ce gatim de ziua lor?
![](images/user_woman.png)
pe 29 nov bubu mau implineste 1 anisor iar sambata asta avem petrecere!numai ca inspiratia culinara m-a parasit si nu stiu ce sa pregatesc!va rog,dati-mi idei!ce ati pregatit voi?copilasii care vin sunt mai maricei si ma gandeam ca ar fi ideal ca bucatele sa ii atraga!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Raspunsuri
dianaiulie2009 spune:
Sandwich-uri cu tot felul de paste : pasta de pateu cu margarina , cu vinete cu maioneza , cu pasta de branza , cu ciuperci cu maioneza .
Niste feliute de pizza , muffins ( briose ), un platou cu aperitive , ceva rulada la cuptor pe care o poti taia feliute .
Poti orna cu gogosari murati,castraveti murati , feliute de rosii , feliute de ou , betigase de branzica , poti rade deasupra cascaval .
Daca mai imi vin ceva idei mai scriu .
P.S. Si pe mine ma intereseaza acest subiect deoarece noi facem 1 anisor pe 20 decembrie .
Asa ca asteptam sugestiile voastre . ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristina22 spune:
Nu va agitati cu meniu pentru piticei!!! Ei sunt f.foarte ocupati cu treburile lor.Vorbesc din experienta. Sambata aceasta am avut a treia petrecere din viata noastra.Din 6 neastamparati, pe unul singur (5-6 ani) l-am vazut la masa . In rest, am alergat noi parintii cu chifteluta in mana, doar, doar ii prindem si inghit si ei ceva...Tortul i-a facut sa se opreasca putin din joaca, pentru ca fiecare dintre ei a suflat in lumanare
. CE conteaza pentru ei, uite aici: baloane, trompete, coifuri, jucariile din cadouri si suc cu paiul!
LA MULTI ANI SI PETRECERI FRUMOASE SA AVETI!!
cristina
klumea_blondy spune:
dar macar pentru parinti si tot tre sa pregatesc ceva.nu?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by klumea_blondy
dar macar pentru parinti si tot tre sa pregatesc ceva.nu?
Eu m-am complicat ,am facut salata boef,pui shanghai,vinete,friptura rece,platouri cu mezeleruri ,chiftelute si multe prajiturele.Am avut ajutoare de nadejde,sotul si sora mea.Daca nu ai timp de gatit poti sa apelezi la o firma de catering.Prietena mea asa face la orice aniversare.Ii aduce mancarea cu o ora inainte de petrecere.
Cum ti-a mai raspuns si Cristina pt. pitici nu te agita prea tare ca nu or sa manance.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![](craciun2.gif)
![](fulg.gif)
![](mos.gif)