Constanta la apel! (57)
Raspunsuri - Pagina 12
fairy_adina spune:
Eu sunt Adina mama lui Ramon-Nicolae de 2 ani si 10 luni , al lui David-Ioan care a plecat la cer , si a lui Bogdan-Lucian de 3 lunisi 15 mzile
sunt inv la Liceul de Arta
va pup
www.geocities.com/claudiucioca" target="_blank"> Ajutati-l sa cante din nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
dadi_t spune:
La multi ani,Andrada, Andrei-Tiberiu, Andrei-Sebi, Andreea si Andrei(madamsadamy)!
La multi ani mamicilor:Andreea(Anomis),Atlantiana(Andreea) si Larular(Andra)
Adina, bine ai venit! esti in lista, dar fii mai exacta cu datele de nastere a piticilor...sa-ti traiasca!
Multumim si noi!
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
mav spune:
Buna dimineatza!!!
Andrei-Sebastian va multumeste ca v-ati gandit la el! Si noi ne-am gandit la voi si am petrecut foarte frumos (intre verisori)!
ANDRADA si RARES
Adinutza, sa va traiasca printesa iubita, frumoasa, isteata, norocoasa si sanatoasa!!!! Te rog sa-i arati "urarile" noastre, cu explicatiile de rigoare!
Mesaj de la Sebi pentru Andrada:
Vic & Sebi (04.02.2004)
roxanaz spune:
buna dimineatza!
eu si azi pe baricade...as usual. sper sa nu vorbesc singura azi!
Vic o sa le facem lui Sebi si Andradei mesagerie privata!
ce vremeeeeee oribila!
Sanzi pai tu ai experienta de la organizat serbari la gradi, da-ne cate o poezie de invatat! io cu Pat o sa cantam "joy to the world" ca anu trecut era innebunit de fericire cand ii cantam asta! si da, trebe tuns....da mai trebe sa aiba si maica-sa denaturata timp!
o zi frumoasa tuturor!
Ontica Camelia spune:
La multi ani! ANDRADA si RARES, sa fiti sanatosi, frumosi si iubiti de toata lumea. .Si pt parinti distractie placuta .
Si nu in ultimul rand La multi ani Romania! .
Semnam si noi pt petrecerea din ajun de Cracin, vrem si un daca se poate.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Fiquelle spune:
Scuze dar abia acum am realizat ca nu am facut urari ieri sarbatoritilor(am inceput scoala si deja sunt obosita)
Deci: LA MULTI ANI TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR, SA CRESTETI MARI FRUMOSI SI SANATOSI!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
Fiquelle spune:
Adina, de ce a plecat la cer David Ioan? Daca ti-e greu sa ne spui, ignora intrebarea mea...si iarta-ma.
Din pacate noi nu putem veni la intalnirea din ajun, caci pe 21 decembrier plecam din tara.
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
narcisa spune:
cu intirziere, sa ne traiasca cu numele Andre(i)ele! Sa creasca mari si sanatosi si sa-i bucure pe parinti!
Bun venit fetelor noi!
La multi ani Andrada si Rares! Sa cresteti mari, sanatosi si sa-i ascultati pe parintii vostri! Iubiti parinti sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii! Distractie placuta!
Roxana , e superrrrrrrrrr Patrick, beton de beton cum zice Sinzi! Frumoase pozele!
Am mai vazut si pozele de la intilnirea de la sfirsitul saptamanii, frumosi copiii si parintii!
Eu v-am mai citit asa in salturi, dar de saptamana asta intram incet incet in normal. Ca ne ajunge atita chiul! Cel putin mie! In rest incercam sa ramanem sanatosi. A fost superb in concediu, ne-am plimbat o gramada cu musafirii.
O sa mai revin, azi sint cam in stres Patrick are serbare la gradi de mos Nicolae!
Am pus si citeva poze.
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
concediu noiembrie Marea Baltica
jone spune:
La multi ani Andrada si Rares!
multa sanatate, putere sa faceti nebuniile varstei, rabdare si intelegere din partea parintilor.
jo si alexandra
jone spune:
sa va povestec si ceva vesel despre ce am facut aseara (sanzi ai dreptate" in fiecare zi sa luam viata de la capat!)
spalat, schimbat, hranit alexandra.pana aici ok.ca de obicei tabieturile de seara.
imi adoarme dragalasa mea copilitza si zic "manca-o-ar mama pe ea de scumpa uite cum a adormit ea singurica", alex calare pe patura.
ma duc la ea sa o invelesc si........
si........
ma plezneste in nas un miros de m-a dat pe spate.miros ce venea din pampersul ei.
ma uit la ea, dormea de imi venea as ma culc si eu, mai miros nitel, mirosul naspa.
ce sa fac?sa o trezesc sa o schimb? sa o las asha pana la prima "statie de trezire".parca nu am putut.
ma apuc sa o dezbrac incetisor si avea si un costum cu totul incheiat doar la spate si nu avea capse intre picioare.
o desfac, dau pampersul jos, o sterg cu servetele, ung cu crema pun alt pampers ma chinui sa bag iar piciorusele in costum, inchei capse, invelesc copilul ii dau si un pupik.
CE CREDETI CA A FACUT ALEXANDRA MEA IN TOT ACESTE TIMP?
naaaaannnnniiiii de se zguduia patutzul.nici o pleoapa miscata nici un fir de par sa il clinteasca nimik nimikutza..
of course ca dupa vreao juma de ora se trezeste tipa ca ii e sete.
sa pic
jo si alexandra
ps. am corectat! ura!saru'mana de ajutor