotat si tricotat, si eu am invatat de la bunica, pacat ca aici nu am andrele ca tare mi-ati facut pofta

Rox, de astazi am reanceput dieta data de tine, ma voi prezenta luni la apel

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

Mergi la inceput

Mamacita - si eu citisem topicul cu pricina...
Dar sa stau eu sa-mi imaginez ce face un pedofil sau mai stiu eu ce bolnav in fata pozeleor noastre...cred ca ar trebui sa fiu si eu nitel sarita.
Sau poate sunt naiva...
Mie nu mi-a trecut nici un moment prin cap, stiu doar ca se uita la poze prietenele mele (chiar daca sunt virtuale ), mai mult de atat nu ma intereseaza.
Eu zic nici sa nu te gandesti la asa ceva, Alexut primeste doar priviri admirative Pupam grasunelul!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Mey mai e vreun bb fara dinti?, sau am ramas ultimi?, nu ma grabesc dar cand vad ca toti bebeii au

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

Mergi la inceput

andira,nu ma consider sarita,nici mie nu-mi trecuse prin cap ca ar putea fi utilizate pozele si in alte scopuri decat amicale,dar am trecut de varsta la care sa gandesc"mie nu mi se poate intampla asa ceva".Daca am fost avertizata ca s-a intamplat cuiva de pe forum un pocinog,am facut albumele private (si e ceva vreme de cand am actionat asa)si le impartasesc cui si cand doreste.mi se pare corect si elegant,nu jignesc pe nimeni si nu fac valva in jurul acestui subiect,fiecare procedeaza cum crede de cuviinta.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Sa inteleg ca ai vazut pozicile si ti-a placut grasunelul?Multumim pentru pupici.
an-k,Bia e superba cu sau fara dinti,rabdare,nu e singura.

Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

Mergi la inceput

Mamacita, of, n-am vrut sa te superi...
Ma gandeam doar sa nu ne otravim cu ganduri de-astea... de-asta am si zis ca probabil sunt naiva. Sigur ca fiecare procedeaza cum doreste, ziceam ca sa-mi dau cu parerea. N-am vrut sa jignesc...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

andira,stiu ca nu ai urmarit sa ma jignesti,dar citeste si tu mesajul,sa vezi cam ce reieseScuze acceptate.
Si daca ma considerai sarita,nu esti nici prima,nici ultima

Alexandru,soarele nostru
Varsta lui Alexandru

Mergi la inceput