Bebelusi de iulie-august 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

si ce bine a fost mamini mi-am incarcat bateriile acum. dimineata saraca mama a zis ca o sa vina macar o data pe sap sa doarma noaptea cu el sa pot dormi si eu. ce bine e sa ai un ajutor si mai ales de la mama. soacra mea de ce nu o putea saraca sa faca la fel ca doar face integrame, goblenuri si telenoveleste toata ziulica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

apropo mamini sa sti ca si azi i-am zis unei prietene apropo de soacre ca eu imi doresc sa fiu o soacra buna ptr nora mea nu una smintita

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Monica, eu cred ca o sa fii, fiindca il iubesti pe Mihnea si o sa o iubesti si pe nora pe care ti-o va aduce acasa. eu cred ca soacrelele acre se iubesc pe ele mai mult decit pe copiii lor.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Buna seara gagici,

eu am probleme cu netul acasa asa ca va scriu de la net cafe!!! Se vede ca sunt dependenta de forumul asta!!!

merci mult!!!! O sa incerc si asa!!!

Ioana, Adriana, la multi ani, sa va traiasca flacaii si sa fie sanatosi!!!

Monica , ce bineee!!!! Eu n-am mai dormit o noapte de la un cap la altul de cand am ramas insarcinata!!! Pe timpul sarcinii ma trezeam ori sa merg la toaleta, ori sa mananc... Acum... ma trezeste puiutza mea sa-i dau papica!!!

Mamini, tu cand vii la Romania noastra cea iubita???

gata, merg acasa, va pupam cu drag!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irinuca, ce draga esti tu, cum ne scrii de la net cafe... eu vin pe 16 dec, acum e nasol ca e iarna si e greu sa trambalam copilasii de colo-colo, dar la vara vreau musai sa ne vedem!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna seara la mamici si pitici!!

N-am mai scris de un car de vreme dar nu stiu ce sa ma mai fac cu al meu pishcotel care a devenit fff rasfatat(na ca l-am parat!).Ziua de vreo saptamana adoarme fff greu cu plansete inainte(urlete aseara si azi) si leganat si plimbat.Dar greul de-abia acum incepe pt. ca doarme decat in brate!!!! Azi am stat 3 ore si jumatate cu el in brate sa doarma.Dar gata!! M-am decis ca de maine sa-i fac un program de dormit in patut ! Sa vedem daca reusesc.
Parca stiam ca la 3 luni exista o schimbare in comportamentul bebelusilor,e adevarat???

Plec ca e marait,sper sa intru mai tarziu!

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Salut mamici
In sfarsit reusesc sa intru si eu pe forum la o ora mai rezonabila, asta inseamna ca Andrei a fost cuminte azi si in premiera a dormit azi noapte de la 23.00 - 07.30 si de la 7.45 pana la 10.00, in rest toata ziua grrrrrrrrrr, apoi un somnic de 20 minutele si apoi grrrrrr si tot asa . Miine primim ne prezentam la vaccin, sper sa fie ok

Monical+ Andrei (03 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

MonaI - sper sa poti rezista la masaj eu nu am rezistat, succes
Corina succes marti la vaccin
Deny felicitari sper sa ajungeti la greutatea ideala, aseara l-am cantarit si noi pe Andrei si avea 6.200 dar pana sambata ar trebui sa aiba 6.800, noi crestem mai incetut dar sigur
Dede- sanatate Medeeei si fi tare sper sa nu fie nimic grav
La multi Ani Andrei si Aidan

Fetelor la voi bebebulsi papa la ore fixe ? ca Andrei papa tot la 4 ore dar nu la aceeasi ora pt ca nu se trezeste in fiecare dimineata la fel
Am incercat sa-i fac un program dar nu prea reusesc voi cum faceti ? dar cu somnul de dupa masa, am citit ca trebuie sa culci copilul in fiecare zi aprox la aceesi ora si incet incet se va obisnui

Monical+ Andrei (03 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, azi nuam mai vazut nimic suspect in scaun.
La multi ani Andrei si Aidan!
Noi azi implinim 4 luni dar nu a vazut nimeni
Oricum noi va spunem ca avem la 4 luni 6100 grame si 64 cm..
Acum ma duc sa il culc pe Adisor nu inainte insa de a-i citi o poveste despre
Azi am aprins prima lumanre de Advent. Fetele din Germania voi obisnuiti sa faceti asa ceva?
Ma duc ca ma striga Adi si o trezeste pe Medeea

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

monicaI ai incercat cu remedii homeopate? Cumnata mea a patit la fe cu fetita si peste tot pe unde s-a dus (la oftalmolog ) i-au recomandat dezobstructia de canal care am inteles ca e dureroasa. A reusit abia pe la 11 luni sa-i treaca doar cu remedii homeopate. Daca crezi in asa ceva nu strica sa incerci. S-ar putea sa nu dureze asa mult.
Pupici

Mergi la inceput