Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62956" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi
Margott nu fi suparata...cate-or mai fi din-astea...stai sa vezi cand o incepe sa mearga...
Corni sa ma plateasca si cred ca 10 ani nu mai vreau sa aud de meseriasi...trebuie sa ai mare curaj sa faci chestia asta de doua ori intr-un an...
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Multumim de felicitari, eu am si pierdut notiunea timpului si uite ca are 7 luni si doi dinti mari si frumosi.
Noi suntem bine, cuminti ca intotdeauna mi-e si jena sa mai spun cand vad ce greuti le este unora gen Olga.Ma intreb daca va fi asa cuminte si cand va creste sau se schimba , ca acuma este ingeras intradevar.
Noua mai nou tare ne place cartea http://community.webshots.com/album/513494947uXbEyuincerc sa imi fac temele si sa-i citesc zilnic 30 minute dar deja ma plictisesc de aceleasi carti cred ca o sa iau cartea de bucate ca si asa nu intelege, importanta este intonatia.
Pupici la toti copilasii si mamicile lor