Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81
Raspunsuri - Pagina 12
simonette spune:
Motzunica, nu stiu scumpo...pur si simplu am o stare de euforie...pe care mi-o consum aici, acasa...adica pe forum! Daca v-am facut pe tine si pe sotul tau sa radeti, sunt si mai fericita! Noapte buna...pe maine!!!
motzunica spune:
Simonette, noapte buna si tie! Eu mai bantui nitel pe aici. 
Liana, trecusi la nani?
galinarodica spune:
Hai ca dau si eu cu prezentul. Nu stau mult ca vreau sa-i montez patul lui Serbanica.
Azi tipa de la mine de l sector a fost super a sunat-o pe aia de la 6 si a intrebat-o daca nu poate face ce mai e de facut cat timp bebe e la mine si ma rog ce-a zis ce nu i-a zis ca asta de la 6 a promis ca luni cel tarziu marti il am pe bebe acasa.
Asa ca m-am mai linistit un pic la un coltisor.
Da voi m-ati spart intru dis de dimineatza, citesc si seara zbang 4 pagini. Da stiu ca aveti o logoree mama mama.
Liana30 spune:
nu trecui olteancooo da ma pregateam...ca dehhh ma fugariiii simo..de numa..numa...da mai am putrea sa rad

dehhh daca ma diliii ce sa fac

pai vezi mey simo trebe sa fiu trecuta la panou.....pai nu's eu drak...si mai sunt si olteanca?

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
moooooamaaaaaaaaaa
rodi ce ma bucur

sa dea domnu..marti sa-l iei ca mor de inima daca te mai intarzie aia...
aaaaaaa grasu doarme..si fusa si el un pic pe net si ma lasa si pe mine un piculetzz..da vezi ca ma dilii da tot si uitai sa mai plec

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
motzunica spune:
Bai dracusorule, eu plec la culcare ca altfel nu ma mai duc maine la scarbici.
Noapte buna! 
galinarodica spune:
Tu ce facusi liano, terminasi curatenia?
Mie imi e frig (sper sa nu racesc) ca umblai ca fantomele dupa "cartii" toata ziulica si-s satula pana in gat ca hartogaraie ca la noi la nimeni.
Fusai si la bebe si statui de pe la 4 pana la 9. Cred ca daca-mi zicea cineva sa plec in juma de ora muream cu el de gati. Da oricum fusa de garda o doctorita cam de-o seama cu mine tot singurica si un bebe adoptat si care o sa fie doctoreasa lui bebe si in continuare si mai statui si cu ea la o barfa mica.
Liana30 spune:
noapte buna...gata fug si io la

rodi scuze da numa poci sa stau ca daca se trezeste grasu ma ia cu
...stiii simo scapa in seara asta si nu o fura...da eu cred ca o fur rau da tot de la grasu daca nu ma duc la nanitza chiar acuma...
si pana nu plec sa mai trag un rand de ras ca dehhh tot dilie sunt..

hiiiii...gata ca se trezii.,,pazea...mama..ca vineeeeeee..si e
cu
...macar lua si el
...hai ca il educ eu imediat..

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"