Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, Sara, Ioachim, Nicholas, cu multe bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna si pe ziua de azi
Sunt in graba mare,am treaba de mooorrrr...dar am apucat sa citesc un pic de tot
"la multi ani"la primul anisor:Gandacelu(Ioachim),Misticgirl(nicholas),Impreuna(Sara),Dutzi(iustin).Sa cresteti mari si sa le umpleti sufletul de bucurie parintilor vostri!
"La multi ani" si celor ce se vor sarbatori in WE:Miche(Darius)>.....imi pare rau ca nu pot sa fiu cu voi la petrecere....Descultza(andreai),Ionela(Emily)..care e superba, ca si Arisa,Paxela(silviu),mate(christian),Flory(andrei)
Vio,nu te mai plange!Fetelor,Bia arata foarte bine,nu e slaba,e cum trebuie sa fie o fetita!Sa-ti mai zic ca Mariuca are aproape 1 an si 1 luna si cantareste cat Bia????????
Monicuta,ieri a fost asa de urat afara...ca nu mi-a venit sa mai ies din casa....Ramane pe alta data!.....
Mariuca mea cam tuseste,asta in conditiile in care de 2 zile nu aiesit afara(de unde naiba??????)si luni trebuia sa facem vaccinul de 1 an+Act Hib-ul...asa ca probabil vom amana iar.....Nu are febra,doar mucisori(m-am saturat de ei..si tuseste).
Pupici la toata lumea si poate reusesc sa mai intru azi

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

In primul rand la multi ani si muuulta sanatate si fericire sarbatoritilor!

Fulguletz multumim frumos ca ne-ati pus si pe noi in gala!

Carmen stai intr-o zona superba, toata vara m-am plimbat cu Bianca si cu barbata-miu pe acolo, pe jos impingand caruciorul si admirand zona si casele, uitandu-ne cu jale, caci cea mai mare dorinta a noastra de acum este sa ne facem o casuta...deci...ne intelegi (toata ziua avem in cap numai pamanturi, case si preturi).

Fetele....problema de problema, si nu cred ca-s singura: dupa cum observati, ziua biancutei va pica in post...si problema nu ar fi chiar mare, mare, daca nasii nu ar fi...preoti (de fapt nasul, ca nasa parca se numeste presbitera..nevasta de preot). In sfarsit, ideea e ca ce pot pune eu pe masa de petrecere, dar sa fie de post si sa arate si bine (asa ca de sarbatoare)? Noroc ca pe 10 cand fac eu petrecerea e dezlegare la peste....macar poate papa icre nasul...in rest poate ma ajutati cu ceva retete festive de post...intelegeti voi...

Si sa va povestesc ce face mai nou bianca: scrasneste din dinti...de fapt din cei doi de jos si din sfertul de sus. Prima data am crezut ca ragaie (asa, finut ca domnisoarele) apoi cum nu mai termina, mi-am dat seama ce face de fapt si instantaneu mi s-a facut pielea de gaina...si nu am idee cum s-o opresc, caci ei i se pare foarte distractiv ca-i ies asemenea sunete din chestiile care i-au iesit in gura...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Daca v-ati pierdut inspiratia si nu stiti ce sa mai dati de dulce celor mici, iata ce i-am dat eu azi la pranz biancutei (pt ca a fost cuminte si a papat felul 1 si 2): am decojit un mar, l-m scobit, l-am presarat cu un piculet de scortisoara, l-am umplut cu dulceata si l-am dat la cuptor (la microunde 10 min. sunt mai mult decat suficiente). L-a papat pe tot si am gustat si eu si drept urmare am mai facut vreo 4 pentru mine si tati ca tare-s bune...se pune si frisca daca ai la indemana...se servesc reci.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

LA MULTZI ANISORI! Sara, Ioachim, Nicholas, Iustin!sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte in viatza de multe multe impliniri!

eveline, si David scrasnte din dintzi...brrr...eu ii bag degetul meu in gura ca sa il opresc...
Retete de post gasesti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5777

sau www.culinar.ro/retete-culinare,,,,,,,,,.htm" target="_blank">Aici

dar felu doi poti sa faci peste la cuptor cu cartofi natur, si ca aperitiv vinete, masline, ceva cu ciperci, fasole, rosii, castraveti, fasole verde, etc, zacusca...
In primul link gasesti si cum faci maioneza de post...si poti incerca o super salata cu fasole verde(cutie), morcovi fiertzi, porumb(cutie) plus maioneza de post ..Eu mai puneam si piept de pui, dar daca nu se poa...

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

tuturor;
fetelor va multumim din suflet ptr. ca ne-ati admirat si laudat; suntem fff. fericite ca in sfarsit suntem si noi frumoase(chiar si tata-su a spus-o - in legatura cu Emily, dar numa` cai putin c-am creola, fata de Arisa, si asta cica ar fi un dezavantaj in viitor???; ma rog pe mine nu ma prea intereseaza acest "dezavantaj", ea sa fie sanatoasa, cat si Arisa la fel, ca in rest va fi bine, ceea ce doresc acest lucru - SANATATEA - la toti copilasii, cat si parintilor
Eveline si Carmen ce-as dorii sa locuiesc si eu pe-acolo pe la voi prin zona, sa ma "scufund" prin nametii de omat, caci la noi aici eu cel mai maaaare lucru dupa care tanjesc este ZAPADA!!!
eveline si Emily are momente cand scrasneste din dinti; eu am ajuns la concluzia ca o mananca gingiile sau ca ii este somn, sau mia mai spus cineva ca poate ar distra-o, dar la noi scrasnitul se lasa cu sangerarea gingiei, plangand singura de durere, cu toate ca ii atrageam atentia in fel si chip, dar tot ce vroia ea facea; am observat ca in momentul in care o apuca scrasnitul o atrage fff. tare daca ii dadeam un biscuit in manuta, atunci oprind activitatea; in ultimul timp nu am mai surprins-o, poate s-o fi dezobisnuit?; Arisa in rest nu a facut asa cand era mica, abia cand a mai crescut a avut o perioada, dar s-a lasat pagubasa singura, cred ca nui placea zgomotul; eu cred ca si Bianca se va lasa singura de acest obicei; multi de la noi!
a, si apropo, retete de post cred ca vei gasi fffff. multe la rubrica "La Bucatarie" la tema "rete de post", sau mai incearca pe "culinarro"; SUCCES!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Gandacelu(Ioachim),Misticgirl(Nicholas),Impreuna(Sara),Dutzi(Iustin) LA MULTI ANI! sa va traisca puiutzii,sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna de ziua de azi.

Am vazut poze cu copii frumosi.Da' frumosi foc!

Radu are "bronsiolita acuta cu wheezing"!Ii haraie pieptul cand respira,luam antibiotic Klacid (e o adevarata lupta cand trebuie sa-i dau) si n-am mai iesit din casa de 4 zile.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Deliutz si Dinu, sa va traiasca micul print, sa fie cel mai bun copil din lume, asa cum vi-l doriti si meritati, sa nu conteneasca sa va fericeasca niciodata!
Va iubim pe toti si va asteptam cu drag acasa!
IUSTIN, La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Am pus si noi poze!!
Pai, atatia ingerasi am vazut, ca am simtit nevoia sa mai improspatez si eu pozele!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

A nascut fina mea astazi o fetitza de 3.500kg , 50 cm!...
A nascut f usor avand in vedere ca a ajuns la spital cu dilatatie 8
Sa-mi traiasca finutza!!!!..........

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput