Bebelusi de ianuarie-februarie (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana Maria, eu am fost convinsa ce este noul vostru apartament, m-am bucurat mult pt. voi ca ati realizat asa niste lucruri frumoase si de-aia am tinut sa te felicit.
Oricum sunt convinsa ca vei simti o mare diferenta in bine cand va veti muta, e cu totul alta viata in trei camere!
Chiar ca e inalt Victor, noi cred ca am cam ramas in urma cu inaltimea, de unde la un moment dat crescuse mult in inaltime, acum pare ca stagneaza si se ingrasa. Eu l-am masurat, asa cum am putut de curand si parea sa aiba tot 72 de cm.
Si este si f. dulce Victor! as vrea mult sa va vedem in persoana, pacat ca stam asa de departe. Poate reusim sa venim noi intr-un we prin zona voastra si ne vedem si cu Oana si Andrei, ca tot le-am promis.
Rici, nici Tudor nu sta la schimbat. Fuge prin pat in patru labe de in cateva sec. nu mai vad decat doua bucutze mici si goale f. grabite. Sau se zvarcoleste si se intoarce pana fac febra musculara tinandu-l. Ce e mai rau e ca intre timp si tipa daca nu-l eliberez!

Sanatate multa bolnavioarelor, Rebeccai si lui Crisu. Sper totusi ca sunt doar dintisorii de vina si nu altceva. Sa ne tineti neaparat la curent cu evolutia!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Amaya, felicitari pt. primii pasi! Daca am calculat eu bine, tot la 9 luni vad ca s-a intamplat si la voi, ca si la noi. Sa te astepti ca intr-o luna sa nu-l mai poti opri. Asa-i ca e emotionant? Vreau sa-ti zic ca pe mine nu m-a emotionat cu siguranta nici o alta realizare ca asta, poate de-aia v-am si povestit atata despre moment, nici macar cand l-am pus la san prima oara nu mi-a venit sa plang ca acum cand il vad asa mic si totusi pe picioarele lui!
Carmina, merci. Ti-am vazut si eu pozele si Bogdan pare f. istet si dezghetat, iar tu esti slaba-slaba, bravo tie ca arati traznet!
Shobo, sa dea Domnul macar cu atata sa ma aleg, adica sa fie el destept, daca eu sanatoasa nu mai sunt! Oricum esti o dulce ca ma incurajezi, aveam nevoie de un cuvant bun ca sa trec peste perioada asta. Si apropo de ce spui tu ca atunci cand se trezea gandeai intr-un fel si apoi altfel, m-a distrat, ai mare dreptate, mie asta mi se pare un mare noroc, ca macar in privinta copiilor nostri suntem f. subiective, de genul, daca e linistit zicem: "ce cuminte si bun este, dragul de el, nu vrea sa ma supere cu nimic, etc., are o fire de invidiat", daca e mai activ si neastamparat iarasi spunem "ce bine ca temperamental si energic, asa trebuie sa fie cu personalitate, etc. ca e mai bine pt. el mai tarziu in viata sa aiba vointa si sa-si impuna punctul de vedere". Sau daca e gras zici: "e mare, frumos, mancacios, arata ca in reclame", iar daca e slab "lasa ca e mai sanatos sa fii slab, cum sa fie gras daca e asa activ, tine la silueta, etc."
Asa ca asta-i un lucru tare bun, oricum ar fi copilul tau reusesti sa ii gasesti numai calitati, de altfel cred ca asat ne si ajuta sa trecem peste toate greutatile...
Si n-avea grija, pestii or fi ei oameni toleranti, care par linistiti si echilibrati, dar apa lina sapa-adanc, stiu sa-si apere drepturile si sa-si sustina opiniile, o sa aiba vointa destula si nici nu se lasa calcati in picioare de nimeni, eu stiu ce spun.

Mergi la inceput

Carmina, am uitat sa-ti zic ca mie nu-mi pari tu "dereglata" la fazele alea, eu cred ca ai dreptate. Parerea mea este ca noi avem cea mai mare nevoie de ajutor si intelegere din partea familiei in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shoo,inca_alaptez..II_mai_dau_completare_pentru_ca_noaptea_se-scula_frecvent.
Dar_sa_vezi_ce_haios_e_acum_la_alaptare.Mananca_la_san,apoi_se_da_jos,se_plima_putin,apoi_se_intoarce_si_tot_asa.
Cand_vrea_sa_suga(mai_ales_cand_e_somnoros)se_aseaza_deja_in_pozitia_stiuta.Si_are_11_luni.
Mai_tarziu_cred_ca_ma_deschide_la_sutien.
Eu_nu_tin_sa-l_intzarc.Am_fost_multumita_de_imunitatea_lui.

Tomasa,apartamentul_nou_o_fie_cam_asa..ca_in_poze...
Hai_ca_scot_pozele_alea_ca_derutez_lumea.Ma_crede_mai_prospera_decat_sunt.
Tu_mai_alaptezi(itrebare)

Crinuta,mai_bine_ma_suni_daca_vrei_sa_ma_intrebi_ceva.Ca-dupa_cum_vezi_scriu_cam_schiopatat.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Shobo,acum_am_citit_teoria_aia_cu_relatia_dintre_inteligenta_si_trezirile_octure.Cred_ca_e_o_slaa_consolare_petru_mamicile_nedormite.
M-a_distrat_mai_ales_ca_mama_zice_ca_eu_de_la_3-saptamai_nu_m-am_trezit_deloc.Cred_ca_de_acolo_mi_se_trage....Pe_de_alta_parte_Victor_e_tatic_la_trezirile_peste_noapte...Asa_ca_ma_astept_sa_fie_un_mic_geniu.
De_cad_s-a_nascut_a_dormit_complet_vreo_7_nopti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua fetelor...va doresc un week-end minunat si plin de soare.

Tocmai am revenit si noi de la dr., cum va spuneam ieri, am fost sa dam sange, Andrei a plans putin fiindca nu reusea sa-i gaseasca vena si l-a cam incercat cu acul dar in schimb am stat o ora si jumatate dupa el sa traga un pisu la punga....deja imi pierdusem rabdarea, fiindca nici nu vroia sa bea nimic ca sa mai ajutam procesul, asa ca l-am luat la gadilat si radea si tipa de placere de ne-a stiut toata clinica Medicover, dar ne-am atins scopul. Acum asteptam rezultatele.

Shobo, eu o am de la nasi, dar am gasit-o si aici:
http://www.stephanus.ro/shop.php?cos=15&ID=55
Andrei este extrem de cuminte si de sociabil (se prea poate sa fie cum zici tu si sa nu fie bine, insa eu sunt tare multumita), dar singurul moment cand nu vorbim aceeasi limba este la mesele cu lingurita, cand isi invarte capul de parca ar fi elice, cu gura deschisa, iar eu trebuie sa stau la panda si sa prind momentul cand sa lansez mancarea in gurita...daca ne vedeti la masa, cum alerg cu lingurita dupa gura lui, muriti de ras.

Tomasa, intr-adevar a fost extrem de emotionant...cand a mers in tarc am fost convinsa ca mi s-a parut, dar ieri cand l-am vazut ca se desprinde de canapea si pleaca pe picioarele lui spre mine am paralizat de emotie si am simtit ca imi explodeaza inima, iar cand s-a lasat pe covor m-a busit plansul si l-am luat la pupacit...deja am trecut intr-o noua etapa.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, ce tare ai fost cu "de la asta cred ca mi se trage"

Amaya, scuze, am uitat sa il felicit pe Andrei pt primii pasi!!! EXCELENT! mama, abia astept si eu sa traiesc momentul... sper ca si tine sa nu-l ratez cumva

pai mie asta cu "nici prea cuminte nu e bine" mi-au zis rudele/prietenii/cunostintele cind il vad pe Codrin: toti la unison spun ca e mult prea cuminte si ca n-am de ce sa ma vaiet, si-mi dau exp. copiii lor care nu faceau nus ce si mai nus ce... alea alea... si imi umplu capul. dar cind se mai trezeste noaptea imi zic, eh, lasa ca nu e chiar asa cuminte..., vorba Tomasei, ca le gasim de bine orice ar face .
Oricum sint constienta ca am un copil destul de cuminte si ma gindesc cum o fi urmatorul??? ca sa vezi atunci comparatii pe noi...

cit despre treaba cu studiul despre trezirile nocturne tomasa , eu chiar am zis ca al meu va fi cel mai probabil unul de inteligenta medie

mamamiaaa, anamaria, cred si eu... cu 7 nopti intregi Victorash va fi in top cu Tudor la inteligenta

hai sa ne traiasca copilasii sanatosi cu toate ale lor asa cum sint ei ca sint ai nostri!

anamaria, eu daca nu as vrea sa slabesc SIGUR nu l-as intarca. dar alaptatul nu ma lasa sa tin dieta. si am zis ca la 1 an e suficient si pt mine si pt el.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, multumim...mie mama mi-a repetat toata viata "sa te fereasca Dumnezeu sa ai un copil cum ai fost tu" (deci puteti sa va inchipuiti cam ce au tras ai mei cu mine) si se pare ca m-a ferit...din cauza asta mi-e frica sa-mi intind norocul la maxim si sa-l fac pe al doilea .

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Amaya,felicitari_petru_primii_pasi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

fetelor, inca o noapte nedormita....
Azinoapte iar a facut febra 39 si nu a scazut sub 38 nici cu supuzitoare cu novocalmin sau eferalgan, nici cu nurofen. I/am facut impachetari si pe la 6 de dimineata a scazut febra. cred ca miros si peretii a otet de trandafiri...

Cred ca nu m/am exprimat bine...am chemat ieri pediatra. mi/a spus sa/i dau antitermice si sa o supraveghez. in gat e putin rosie, dar acum 2 luni a fost mult mai rosie si nu a facut febra.

Si culmea este ca am hranit/o exclusiv la san pana acum, iar imunitatea nu este buna de loc.

Shobo si eu am inceput sa/i dau completare cu Hunama 2 + cereale, dar numai la masa de seara, cand nu pata decat 100ml fix. Si masa este cam asa tzitzi, lapte praf, tzitzi (modelul sandwich)

Alina Maria multumim de complimente, am revazut pozele voastre si intradevar fetele seamana. A ta inca sta in sezlong? a mea nici in scaunul de masina si nici legata nu mai vrea sa stea.

Adita si crinuta nu are ganglionii inflamati si pediatra a spus sa ii verific sa nu cumva sa fie vreo rubeola atipica.

Adita, am rasfoit capitolul trecu si am vazut ca ai catu un calendar, spune/mi si mie la ce tipografie le/ai facut, plz.

Multumesc mult de incurajari fetelor....acum, ca fata a adormit, ma duc sa ma culc ca nu am ciupit decat vreo 2 ore toata noaptea. Oricum vad ca iar creste febra.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput