Mamici de ianuarie-februarie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki si Mirela felicitari pentru 32 fix! Maine va ajung si eu! La eco ma duc luni pe 28 si ma mai duc si pe 12 dec, tot luni! Maraki vad ca tu mai ai de asteptata nitel pina pe 13 dec., dar mie acum mi se pare ca zboara timpul...cred ca din cauza fricii de nastere!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta31 si 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Teolinda, deci bebelul tau e genul de baiat "delicat"! Ca fii-mea numai delicata nu e cu ma-sa! Ma rog de ea uneori sa nu se mai impinga sau sa nu se mai agite ca ma rupe!
Maraki, eu ash avea de luat salopeta de iarna groasa, de scos afara. Ca plusate am mai vazut eu pe ici pe colo si ma descurc. Dar tare vreau sa-mi pun sotzul la cumparat pt fetitza in Germania, nu de alta dar altfel iar cumpara in disperare pentru mine! Si termometre si tensiometre are comanda. Nici nu-ti dai seama ce ieftine sunt fata de preturile de aici.
Ioana, cu durerile "dubioase" ne luam de mana. Acum m-a lovit spaima ca nasc pana sa vina Radu din Germania. Pe mine ma loveste copila pe col cu piciorusele, ca de cap nu poate fi vorba (ca doar capul e in coastele mele). Dar eu am dureri urate cand ma ridic mai ales si vad ca am si contractii cam dureroase, nu frecvente, dar.......Bag No-Spa si stau linistita, poate ma mai lasa. Grija si tu! N-ai unde sa pleci cat monteaza aia termopanele? Sa nu te stresezi cu curentul, zgomotul, praful.
Daniela, haioasa Oana cu zapada. SI eu parca ash fi copil asa astept sa ninga! AM si eu sa te intreb ceva. STiu ca ai mai povestit nasterea Oanei, dar nu mai tin minte daca tie ti s-am rupt apa acasa. Ca eu sunt tare nelamurita cum e cu apa, nu de alta dar acum 2 zile am cam avut chilotul umed bine. Si vad ca si azi. Si mi-e frica sa nu mi se fi fisurat membranele. Cum ar trebui sa fie lichidul amniotic? CA ce am eu e mai subtzire decat o scurgere vaginala si nici urina nu e. Nelamurita mai sunt! Si mi-e o sila sa sun la nenea doctorul care asa de ocupat e....

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Bee: imi permit sa itzi raspund si eu: salopete groase de iarna am vazut frumoase si la preturi bune la magazinele H&M si C&A. Si in general la C&A au hainutze frumoase si la preturi rezonabile, la H&M parca sunt mai putine. Plus poate are noroc sotul tau sa prinda si ceva oferte.

Magazinele astea se gasesc cam in orice oras, cu sigurantza in München.

Adriana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bee, sa se uite sotul tau la H&M, haine foarte bune si ieftine! Cat despre scurgerea ta... stiu ca e normal sa se intensifice in ultimele saptamani de sarcina dar cred ca ar trebui sa intrebi medicul ca sa nu te stresezi! Ce daca e ocupat?

J 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee fii atenta: cum a scris si Adriana, la C&A au salopete de iarna frumoase,cu botosei si manusi la pretul de 25€( mie mi-a placut mai mult cea bleumarin decat cea bleu ) iar la H&M au de obicei tot la 25€ insa la Riem Arcaden (este la Messestadt West, unde a fost vechiul aeroport ) la magazinul H&M la etajul 2 au salopete de iarna cu reducere 30% O poate cumpara cu 15 € si spunei ca mai bine sa i-a de fas ca mi se par mai groase.Sa se mai uite in stanga de tot la etajul 2 la bebei, au reduceri bune la bluzite cu maneca lunga si sant frumoaseCu 3 euro poate sa cumpere o bluzitaMaine ma duc si la Segmuller si iti spun ce au la reduceri
Fetelor am vb cu socrosenia, ma sunase sa amane iarasi, i-am spus ca eu nu mai pot sa umblu prin magazine si se va duce fara mine si in final a ramas ca mergem maineIdeea este ca poate iesi cu scantei maine pt. ca Giorgos le-a spus sa pregateasca 1000 € si daca nu vor se cearta nasol cu ei.
Catalina felicitari si tie am mers mana in mana, cu probleme sau fara uite ca am ajuns pana aici

32fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

MUltumesc mult Adriana si MAraki .
Eu am mai reusit sa cumpar ieri in cele din urma, strictul necesar pt bebe la spital, sa nu ma prinda ceva total nepregatita. Ca pana acum........Cu durerile pe care le aveam, n-am putut sa umblu, am coborat la Barza si am luat ce ni s-a parut noua indispensabil. REstul lucrurilor, 'om vedea dupa nastere, ce mai primim. Am luat un body de bumbac atat de mic, incat noua nu ne vine sa credem ca bebelusha noastra va incapea in el! Cred ca si din cauza ca nu stiu la ce sa ma astept, dar si din superstitie, am luat foarte putine lucrushoare!
CIne mai face din cumparaturi la Metro? Ca eu una am vazut carusele pt copilasi mici ieftinutze, fata de tot ce am vazut pe net. La un moment dat numaram cifrele, ca nu realizam: RON, ROL. Mie mi se par taare scumpe (bine si la propriu si la figurat)jucariile pt bebei. Cred ca-l fac pe frate-meu responsabil cu distractia, sa-i cumpere nepoatei jucarii!
Catalina la Metro am vazut carusel cu muzica si cu lampitza (bine,lampitza nu stiu cat de practica poate sa fie), care se pune la patutzul copilului. ! 1 mil jumate, parca. Ma uitam la "chestie" ca la masini straine. Nici nu prea m-am prins ce stie sa faca (e drept ca nici n-am prea insistat, eu am fost acolo exclusiv sa iau podoabe de brad, ca nu se stie daca mai apuc sa merg).

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna fetelor
Am deschis si eu sezonul la arsuri de stomac, ce mancati sa va lase arsuriile?, momentan am luat un dicarbocalm si vad ca m-a lasat, avem voie sa luam dicarbocalm?
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Maraki..esti bestiala cu socrosenia. Si 1000Eur. este o suma... pe ce anume vrei sa o pui sa-o cheltuie? Ca doar nu o sa-i iei hainute de nou nascut de toti banii astia..nu de alta da' o sa creasca si ramai cu ele...Sau mai faci unul dupa.

La mine nu s-a oferit inca nimeni sa faca cumparaturi pt. bebeloiul meu. Toata lumea se mira cate i-am luat...si ca i-am luat de toate...si ca "vizitatorii" ce sa mai cumpere?

La noi nu prea se pune problema sa asteptam ceva de la parinti pentru ca in situatia in care sunt ei cu problemele de sanatate, NOI trebuie sa-i ajutam si pe ei acum. Si daca toate aceste probleme s-ar putea rezolva si i-as putea sti sanatosi ar fi BETON.

Am facut cumparaturile si ma duc sa ma apuc de supita de pui cu galusti, mai vreau sa fac un piure cu piept de pui la cuptor pentru diseara si ca desert o budinca din paste cu branza de vaci si stafide.

Mai trag cu ochiul pe-aici cand si cand...ma duc sa pun cele necesare pe foc.

34+

Mergi la inceput

Teolinda aceeasi situatie e si cu parintii mei,sant pensionari si nu le pot cere, din contra: cand pot, le trimitem noi bani sa se mai descurce.De 1 mie € nu cumpar hainute, alea le avem deja luate de noi, salteaua pt. patut este 130€, setul pt. patut 100 €, un cearceaf de patut costa 20 ,si mai raman nimicuri care se aduna sterilizator, biberoane,carusel,cadita cu suport,prosop de baie,salteaua pt. masa de infasat,salopeta de iarna, etc. Nu mai spun ca pt. mine nu am cumparat nimic, nu am camasa si nici halat pt. spitalVedem maine ce show va iesi,daca nu aveau bani iti dai seama ca nu cerea Giorgos dar cand stii ca bate magazinele cu nora-sa si cumpara mereu cate ceva si pe noi ne are undeva jos.......

32fix

Monica

Mergi la inceput

Tanti am avut si eu arsuri ieri toata ziua pana dimineata Am consumat 1/2 sticla de sirop Stiu ca poti lua Rennie sau Dicarbocalm, eu am incercat si am in secunda 2 !

32fix

Monica

Mergi la inceput