Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by alivio

buna fete cucuiete!in primul rand vreau sa va spun k sunt foarte dezamagita de vestea in legatura cu CUB.dar ata ete!asa k ma-m reorientata.si tinanad cont k noi stam in Militari am ales restaurantul Vulturul.cateva cunostinte mi-au spuc k e mancarea buna si la preturi acceptabile.asa k am o intrebare:detalii ceva despre acest restaurant in conditiile unei nunti?preturi?meniu?dak ma puteti ajuta as fi f f f recunoscatoare.si ink ceva?o biserica dragutza in zona stie cineva?deja sunt pretentioasa nu?

Citeste la Topul restaurantelor sau la Comentarii despre...si intra si la Mirese 2006, k a fost o nunta acolo.

Eu am plans (la propriu) dupa Vulturul, dar cu toate pilele cele mai de sus, nu am putut face nunta cand voiam, asa k am ales alt restaurant. Asadar...stai linistita si felicitari pt alegerea restaurantului!

AndreeaElena, frumos vis...ai grija sa-l si realizezi!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Buna fetelor.
Sunt si eu miresica de 2007.
Mai precis 1 septembrie 2007.Deocamdata am rezevat decat restaurantul.Mie mi-e tare frica cu formatia.Nu am auzit nici una minunata pe la vreo nunta si mi-e frica sa nu cumva sa nu gasesc.
Cu cat timp inaite v-ati rezervat voi formatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Noi ne-am rezervat formatia saptamana trecuta , ne-am intalnit cu ei sa le dam avansul.Eu zic ca ar fi bine sa cauti formatia , de obicei multa lume vrea nunta in septembrie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinalumi spune:

quote:
Originally posted by acnili

bunaaa!

sunt buna de trecut pe listuta: pe 7.07.2007 (ora 7 ), ma marit. cununia religioasa va fi la Domnita Balasa, iar petrecerea la Hilton.

stiind ca urmeaza sa semnam contractul, pe 7.07.2006, adica saptamana trecuta, am serbat "un an pana la marele eveniment", facandu-i o surpriza viitorului meu sot. nu prea sunt superstitioasa, dar sper ca serbatul inainte sa nu ne aduca vreun ghinion.

asadar, viitorul mire mai are un an sa se razgandeasca :), iar eu nimic de facut pana in ianuarie (cand ma apuc de restul pregatirilor), decat visat la cum va fi nunta, si inspirat de pe forum, bineinteles.

succes viitoarelor mirese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinalumi spune:

acnili, poti sa-mi spui cat o sa fie meniul la Hilton pt ca eu am o oferta de la ei si sunt curioasa daca se incadreaza ca pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acnili spune:

buna!

irinalumi, meniul la hilton variaza de la 30 euro - bufet, pana la vreo 65 sau chiar mai mult, cu servire la masa. astea sunt preturile din oferta 2006, le vor mari putin pt 2007. nu includ bautura , pe care o poti aduce de acasa si platesti o taxa de servire, sau au ei diverse oferte, cel mai scump parca vreo 23 euro. toate astea fara TVA.

chloe, am semnat deja, si asta pt ca vroiam sa scapam de o grija. dar daca vorbesti cu ei si le spui ca vrei o anumita data, iti vor trimite proforma, si in principiu nu dau sala altcuiva in data respectiva. oricum, banii trebuie platiti pana la sfarsitul lui august (chiria). dar sfatul meu e sa semnezi cat mai repede, pt ca noua ne-au pastrat preturile de 2006, tocmai pt ca oferta noua nu este gata inca. cat despre biserica, banuiam ca nu e mare graba. nu am vorbit inca nimic clar acolo, mai e timp.
sa stii ca si eu as fi vrut in mai nunta, deci vad ca ne potrivim :). imi pare bine ca va putea cineva sa imi spuna cum a fost, cu toate ca sunt sigura ca va iesi excelent.

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chloe spune:

quote:
Originally posted by acnili

buna!

irinalumi, meniul la hilton variaza de la 30 euro - bufet, pana la vreo 65 sau chiar mai mult, cu servire la masa. astea sunt preturile din oferta 2006, le vor mari putin pt 2007. nu includ bautura , pe care o poti aduce de acasa si platesti o taxa de servire, sau au ei diverse oferte, cel mai scump parca vreo 23 euro. toate astea fara TVA.

chloe, am semnat deja, si asta pt ca vroiam sa scapam de o grija. dar daca vorbesti cu ei si le spui ca vrei o anumita data, iti vor trimite proforma, si in principiu nu dau sala altcuiva in data respectiva. oricum, banii trebuie platiti pana la sfarsitul lui august (chiria). dar sfatul meu e sa semnezi cat mai repede, pt ca noua ne-au pastrat preturile de 2006, tocmai pt ca oferta noua nu este gata inca. cat despre biserica, banuiam ca nu e mare graba. nu am vorbit inca nimic clar acolo, mai e timp.
sa stii ca si eu as fi vrut in mai nunta, deci vad ca ne potrivim :). imi pare bine ca va putea cineva sa imi spuna cum a fost, cu toate ca sunt sigura ca va iesi excelent.

succes!

- asa este, ati mai scapat de o grija. Noi ne gandeam sa semnam in octombrie. Poate ar fi cazul sa ne grabim daca inca se mai pastreaza preturile de 2006. Tot atunci trebuie sa hotarasti si tipul de meniu pe care-l vrei? Noi inca nu ne-am hotarat. Bufet nu vream sigur. Cel mai scump meniu ni sa parut putin cam simandicos si nu stiu daca va fi pe placul tuturor. Ne gandeam sa-l alegem pe cel traditional care este si cel mai ieftin dar am mai vrea sa adaugam cate ceva la el ptr. ca ni se pare putin cam "saracacios". Bauturile ne gandeam sa le cumparam tot de la ei.
Miresicile de 2006 au pomenit ca la emisiunea de pe Antena 1 (tablou de nunta parca?) au aratat o nunta de la Hilton. Imi pare rau ca n-am putut si eu sa vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80800

Freia si " target="_blank">Alexa

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput