Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

ionela roxana, am admirat pozicile cu voi...Mi-a placut tare aia cu Cenusaresele, am salvat cateva sa le pun si in gala(cand o sa am timp )
vezi mey ce te ajuta Arisa la bucatareala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce inseamna Priorix, ca vacc.? Adica pentru ce se face?

IONELA-ROXANA - Mai, cu siguranta sunt multe mamici printre voi, care isi cresc puiutii singurele. Dar la fiecare este o alta situatie. Eu spre example, nu am deloc putere, desi par ca nu ma clinteste nimic, acuma toate analizele mi-au iesit prost. Si nu ma refer doar la cele de laborator. Inainte nu am avut astfel de probleme de sanatate, dar stiam ca orice efort mai mare sau timp mai indelungat ma doboara. In plus de asta, te simti mult mai singura cand ai avea ajutor, dar nu poti beneficia de el sau cand stii ca esti intr-un loc unde, in fond te-ai nascut si ai avea lume care sa te sustina si pe care ai ajutat-o. Eu am mama si bunica care stau cu noi in Bucuresti, dar care vin in vizita mai rar decat daca ar sta la tara. Nu pot sa o critic, saraca, face si ea atata cat poate, dar cand vine sta doar cu ochii pe ceas. De multe ori imi da un sentiment mai greu decat daca n-ar veni. Imi amintesc ziua cand trebuia sa-mi scot firul de la operatie si am rugat-o sa vina sa stea cu fata ca era iarna, ca apoi, sa o duca sotul meu acasa. A stat, dar cand ne-am intors s-a asezat pe marginea fotoliului si a inceput sa-si framante mainile. Nici n-a avut curiozitatea sa-mi vada cicatricea. Cand fata avea o luna a trebuit sa ne mutam in toiul iernii. Singura am impachetat o casa contra cronometru, pentru ca sotul venea sa le transporte si trebuia sa fiu gata. In casa munca, praf, burta ma durea, fata plangea ... Facuse alergie la praf si imi era frica sa nu faca mai departe astm... nu mai continui. Apoi, repunele la loc in noua casa...La un moment dat am lesinat in casa si stiu ca m-am trezit intre urletele fetei si sonerie, caci venise sotul acasa. Iar mama a aflat dupa o luna si nu din cauza mea.
Ideea e, nu ca ma plang, dar incerc sa explic de ce uneori cand stii ca nu ai pe cine sa te bazezi te intaresti si nu-ti mai faci nici sperante, nici inima rea. Dar cand ai putea sa ai si totusi te simti singura, atunci te doare nitel sufletul. Chiar daca nu te superi pe nimeni si nici nu ceri nimic.
Cand vorbim, insa imi spune sa am grija de mine. Pai, cu febra, cu dureri sau cu ameteala, nu tot eu trebuie sa ma ridic sa-i fac mancare fetei? sau sa o schimb? sau mai stiu eu ce? Cum sa fac pauza? sa ma crut? sau sa dorm mai mult?

Sigur, fiecare si le stie pe-ale lui. Asa ca fiecare se considera o "veterana" si nu-i nimic rau in asta, ca doar nu ne intrecem in necazuri, nu?

Hai, ca v-am innebunit de-abinelea!Gata!

Una peste alta n-am regrete!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Am reusit cu greu sa pun o parte din pozele de la ziua lui Iris: http://community.webshots.com/album/510650888bmrDHS

imi pare rau ca n-am reusit s-o fotografiem zambind sau razand... e tare greu cu copii de varsta asta sa faci poze... cred ca stiti..
A fost prea serioasa aniversarea ei, eu am vrut sa fac bufet suedez... dar am realizat acum ca asa ceva merge numai pana la o varsta, cu bunicii, matusile si unchii nu merge asa ceva, fiindca toti s-au strans in living si acolo s-a stat.. la gramada.
La anul o sa fie sigur cu copii!

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozicile recente pe care le-ati pus.
Sa va bucurati de asa minunatii!!

IONELA-ROXANA - ai niste fatuci super scumpici!
DANETTE - e o papusa!! Cum sta ea cu tortul in fata! E o minune! Si are si coronita!!

Am reusit sa pun si eu poze.

Mergi la inceput

CARMEN - acum am vazut si pozele tale!!
Mai, dar ce mandrutze ai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

LA MULTI ANI!!! copilasilor care azi implinesc primul lor anisor
Ioachim, Nicholas Alexandru, Iustin si Sara , sa fiti sanatosi, voiosi si sa va distrati la maxim de ziua voastra.

Ionela foarte frumoase pozele cu cucuietele tale, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase.

Danette frumusica foc Iris si mi-au placut tare mult toaletele ei

Miria iti doresc sanatate multa si admir puterea ta de " veterana" si sa ai la fel de multa putere in continuare.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62522" target="_blank">Sara (IMPREUNA)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62492" target="_blank">Ioachim (GANDACELU)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62521" target="_blank">Nicholas (Misticgirl)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62493" target="_blank">Iustin (DUTZI)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

CIoCIolino - ma omoara fie-ta cu motul ei!!!

Mergi la inceput

Pentru SARA, IUSTIN, IOACHIM si NICHOLAS sa aiba parte de mult noroc, sanatate si veselie! LA MULTI AI! Si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Scuze ca n-am mai scris pe aici, dar sa stiti ca n-am dat bir cu fugitii :))
Si uite asa nimerind pe aici, am vazut topicul deschis de Felis (la fel si cel al Elenei:) ; Felis te rog sa nu te superi pe ea, nu a vazut ca ai deschis si tu unul si voia sa imi faca o surpriza, la fel mi-ai facut si tu, una foarte placuta )
Multumesc tuturor pentru urari, sunteti niste scumpe.

Si Sara le ureaza colegilor ei Ioachim, Nicolas Alexandru si Iustin sa creasca mari, fericiti si sa le aduca multa bucurie parintilor dragi!

Si sa va spun si cum de bantui pe aici la ora asta :)
Nu am somn, probabil emotiile sunt de vina si ma tot gandesc cum anul trecut pe vremea asta stateam la fel pe net din cauza durerilor si nu puteam dormi (ce rau imi pare ca am ratat si nu eram printre voi in perioada aia). Si pe la 1.30 mi s-a declansat nasterea, nici nu am apucat sa merg la baie ca sotul era cu bagajul la usa. Si tot atunci a nins pentru prima data si din cauza zapezii mari am ajuns cu intarziere la spital. Sotul se chinuia sa dezapezeasca masina, iar eu strangeam din dinti la fiecare contractie sa nu ma vada ca sufer si sa il stresez si mai tare:) Cand am ajuns la spital, dr ne astepta de jumatate de ora in hol, in papuci de casa
La ora 4 s-a hotarat si Sara sa vina printre noi si a fost cel mai frumos moment din viata noastra. Si abia il astept pe urmatorul :)

Sper ca nu v-am plictisit prea tare, dar ma bucur ca am putut impartasi cu voi amintirea asta placuta care nu ma lasa sa dorm

Pupici la pitici si la mamici!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput