Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 17
ana6 spune:
in legatura cu ce mi-ai spus tu dyadyanoi suntem mai mult ca siguri ca vom face nunta anul urmator dupa cununiedeci nu o sa amanam sub nici o forma,imi doresc prea mult o nunta frumoasa si eu miresuca ca sa o aman la nesfarsit.deci nu ar fi o problema din punctul asta de vedere,desi doamne fereste ca se pot intampla multe,dar speram ca nu va fi cazul nostru.si sa sti ca ai dreptate cu cat trece mai mult timp cu atat iti e mai greu sa te apuci de pregatiri si sa scoti bani din buzunar.
dyadya spune:
Ana6, ma bucur ca ti-am fost de folos. By the way, si noi am avut parte de niscai ofensive la un mom dat- culmea nu din partea alor mei, care niciodata nu mi-au zis nici pas, ci din partea soacrei, care este super ok dar i se pusese ei pata sa ne vada casatoriti!!! Ati mai auzit asa ceva?! Si motivul pt care am zis nu, a fost tocmai asta pe care ti l-am spus eu tie.
Totusi, nu vom face si civila si nunta in aceeasi zi, din motive de surmenare prea mare! De ce sa ajung sa fiu lesinata seara la restaurant, dupa ce m-am strofocat un an intreg pt noaptea aia? Asa ca civila o facem cu o zi sau o saptamana inainte! Cred ca suntem usor dusi, tinand cont ca avem nunta pe 8 iulie dar noi inca n-am stabilit civila!
Diverse pentru nunta
Giova spune:
Lauri nu-mi merge mess.tre' sa restartez compu.
Eu sunt convinsa ca vei face nunta in 2007. numai sa nu apara un bebe intre timp, ca pe urma e mai greu cu pregatiri.
Uite la noi, daca nu dadeam cele 25 mil. in ian. pt. restaurant, eu nu mai faceam nimic. Nu mai prea am chef de nebuneala si agitatie.
dar tre' sa ma vada si mama mireasa, nu?
si usor la toate.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Chloe spune:
Buna fetelor,
Am mai avansat putin cu pregatirile. Ne-am hotarat si vom face nunta la Hilton. Josefine, vrei te rog sa treci pe listuta? Merci frumos . Avem rezervare facuta iar contractul nu trebuie semnat deocamdata decat daca va fi aceeasi data solicitata de altcineva. Acum am trecut la partea cu biserica si nu ma inteleg deloc cu omul meu . Am cazut de comun acord sa facem slujba religioasa la Domnita Balasa dar eu imi doresc sa fie mai tarziu iar el mai devreme. Eu ma gandeam pe la ora 18:00 iar el este de parere ca este mult prea tarziu. Am nevoie de parerile voastre sa-i demonstrez ca am dreptate . Va pup si spor la pregatiri.
dyadya spune:
Buna dimineata! Chloe, I hate to tell you dar el are dreptate. La Domnita Balasa, ora 6 este tarziu. De ce spun asta? Pt ca este o biserica foarte solicitata si 6 risti sa devina chiar si 8. Asta pt ca rar se intampla sa intri la ora stabilita, chiar daca fiecare intarzie doar cu cate 5 minute, gandeste-te ca pana la nunta de la ora 6, deja se strange de-o juma de ora. Cel putin. Apoi gandeste-te ca dupa fiecare nunta urmeaza partea cu pozatul pe treptele bisericii, cu fiecare invitat in parte. Iar nunta urmatoare nu poate intra in biserica pana nu termina ceilalti cu pozele. Asa ca ai si de aici niscai decalari.
Acum, un alt motiv pentru alegerea orei la biserica mai devreme ar fi urmatorul: nu toti invitatii care-ti vin la biserica, vor pleca direct la restaurant. Multi vor prefera sa mai treaca pe acasa. Asta inseamna ca daca biserica e tarziu, iar invitatii mai fac un ocol dupa slujba, iti vor veni la nunta cu intarziere. Scuze dar nu m-am uitat cand ai tu nunta, dar daca este vara iti spun ca noi, la cate nunti am fost, am mers la biserica imbracati elegant si atat si abia dupa aia am mers acasa sa punem hainele de "hora" . Motivul? Afara-i cald, stai in caldura pana incepe nunta, in biserica-i cald, la sfarsit esti deja murat. Si atunci, daca ai alternativa cu mersul acasa si schimbatul hainelor, o iei foarte serios in calcul!
Dupa tot acest roman, trebuie sa-ti spun ca asta-i doar punctul meu de vedere.Pana la urma voi stabiliti in functie de factorii implicati. De exemplu daca trei sferturi dintre invitati sunt din provincie si nu au unde merge intre biserica si restaurant, atunci e clar ca nu se mai lasa nici o pauza intre ele.
Diverse pentru nunta
plici plici spune:
neata dragelor!
Chloe, bravos pt Hilton, eu ma bucur pt tine caci daca nu faceam acolo unde fac acuma, eram si eu tot un client de Hilton. Oricum, vezi ca "tartorele" (o sa ma bata, stiu) de la Mirese 2006, Krelia, se duce la o nunta acolo in vara, asa ca poate sa-ti mai dea niste pareri.
Krelia pup
pup la toate
daii spune:
Va pup miresicilor!
Sunt si eu miresica de 2007!!!
Cununia civila am avut-o de curand, pe 1 aprilie.
Iar nunta mea e programata pentru 1 septembrie 2007, la Restaurantul Vulturul.
Pupici multi
pupici multi de la o viitoare mamica
krelia spune:
pliciule..nu te bat ca imi esti al naibii de drag! ....te spun lu' mama!
daii....fetitza...ce bine-mi pare ca te "vad".."aud"...ce mai faci???
da-mi vesti despre tine, scrie-mi pe PM..hai hai..repejor...ca ai cam lipsit..mult...si rau a fost!!!
Sa fie intr-un ceas bun pt toate miresicile de 2007....(of...ce baba sunt.....mai am 3 luni....)..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
plici plici spune:
quote:
Originally posted by silda
Wow!
-m-am reorientat spre 3 locatii:Majestic, Hotel Phoenicia, Hotel diplomat(pe langa Crowne plaza...). Nu am fost sa vad Diplomatul. In rest, Phoenicia arata destul de bine, ambianta placuta...urmeaza sa mai vb cu cei de acolo pt meniuri, sala etc. Am fost de curand la un cogres acolo si mi-a placut. Si Majesticul imi place si ar fi si mai central, dar e cam micutza sala, iar ringul...e si mai mic.
sunt un ursuletz(adica o ursulica)
Silda, nu stiu dac te ajuta, dar uite parerea mea despre nunta la Majestic. Am fost la o nunta in vara 2005 acolo intr-un salon in semicerc (nu stiu daca e acelasi si pt tine). Micut salonu, am fost inghesuiti la mese (acu nu stiu daca aici e vina majesticului sau a cuplului de miri care a ales o sala prea mica pt prea multi invitati), ring de dans f mic intr-un capat al salii, pe care eu, stand in celalat capat nu l-am vazut nici o clipa. Altfel mancarea a fost buna, pe unele farfurii uitau sa puna toate antreurile, dar ti le aduceau apoi pe o farfurie mai micuta . Chelnerii erau destul de prompti. Vezi cu baia cum e ca mie mi s-a parut mica si mireasa de-abia reusea sa se descurce sa faca un pisu :). f frumoasa fantana arteziana din fata teatrului pt poze.
hai ca m-am intis ca o pleasca, dar ti-am zis parerea mea. Eu sper sa te hotarasti la alta locatie pt nunta :).
pup
mexxa spune:
Fetelor mai este loc de o miresica??
Io trebuia sa am nunta anul asta dar am amanat-o pentru anul viitor ca nu vreau sa pun viata bebelului in pericol...
Casatoria civila am facut-o anul trecut in august si in noiembrie logodna..
Pupici multi
poze
Vine barza