Mamici din Satu Mare!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
ancutza, poate ar fi bine sa cumperi un marsupiu, e foarte comod sa iesi cu piticul asa afara, e ferit de frig, vant si ploaie(poti sa tii usor o umbrela in mana). Eu asa am purtat-o pe Silvia toata iarna-prima din viata ei. Si ea facea scandal in carucior sii cand am descoperit cat e de usor cu marsupiul, n-am mai renuntat la el pana in primavara. e drept ca e putin mai greu daca esti singura cu tevatura "imbracatului", dar dupa ce te obisnuiesti e foarte fain.
Delia, nu stiu ce sfat sa-ti dau in privinta botezului...poate o salopeta groasa de iarna, hainute, pot sa fie si mai maricele ca sunt bune cand mai creste. Sau un marsupiu...instrumente de mancat pentru copilasi(mie mi-au prins bine ca le aveam si n-a trebuiit sa le cumpar).
In ce parte a Canadei mergeti? Toronto cumva?
Da, am ajuns la sora mea, a fost extraordinar...inca traim ca in vis.... Am batut America in lung si in lat...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
ancutzathree spune:
mihaela am marsupiu,am iesit de cateva ori cu el(l-am sustzinut mai mult in bratze),dar mi-e cam frica sa-l pun in el,ca tot am impresia ca se sprijina pe fundic iar dondonelu' are doar 4 luni jumate si mi se pare cam devreme,oricum astept si alte pareri . . .
delia bine te-ai gandit sa-i iei ceva util,ma gandesc la ceva hainutze, poate un scaunel ptr luat masa,ceva jucarii zurnaitoare . . . daca imi mai vine ceva in minte mai scriu
alina ce mai faci, esti bine? tudorel?
anca &alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
ancutzathree spune:
Mihaela la satu mare este epidemie de rujeola?eu am intrat in panica cand am citit despre asta,noi nu avem inca nici 5 luni si nu putem face vaccinulce se aude pe acolo,s-au inregistrat inbolnaviri?stii ceva?
anca &alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
mihaela_s spune:
ancutza nu, nu este epidemie la noi...nici la scoala si nici la camin unde merg fetele mele nu e nici un caz de rujeola. Normal pana la 5-6 luni bebeii au imunitate din nastere. Diana a avut rubeola cand Silvia avea 7 luni, ne-am impacientat si noi dar dr. pediatra ne-a spus sa nu ne facem probleme ca nu va lua. Asa a fost.
ancutzathree spune:
multzumesc de raspuns,m-am mai linistit,voi ce mai facetzi?cum asteapta fetele sarbatorile?
anca &alex
mihaela_s spune:
Ancutza, suntem bine, multumim frumos! Silvia il asteapta cu nerabdare pe mos CIUN, Diana asteapta sa vada daca ii va aduce cadourile cerute in scrisoare, pentru ca da, inca mai crede in mosi. Avem serbari si la camin si la scoala, asa ca vor fi sarbatori pline de evenimente.
Va pup, tinem legatura! Un we placut va doresc.
ancutzathree spune:
we placut si tzie
anca &alex