Bebelusi de iulie-august 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumesc, Anis, sa intreb si eu pe 14 dec cind avem controlul.sper sa fie ok, ea nu da semne de disconfort sau ceva...
chestia cu dintii: nu e nici un fel de problema daca ies mai repede sau mai tirziu. absolut nici una. trebuie doar inceput spalatul dintilor imediat ce primul dinte a iesit.

cit despre dormit si la noi seara e cu circ, iar peste zi doarme max 30 de min, decit cind iesim afara doarme o ora jumate-doua.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by gyly

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua in aceasta saptamana.
Mamini, nu stiu prea bine sa-ti explic prea bin, dar din cate am inteles eu nu curg lacrimi ci doar fac urdori de nu li se pot deschide ochii.
Sa ma corectati daca nu zic bine
Daca nu are canalul lacrimal infundat ii curg lacrimi.
Fetele vreau si eu sa-i cumpar lui Dinu un activity center si nu stiu de unde in Romania. Stie cineva ceva?
Si din afara cum se procedeaza si cam la cat m-ar ajunge ca pret?

pupici

Mami Gyly si bebe Dinu
poze

lacrimi nu curg, dar nu are secretii abundente, rar cite putin la coltul intern al ochisorului. nu stiu, o sa intreb. i se umezesc ochisorii cind plinge, dar plinge rar si putin. cind are program de scandal mai mult tzipa, nu plinge.

oricum, multumesc de raspuns

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

referitor la canal lacrimal infundat: ochisorul lui Andrei era tot timpul pe la colturi cu puroi, initial am crezut ca are conjunctivita dar se pare ca era infundat canalul, lacrimi cand plange are, i se tot lipeste ochisorul iar la capatul ochiului are o liniuta rosie
Gyly - ma intereseaza, vreau mai multe imformatii daca se poate

Monical+ Andrei (03 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Eu zic asa,cine vrea, sa imi zica, ca ii dau parola la userul asta si sa poata deschida capitol nou.E oK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Nu am somn
Sa incepem cu sarbatoritii:
Aidan,Andrei,Medeea,Delia(Iris),Theo(acusor) si Daria(Oriadam).Mamicilor,sa va traiasca si sa creasca sanatosi
Yasmari-join the clubSi Oana suge degetele cand doarme,pana adoarme,cand papa,cand e treaza.
Dede-si eu am fost la urgenta cu fata tot pt aceeasi probl-un firisor de sange in cachi,cu pampersul dupa mine.Nu a avut nimic si am stat cu inima pitica de atunci tot catut in kk sa nu mai apara.Nu am mai vazut nimic si sper sa nu mai apara ceea ce va doresc si voua.De ce spui ca te-am pus pe ganduri cu mancarea?Adevarul e ca si eu am tot studiat pana mi-am facut planul de atac.
Oana-ne-am distrat copios cu motzul,avem n poze cu freza aia:razand,dormind,etc.
Irina-noi tot speram sa nu fim detronate de pe locul 1 la zambaretiAsa ca fata imi zambeste pt poze ca stie
ankak-eu m-am vopsit odata la vreo 2 luni dupa ce am nascut ca nu ma mai facusem de 11 luni si parul meu alb se cam vedeaSi mi-am mai tras un nuantator la botez.Sunt tare caraghiosi cand vor incepe sa spuna si alte grupuri de litere asa seriosi ca au si ei un limbaj bogatVoi sunteti donator universal,eu primitor universal
mamini-la voi e caldut la 0 gr,aici toata lumea se zgribuleste la 0 gr.Si se tot plang ca vai ce frig e,se iau masuri referitor la inghetarea strazilor,etc.Si noi spunem:asta e frig?Pai sa veniti in Ro ca sunt minus 15 gr

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamini

fetelor, voiam sa va intreb: ce inseamna ca sunt canalele lacrimale infundate?vreau sa spun: cum se manifesta? are asta vreo legatura cu lacrimile? cind incep sa plinga cu lacrimi?

v-am capiat cu intrebari?

M

Chiar vreau si eu sa stiu asta,Dede?Ca am fost in Ro la o pediatra si mi-a zis ca daca ii curg lacrimile are canalul infundat ca trebuie sa ii curga lacrimile in interior?Si apoi la cea tanara cand am fost la fel ne-a zis!

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monical

referitor la canal lacrimal infundat: ochisorul lui Andrei era tot timpul pe la colturi cu puroi, initial am crezut ca are conjunctivita dar se pare ca era infundat canalul, lacrimi cand plange are, i se tot lipeste ochisorul iar la capatul ochiului are o liniuta rosie
Gyly - ma intereseaza, vreau mai multe imformatii daca se poate

Monical+ Andrei (03 august 2005)

Asa am si eu de cam muultisor!Eu am zis ca e de la rimeluri si/sau produse de demachiat.Ca la anumite produse nu imi apare dunga.
Mersic fetelor care mi-au dat info despre AC.
Ieri a dormit fata aproape 3 ore--nu a mai dormit atat ziua de pe la 3 luni.Am fost afara dupa ce a papat si a adormit intr-o jum h.Am venit acasa ca era cam ger si tot a mai tras la aghioaseNumai ca raceala asta iar o da peste cap cu mancatul,are mucisori din aia mai grosi si ii se infunda nasul sau ii aluneca pe gat si se cam enerveaza.Cand luase si ea bine o sapt-hop apare asta,acum sa ii treaca.Micuta fonfaita a lui mamica face ca un balaur mic si rade
Va las ca poate imi vine somnul,am inceput sa casc voit poate-poate!

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici!

Corbioana, blackpanterro, delia, Kulta, Ankak, Oriadam, sa va creasca bebeii mari si frumosi si sa fie in primul rand sanatosi!

Teo a facut si el 3 luni sambata. Emaaimee, ca ti-ai adus aminte si de noi. Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 3 luni. Parca ieri eram pe DC si va intrebam care sunt semnele nasterii. Eu nu-mi dau foarte bine seama, dar mama imi spune ca s-a facut un frumos .

De o saptamana si ceva (daca mai gandesc bine chiar dupa botez), are un program tare bun pentru mine. Se culca la 10, se trezeste pe la 6, papa 15 min si se culca la loc, si dupa 3 ore se trezeste. Ziua mananca, o ora stam de vorba, alte 2-3 doarme. Cand vad ca incepe sa caste si se freaca la ochisori il pun la el in pat si adoarme singurel. Singurul dezavantaj e ca nu pot pleca cu el undeva fara sa incepe sa planga de somn.
Azi ne ducem la dr. la control sa vedem cat am mai crescut. Sper sa nu faca scandal pe acolo. Sper sa plecam cu bine de-acolo. Ma stresez cu epidemia asta de rujeola. Dar tre' sa ma gandesc ca o sa fie bine.

Am pus poze noi la 3 luni.

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza mamicutze dragi,

mi s-a reparat netul, slava Domnului!!!!
Nu mai stiu cine spunea ca pentru reglarea KK, daca-i bagi supozitor timp de 6 zile la aceeasi ora , bebe va face Kaki in fiecare zi... am incercat si noi... si se pare ca nu a mers, ieri asteptam cu deosebit interes sa vad daca se intampla ceva si... pauza!!! Nu stiu ce sa ma fac cu ea ca tot la 2 zile face kaki...

Mamini, Ioana plange cu lacrimi din a doua saptamana de viatza!! Sa vezi ce i se inrosesc sprancenutzele si ce plange cu lacrimi de ti se rupe sufletul!!!

Va pup, fug sa-i dau papica

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina, MonicaI, Delia, Anca , Acusor multumim de urari!
DELIA LA MULTE LUNI INAINTE MEDEEI sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!!
Acusor la multe luni cu sanatate si lui TEO!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput