Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

ha, ha, si Paul tot de nas musca? Al meu daca-i zic "pup-o pe mama" deschide gura larg larg de parca vrea sa ma inghita si ma musca de nas sau de gura direct

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu pot zice ca nu mananca nimic, dar cantitatile sunt uneori lipsite de respect la adresa mea. Daca i-as da biscuiti si fructe si lapte ar tine-o tot asa.
De dat lapte am inteles de la dr. ca se poate, dar eu mai iau lapte praf. In fond, cu asta s-a obisnuit si este imbunatatit, asa ca o mai o vreme mai merge. Si asa ma plang de ea ca-i mofturoasa!
Mai, voi va radeti ca prichindeii va musca de nas, da' sa vedeti fii-mea cum poate sa apuce! Apuca, dar si rasuceste, ca sa nu-i scape nimic! Iar cand te apropii de ea, deja isi intinde degetelul aratator, ca sa ti-l bage in gura sau nas.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM PUS POZELE DE SAMBATA AICI!!!! PETRECEREA DE 1 ANISHOR!!! URAAAAAAAAAAAAA!!!!! Ce parere aveti de Alba-ca-Zapada .mea????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pentru devoratorii de poze avem si noi cateva sute noi in linkul poze avem petrecrea elizei si o parte din petrecerea noastra de la 1 an si in linkul party 1 an restul de la petrecerea noastra de la 1 an , sunt poze cu multi dintre bebeii nostri forumisti,dar din pacate din lipsa de timp needitate

dorim vizionare placuta amatorilor

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

POZA MEA PREFERATA!!!

pozele noastre

PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multzi ani, Alba ca zapada! sa cresti mare si sa o ascultzi pe mami tau!
La multzi ani si prichindeilor sarbatoritzi in week-end !

am vazut la poze, moaaaama multe rau..n-am ratat nici o pozisoara din cele ce ati pus!
ba mint, inca nu le-am vazut pe cele puse de Paxela dar o sa le vad in seara asta...

Onitzo, dar ce personaj a avut fi-tu pe tort, ca nu m-am decis daca e un urs, vrajitorul din Oz...??? ca doara nu o fi unu din cei sapte pitici???

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Mamica de 16 ani cu copil cuminte foc !!!! aici: http://community.webshots.com/photo/511851870/511851870vJhLwh#

pozele noastre

PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

bumbacico, bine revenisi...eu tot Humana 2 ii dau, mai astept pana trec la lapte din comert...

mey, si noi petrecuram, la Iustinica ...o sa punem si noi poze, cand o sa avem timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mei Onitza mei, da ce copil frumos ai si pare mai mare decat 1 an. Da nici cu tine nu mi-e rusine, asa o mamica tanara si frumoasa

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Mei Onitza mei, da ce copil frumos ai si pare mai mare decat 1 an. Da nici cu tine nu mi-e rusine, asa o mamica tanara si frumoasa

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

..e lungan, iti spun eu!!!!

FULGULE, nu a avut o tema anume, pur si simplu, e un ursulet!!! noua ne-a placut, mai ales mie!!! eu am papat tot ursuletul!!!! ce buuuuuuuuuuuuuuuuun a fost!!!!

pozele noastre

PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput