Bebelusi de iulie-august 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

MonicaI nu stiu ce a facut cumnata mea, dar un lucru stiu sigur. Aceleasi remediile homeopate nu sunt bune pentru doi copii cu aceeasi boala ca sa zic asa. Cel mai bine e sa te duci la un medic homeopat si sa-i descrii simptomele si sa-ti dea un remediu. Altceva nu stiu ce sa-ti zic.
Poate fetele mai stiu si altceva.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI eu iti raspund, desi Veve papa numai formula- si nu e acelasi lucru ca la voi- face kk moale, ca o pasta, cu cocoloase, o data pe zi, uneori si de doua ori( cind face ff putin). dar nu m-am gindit ca ar avea vreo problema. miroase oribil si uneori e mai verzui si uneori mai portocaliu, nu stiu de ce, fiindca papa acelasi lapte.
sper sa nu fie probleme cu Sara
si ai grija de tine sa nu te imbolnavesti!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna seara!

Eu tocmai ce ma laudam ca David mananca bine si a si inceput cu hopuri....azi mi-a mancat foarte putin....De ieri seara am inceput sa-i dau cereale ....si dupa ce a papat cereale...nu a mai vrut sa pape laptic....dar am insistat si am tot insistat...si papa foarte putin cate 50-60 ml.....Acum seara i-am dat iar cereale si a papat tot.....Oare din cauza cerealelor sa nu-i mai placa lapticu?Am fost asa de nervoasa azi ca simteam ca ajung la capatul puterilor.....si asta numai din cauza biberonului.......La cate biberoane am ...nu am gasit nici unu cu tetina buna prin care sa treaca lapticu bine si sa nu se4 chinuie sa suga sau sa-i vina prea mult si sa se innece........Avem surprize acum cand mai avem putin si trecem pe laptic laptic.....Am inceput sa-i fac realimentarea ...am ajuns la 120 laptic(milumil) si 30 ml milupa.....acum o sa fie mai usor ca o sa fie laptic mai subtire si o sa treaca prin tetina nr. 2 dar zilele trecute cand i-am dat 90ml milumil cu 60 milupa a fost groaznice....Imi venea sa-mi iau campii de nervi...si sa arunc toate tetinele si biberoanele pe geam.....Dar mi-am revenit...
Deny si David- Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, cum naiba se scoate zgomotul asta de sonerie/clopotei de pe DC??? Ca ma streseaza!!! Si Eva tocmai adormise putin, iar cind am intrat pe DC nu mi-am dat seama ca boxele erau cu sonorul mai tare, a inceput panarama asta zgomot si s-a trezit .
Imi vine sa bat pe cineva, asa de enervanta este!!!
Spuneti-le moderatorilor sa o scoata, ca altfel nu mai trec pe-aici!
Asta-i muzica de sinucidere, nu alta!

Mamini, multumim ; si mie imi plac la nebunie genele lui Veve

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Adorm copilul si vin sa deschid alt capitol...ca voi nu v-ati inghesuit sa va dau parola de la contul comun.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

salutare

noi am fost azi la vaccin, totul a fost ok pana acum o juma de ora cand a inceput sa planga, i s-a umflat piciorul de fapt locul unde a luat vaccinul, i-am pus compresa cu apa rece si se pare ca umflatura se micsoreaza. I-am administrat paracetamol supozitoare dupa 2 ore dupa ce am ajuns acasa ( 17.00), nu are febra, dar plange , plange si iar plange
voi ati facut ceva in plus?

Monical+ Andrei (03 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62959" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (24)

Mergi la inceput