Bebelusi de ianuarie-februarie (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana Maria, sa pui neparat poze.
Ixxi, sanatate fetei!
Patricia, bine ca a fost de la dinti.
Amaya, iti sta minunat tunsa asa! Si cu parul lung iti statea bine si erai f. frumoasa, dar asa este excelent, iti scoate in evidenta trasaturile si esti super! Mie de altfel mi se pare ca atunci cand nu ai mult timp sa te aranjezi, parul scurt si bine tuns este varianta ideala, cel lung iti da un aspect mult mai neingrijit daca nu il aranjezi cum trebuie mereu, asta cu conditia sa-ti stea si bine tunsa scurt, ca nu tuturor le sta, trebuie sa ai trasaturi regulate pt. asta...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare, cu ce incaltati copiii in casa? Ca mi se pare cam rece doar in sosete de bumbac. Pe parchet ar fi cum ar fi dar el acum umbla mult si avem si zone cu gresie. Sa-i pun si o pereche mai groasa peste astea subtiri din bumbac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Tomasa,

Irina sta in casa cu sosete subtiri de bumbac, pantaloni cu picior si botosei.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Pasi de urias
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

voi ii lasati sa se aseze in fund pe gresie? caci Codrin fuge ce fuge in 4 labe si deodata se aseaza rapid in fund ca sa studieze ceva... si ma gindesc ca totusi pe gresie e prea rece... noi avem putin la intrare si in bucatarie, insa cum nu exista usa la bucatarie... il prind fugind tare in zona unde i s-a spus Nu si v-am mai zis chiar ride.

Ixxi, dar de la ce se face enteroviroza? sanatate multa fetei!
Patricia, bine ca au fost dintii! ai luat termometru pina la urma? ca si noua ni s-a stricat unul digital (era thailandez) si mai avem unul Hartmann in care am incredere in ce afiseaza dar ma bate gindul sa iau si eu unul clasic. esti mai multumita de cel nou?

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Natalia a avut febra toata noaptea,pe la 00.30 avea 39,4 m-am cam speriat.I-am dat Calpol si Nurofen,ultima oara pe la 6.30.Acum e bine,vesela,nu mai are febra,doar ca e putin maraita si refuza mancarea de orice fel,accepta doar san(ceea ce a avut si in timpul noptii la greu) asa ca eforturile mele cu intarcatul s-au cam dus,va trebui s-o iau de la capat.
Se vad dintii de sus ca stau sa sparga gingia,desi eu am banuit ca este rosu in gat.Daca mai face temperatura azi o duc la doctor,stau cu ochii pe ea!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Witchie, ce botosei? Ca eu n-am vazut de cumparat...si exact asta ma interesa. Ca pantaloni cu tot cu labuta nu cred sa mai gasesc marimea lui.
Shobo, Tudor mai sta cu fundul si pe gresie, n-am ce-i face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Lavinia, sanatate, sper se treaca febra. Daca mai revine, te-ai gandit bine sa mergi la doctor, febra mare epreiculoasa la bebe.

Rici, vezi ca sunt de la Pampers scutece tip chilotel, care nu le mai poate desface singur.

Crinuta nici noua nu ne inacp si sosete si ciorapi lungi in ghetute, dar daca ii iau numar mai mare ii vor fi prea lungi, pt. ca problema e la latime nu la lungime. Nici eu nu stiu ce sa fac.

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Tomasa, costumase de interior (nu pantaloni) cu labuta mari (nici noi nu gasim prea usor, ca body-uri purtam deja de 2 si 3 ani ) ne ia tata de la Bucuresti de la Marc&Spencer sau Mother Care unde sunt mai mari. La Marc&Spencer sunt mai avantajoase ca pret, nu mai stiu exact dar sunt seturi de 5. Sunt scumpute oricum, dar in rest nu mai sunt asa de mari. In Italia erau la jumate pret si orice marimi . Da' ca la noi, la nimeni...
Insa numai pantalonasi nu am mai gasit nici noi...

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta si fetele interesate de Christmas Party
Ieri am vizitat-o pe cumnata mea si am aflat un amanunt important despre sala unde am propus sa fie petrecerea. Saltele care se pot aduce din sala de sport sunt de generatie noua: sunt facute din buret si acoperite cu piele ecologica. Deci NU sunt imprafuite. Consider ca in acest caz, conditiile de igiena sunt indeplinite, mai ales ca si sala va fi in prealabil curatata. De altfel puteti merge personal sa vedeti sala, dar sa ma anuntati pt a va facilita intrarea acolo.
Deoarece subiectul Petrecere nu este de larg interes pe forum, voi trimite PM celor care s-au inscris pana acum pe lista.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shoo_si_eu_il_mai_las_pe_gresie.
Cred_ca_il_mai_protejeaza_si_pampersu.Din_cand_in_cand_mai_cedez_nervos_si_las_sa_faca_ce_vrea.
Ieri_l-am_otezat_UFO(OZn).
Petru_ca_are_o_traiectorie_neregulata_dar_hotarata.

Lavinia_si_la_noi_masa_de_praz_e_cu_cantec.Avem_un_singur_mare_avantaj.Speriat_sa_nu_ii_introduci_pe_neasteptate,mananca_doar_cu_gurita_inchisa.
baiat_elegant!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput