Mamici de ianuarie-februarie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolinda nu am cuvinte . Ce mananci ? Si uite asa stim sigur ca pe 27 e nastere. Felicitari. Daca e pe 27 faci revelionul in spital?
Maraki habar nu am de salata boeuf daca este frantuzeasca cert este ca au si ei ceva foarte asemanator si de aici deduc ca romanaul nostru inventiv a prelucrat_o un pic cu muraturile traditionale. Despre prajitura e aia care o cautam adica prajitura japoneza ( pt care am primit 3 retete de la Ana , Daniela si mama) si care nu dureaza f mult insa care Marian zice ca e super buna insa mie mi se pare un pic dulce. Important e ca s_a dus mai mult de jumatate.
Ana era frumos la Barcelona ( eu nu am ajuns cu toate ca am rude pe langa) stiu multe persoane care o considera cel mai frumos oras din Europa.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Da stiu Irina, ca era frumos, dar asta e , trebuie sa ma gandesc si pt mine, ca nu imi va face bine atatea ore de stat in picioare si galagie si frig si nici bebelinei. Asa ca o sa asteptam sa creasca umpic bebelina si o sa mergem cu ea .

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana dar la ce concert ai vrut sa te duci? Ai dreptate, mai bine ca nu te-ai dus la drum asa lung, plus orele si balamucul de la concert

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Irina...chiar nu mananc cine stie ce. Pai cand vad din cate bunatati se infrupta fetele pe-aici... daca as manca atat cred ca as fi luat pana acum 30 de kg. Eu am luat deja 15kg. Azi am mancat niste cascaval cu rosii, un iaurt din lapte de capra cu paine neagra, 2 portocale si un kiwi si niste salam de sibiu cu painica..acum dupa Echo. Chiar n-am mai luat nici vitaminele Materna cam din august-septembrie ...ca bebenacul meu tot timpul a cantarit mult.

Si culmea...acum 2 sapt si jumatate cand am fost la Echo si mi-a zis ca are 2800gr la 31 sapt si 6 zile..l-am intrebat de cat se face in final si mi-a zis ca de 3500gr dupa cum ne vede el (pe mine si pe sot). Si ia te uita ca se facu de 3650gr in numai 2 sapt . jumate... e clar ca daca va avea loc va iesi copilul de 5 kg precum tatal lui.

Da' vad ca v-am facut "pofta" de marturisit cu scarpinatul asta.
Giova...da' sa stii ca pe mine ma mananca talpile... si mainile cel mai rau..ca pe astea mi-e usor sa ma scarpin.

Fetelor mai stati potolite cu plimbarile astea lungi cu masinile... ca nu-i prea recomandat.Eu m-am cam potolit sapt. aceasta... ca vreau sa-l tin pe bebe acolo pana pe 27 decembrie... ca la tonajul lui sper sa nu-mi faca vreo surpriza mai devreme.

Irinel merci de info ..cu scoala parintilor... te astept cu vesti...si poate mergem impreuna marti .

Fetelor ce mai gatiti..ca maine ma pun si eu pe treaba...

34+

Mergi la inceput

Am omis Irina... Daca nasc pe 27...o sa fiu acasa de Revelion. M-a si intrebat medicul cand vreau pe 27 sau pe 30.... si prefer 27 ... sa desfacem sampania acasa..cu micutul.

In plus... o sa se nasca de ziua lui... adica chiar de Sf. Stefan... ca tot vrem sa-i spunem STEFAN.

Atunci va avea 39 de sapt. fix.... eu zic ca e rezonabil...nu -i fortat copilul sa iasa.
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolinda dar daca este atat de mare bebelinul,de ce te lasa pana in sapt. 39 si nu te programeaza pe la 37 sapt. inainte de Craciun? Eu astazi am facut piure cu ficatei de pui,cam periculos cu arsurile mele

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki...eu stiu ca e mare..si la kg lui e numa' bun de scos..si-acum.Dar nu doar greutatea conteaza..stii...Plamanii se formeaza pana in ultima saptamana de sarcina...si oricum copii nascuti prin cezariana sunt mai sensibili cu plamanii ca cica nu li se elibereaza tot lichidul din ei..ca la cei nascuti pe cale naturala.
Asa ca... IN NICI UN CAZ NU VREAU NICI EU nici macar o zi mai deveme de 27 decembrie. Si-asa ma simt un pic aiurea ca e programat... Dar cum DNP-ul mi-l da 2 ian... mi-e teama sa nu cumva sa ma apuce cand nu e medicul meu.

Cat priveste meniul tau de azi... bun piureul..da' ficateii mie nu-mi plac nici sa-i mananc si nici sa-i gatesc..in schimb sotul meu ar fi fericit cu o portie.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda-nastere usoara pe 27, f. frumos ca vei fi acasa pe 31 sa pertecetzi totzi 3 sau in formatie completa! Eu cred c anu avea cum s aia as amult in 2 sapamini scum ziceam nu uita ca exista marja aia de eroare.Important e sa fei sanatos, ca are 3,5kg sau 4 conetaza mai putin.
Maraki-ai grija cu ficatei si pofta buna, sa nu ai arsuri!
Monica 70-tu ce faci? Esti la papa?
Eu abia m-am cules de pe drumuri, m-am oprit la 2 magazine in drum spre casa de la job, sa iau o rama speciala pt o fotografie din vacantza si o tava speciala cu gratar de facut curcan, ca era in special si ne trebuia.
Is cam obosita azi, cred ca si de la incordarea un pic mai mare de la volan, ca aici asiaticii sunt tare speriatzi si conduc ca niste 'cizme" cand da un pic de zapada sau o ploae mai nasoala.

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA mie mi s-a pus pata sa-mi fac maine ciorba de fasole cu carnati!
Cand aud de rosii...eu le-am mancat in luna 2-3 (cand imi era cam greata) cu telemea...cred ca n-am mancat intr-un an cate rosii am putut baga atunci in mine!
Chestia cu greutatea cred ca-i mai mult genetica, decat de la ce mancam.
La cat de slaba eram si cu burta tot mica, acum a luat-o la vale, abia mai incap in salopeta, trebuie sa deschid nasturii cand stau pe scaun la birou.Sper sa fie bebelina cam de 3,500 cum am fost eu, sotul habarnam cat a avut...daca nu mai am soacra sa-mi zica,ca el sau socru-meu nu-s cu astea, precis nu stiu.
IRINA abia astept sa mananc si eu salata de boeuf, iar cu prajitura sunt la fel, daca face mami tot timpul, ce sa ma mai agit eu, nu ca n-as stii...
MARIA ar fi bine sa fie toti ca socrii tai cu principii si sa tina de ele, dar ne e frics, vorba nu mai stiu cui...Iar cu vergeturile eu am scapat!Sper ca nu ma trezesc in ultima luna cu ele!
IULI bine ca mai auzim si de tine! Si eu am uterul jos, dar despre col n-au zis nimic, presupun ca-i ok.Stai linistita, in pat ar fi bine la chestia cu colul!
ANCUTA ai vazut de unde ieseau cele 10 mil.sunt diverse variante
Mi-e o ciuda! Va imaginati cate ne-am lua pe banii aia! Ce bine de cele ce nu-s in tara asta idioata...ca m-am enervat deja, cat de patrioata as fi !!!!!
TEOLINDA daca mai creste bebelusa asta a mea poate tot pe atunci ma programeaza si pe mine, saptamna viitoare vad in ce stadiu e, cred ca-i mai mare dupa cum creste burtica si ce pofta de mancare am! Si de...forta cu care da cateodata! Eu m-as multumi si cu 2,2-2,5 kg acum!

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica 70-cu baba e asa; desi azi m-a convins seful sa fac ceva, ce nu vroiam sa fac deloc pt ea, tot eu i-o voi coace in final si va vedea ea, cum poate sa ma roage in genunchi si tot nu mai fac nika dupa decembrie 8, ca am sunat la medic azi si m-am programt pe dec 7 la el si ii cer concediu medical, ca e umedicul de familei roman si nicodata nu m-a refuzat cu nimic, mai ales gravida, mi-a zis ca sunt protejata si dc am nevoei e ceva ma ajuta. O sa merg pe 8 la munca ca e baby shower si bietzii colegi nu au nici o vina ca ea e nebuna si apoi stau in medical pina pe 23 dec., ca intre dec 23 si Ian 2 e firma inchisa. Ma mai duc 2 zile in ianuarie sa dau in primire si gata, sanatate, iau concediul de odihna si apoi maternity leave.
Seful meu e prea intelegator si de treaba ca sa plec de saptamian viitoar einemdical, si nu vreau sa il las chiar asa, desi nu el ma freaca, fac 25% pt el si restul pt tembela
Dar nu vreau sa va plictisesc cu astea si nu merita sa imi pierd vremea cu asa ceva.

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput