Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Giova mai ales daca e ruda cu tine nici nu ma indoiesc... ca la cat de scumpa esti tu...
poze
Vine barza
Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!
mai scumpa decat tine nu sunt.
si gata cu dulcegariile si scumpeturile ca ma topesc toata.
am plecat sa cheltuim bani.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
ana6 spune:
aha deci mexxatrebuie sa-i multumesc la giova,iubita mea verisoara cu care ma mai si ciondranesc din cand in cand,ca voi m-ati primit asa bine printre voi?eu nu stiu ce sa mai spun despre subiectul nostru ca tot citesc ce scrieti voi si imi dau seama ca va cunoasteti asa de bine intre voi.......va pup pe toate si somnic usor
ana6 spune:
ce fac fetele?cum va petreceti duminica?vad ca nu ati mai dat nici un semn.eu am fost singurica in weekend,azi imi vine iubirea mea.va doresc o zi minunata la toate.
daii spune:
Neata, miresici!!1
Sunt f matinala pt ca vreau sa va povestesc cum mi-am petrecut wendu.
Am fost la nunta verisorului sotului meu la Sala Ronda de la Intercontinental.
Nunta a fost f frumos si elegant organizata, dar mai mult in stilul nuntilor de oameni de 50 de ani.M-am simtit ca la o sarbatoare a pensionarilor.
Sala f frumos aranjata, cu huse pt scaune crem din saten, cu baloane cu heliu rosii si crem, cu balon jumbo, pe care chelnerii s-au chinuit sa-l sparga in timpul valsului.
Meniul a fost 62 de euro, si in plus fata de meniul obisnuit a avut la aperitiv 2 ciuperci minuscule umplute cu cascaval gratinat, si 3 masline verzi umplute cu migdale, iar langa tort, o inghetata de visine cu sirop.
File-ul de salau a avut oase, lingurile de la tort erau murdare.
In rest, servire ireprosabila, chelneri in spatele fiecarei mese.
Muzica a fost asigurata de cativa cantareti ai Radiodifuziunii Romane, au cantat numai melodii vechi, de calitate, insa nu potrivite pentru niste miri tineri.
Si ca sa nu credeti ca sunt f ciufuta si nu mi-a intrat in gratii nunta la Inter, va mai spun ca totul a fost asortat, de la rochia miresei, crem cu rosu, pana la stalpii din biserica, baloanele din salon, marturiile, cardurile de masa, absolut tot a fost facut cu gust si elegant.
Si totusi, mi-am dat seama ca o nunta e frumoasa atunci cand lumea se simte bine, unde exista atmosfera de petrecere, si unde toti se bucura pentru tinerii casatoriti.Aici a contat f mult fala organizarii petrecerii la o sala asa de importanta, si totul a fost prea scortos si calculat.
Gata, sper sa nu va fi plictisit.
P.S.: Si ca sa-i rasp lui Giova, m-am casatorit cu fostul meu coleg de serviciu, un rugbyst de nota 20, pe care iubesc la nebunie
Pupicuti multi
pupici multi de la o viitoare mamica
silda spune:
Hello!
First, BUN VENIT NOILOR MIRESICI! Ma bucur mult ca ne adunam. Cu siguranta vom avea multe de discutat!
Second(sa zic asa...)-Plici_Plici:multumesc foarte mult pentru sugestii. Intr-adevar, am fost sa vad sala si mi s-a parut si mie mica. Am renuntat la Majestic. M-am reprofilat pe Phoenicia. Am trimis mail si astept oferta. Va tin la curent cu noutatile.
In rest nimic nou.
Va pup pe toate!
O saptamana faina!
elara spune:
Sorry, tuturor fetelor, ca sunt off topic:
Giova, dar ce nu inteleg eu, este de ce nu pastrezi doar unul din nik-uri? Si eventual ca sa fii usor recunoscuta, celalalt nik il adaugi langa primul (ca o mica explicatie, cum am vazut ca au unele fete). Nu ti-ar fi mai usor?
Ia sa facem un sondaj. Miresici, sunteti de acord, sa va dati cu parerea? E o solutie buna ce am propus eu?
Gio, daca m-am bagat ca musca in lapte (ceea ce cam asa e ca am vorbit neintrebata ) si daca te-am deranjat, te rog mult mult de tot si foarte frumos sa ma scuzi.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by daii
Neata, miresici!!1
Sunt f matinala pt ca vreau sa va povestesc cum mi-am petrecut wendu.
Am fost la nunta verisorului sotului meu la Sala Ronda de la Intercontinental.
Nunta a fost f frumos si elegant organizata, dar mai mult in stilul nuntilor de oameni de 50 de ani.M-am simtit ca la o sarbatoare a pensionarilor.
Sala f frumos aranjata, cu huse pt scaune crem din saten, cu baloane cu heliu rosii si crem, cu balon jumbo, pe care chelnerii s-au chinuit sa-l sparga in timpul valsului.
Meniul a fost 62 de euro, si in plus fata de meniul obisnuit a avut la aperitiv 2 ciuperci minuscule umplute cu cascaval gratinat, si 3 masline verzi umplute cu migdale, iar langa tort, o inghetata de visine cu sirop.
File-ul de salau a avut oase, lingurile de la tort erau murdare.
In rest, servire ireprosabila, chelneri in spatele fiecarei mese.
Muzica a fost asigurata de cativa cantareti ai Radiodifuziunii Romane, au cantat numai melodii vechi, de calitate, insa nu potrivite pentru niste miri tineri.
Si ca sa nu credeti ca sunt f ciufuta si nu mi-a intrat in gratii nunta la Inter, va mai spun ca totul a fost asortat, de la rochia miresei, crem cu rosu, pana la stalpii din biserica, baloanele din salon, marturiile, cardurile de masa, absolut tot a fost facut cu gust si elegant.
Si totusi, mi-am dat seama ca o nunta e frumoasa atunci cand lumea se simte bine, unde exista atmosfera de petrecere, si unde toti se bucura pentru tinerii casatoriti.Aici a contat f mult fala organizarii petrecerii la o sala asa de importanta, si totul a fost prea scortos si calculat.
Gata, sper sa nu va fi plictisit.
P.S.: Si ca sa-i rasp lui Giova, m-am casatorit cu fostul meu coleg de serviciu, un rugbyst de nota 20, pe care iubesc la nebunie
Pupicuti multi
buna, scuze ca sunt off topic dar ma intereseaza informatiile de la tine! eu voi avea nunta la sala ronda in iulie! ma bucur ca ai data detalii despre mancare si restul. noi nu vom avea formatie ci dj cu recomandari care cunoaste sala si stie de ce este nevoie. oricum noi intentionam sa ne distram super! sa stii ca este importanta si atmosfera pe care o fac mirii si muzicantii! noi vom avea in principal tineri nu pensionari! si la noi meniul va fi 60 euro! intrebare la tine acum: cum ti s-a parut pretul meniului? mare in comparatie cu mancarea, bautura, servirea si muzica? sau ???? merci! sper ca fetele sa nu se supere pentru off topic!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
Giova spune:
Ma bucur pt. tine Daii. multa fericire va doresc!!!
Elara habar n-am la ce te referi. ce are nick-ul meu????
la toate.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
daii spune:
Emilyjeuly, din cate am inteles eu pretul la nunta la care am participat a fost de 62 de euro. Numai cand am auzit, mi s-a parut multicel, dar am zis ca fiind vb de Inter.....astea sunt preturile. Insa, dupa ce am gustat meniul, pot spune ca da, este un pret mare.
Lai ei meniul a fost cel traditional, adica: aperitiv format din rosie umpluta cu salata de vinete, 2 ciupercute umplute cu cascaval gratinat, o crema de urda cu marar (scarboasa), salam de sibiu si pastrama cate 3 felii, 3 masline verzi umplute cu migdale, tortulet de sunca si cascaval (care de fapt se numeste dobos si era f gretos, cred ca avea unt, ca era f gras), si o mini rulada de pui, care avea in ea gelatina si zgarci (cand zic mini, inseamna minuscul), aperitivul cald a constat in file de salau pane cu cartofi la cuptor (salaul era cu oase, nu-ti spun ce penibil m-am simtit cand a tb sa scot osu din gura, f finut), friptura a fost asortata o bucata de piept de pui la gratar, f uscat si 2 de porc, tot cu cartofi natur, si cu castraveciori murati, iar langa tort s-a servit o cupa o inghetata cu sirop de visine.
Acum, ce sa zic, calitatea meniului a fost slaba, nu asa cum ma asteptam, si mancarea se simtea ca nu e proaspata facuta pe loc,in rest bautura la discretie.Parerea mea este ca meniul nu merita cei 60 de euro.
Pupicuti multi la miresici!!!
daii spune:
Sorrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy, am uitat de sarmalute, care au fost delicioase!!!