Mamici de mai-iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
LYLY809 spune:
Ama, linisteste-te, se mai intampla si d-astea. Dar daca, Doamne fereste, vine un cutremur??? Ce faci atunci??? Trebuie sa-ti impui sa fii calma. Becul ala s-a incins prea tare, de-aia a explodat, fa si tu "lampa mai mica", adica aprinde o veioza, ceva.
Sper ca ti-a trecut...
Lyly 12+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
gabi25 spune:
Mai vin si eu sa va sciu ca voi va plangeti ca nu aveti burta si eu ca nu mai incap in nimic. Fac deseara poze sa va arat ca e adevarat. Ma bucur ca asa imi dau seama ca bebe creste.
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
ama_kaly spune:
LYLY multumesc pt incurajari..m-am mai linistit acum..pai m-am speriat asa tare ca pe moment nu am realizat ce s-a intamplat..si e dovedit ca noi,grvidutzele,ne speriem mult mai repede in perioada asta decat cand nu aveam bebe la purtator..stiu ca sunt multe mamici care tot asa se sperie din orice..si inainte sa ramana insarcinate,nu se speriau asa usor!Nici nu vreau sa ma gandesc la un eventual cutremur..Doamne fereste!!de ala m-am speriat si pe vremea cand nu eram insarcinata ingrozitor da acum?Bine ca mi-a mai trecut..
Cat despre bebe stiu de la 16sapt fara o zi ca are "cuc" si asa sper sa ramana pana se naste:baietel!uita-te la semnatura ca apare caruciorul albastru si numele pe care i l-am pus deja:Seby..
Si in listuta tot cu carucior albastru apar
gabi stiu ca ai burtica tu ca am vazut niste poze cu tine de pe la 11sapt parca si deja se cunostea..sunt curioasa cat e acum,asa ca astept pozicile!Dar tu esti la a doua sarcina si de aia se cunoaste mai repede burtica..eu intru in 18sapt sambata si nu am deloc,dar e timp sa creasca nu-mi mai fac probleme!La tine cand s-a cunoscut la prima sarcina?Banuiesc ca mai tarziu nu tot asa devreme!
io
17+ si
Seby Poze mami si bebeBebe
cypocs spune:
AMA, bravo pt bebe
SI EU ABIA ASTEPT Chiar incep sa-mi fac griji .Astazi m-a cam durut spatele si asta m-a enervat teribil ca mi-s tare fricoasa .In rest m-am delectat cu "barfele"despre dr.Tutunaru .In rest am stat in pat am luat pastile dar nu prea mi-a trecut .
LYLY, si eu ma sperii de o perioada din orice , tresar rau de tot.
JULY, era cineva pe siteul dr.T care intreba daca sa astepte 6 luni dupa un chiuretaj pt aramane insarcinata ca asa ii recomandase dr .ei , si i s-a raspuns sa treaca la treaba si sa lase dr. sa astepte.Asa ca zii cand vin rezultatele de la analize si treci la treaba
ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png
LYLY809 spune:
Ama, bine ca te-ai linistit. Sa-ti spun drept, nu am urmarit subiectul asta de la inceput, si pentru ca erati toate fetele noi, nu am retinut la fiecare. Cat despre semnatura, m-am indus singura in eroare. Carucior credeam ca este bebe deja nascut... si ca acum vine al doilea. Dar nu, copilul acela nascut era la semnatura lui Inaioana, ea il asteapta pe al doilea. Si, ma si miram ca esti asa de tanara si mai ai unul, hihihi.
Trebuie sa fiu atenta la semnaturi, ca sa le interpretez corect.
Eu nu i-am pus nume, pentru ca sotul meu amana intotdeauna totul. Si nu vreau sa il pun singura.
Pupici,
Lyly
Samburica
ama_kaly spune:
LYLY stiu ca e greu sa retii la fiecare in parte ce si cum,mai ales ca in perioada asta uitam mai repede ca de obicei
stai linistita,ca si mie mi se inatmpla!Cat despre semnatura si eu m-am gandit ca se poate interpreta si asa,ca mai am unul.. o sa ma gandesc cum sa scriu altfel.Sunt la prima sarcina si eu si bebe Seby e cel din burtica
Alia multam pt felicitari!!Eu de pe la 15 sapt am inceput sa simt primele "falfaieli",dar foarte putin..la inceput nu iti dai seama si te intrebi daca e sau nu bebe..insa mai ai putin si in curand o sa-l simti si tu!
Asa ca fii atenta de acum incolo la "falfaieli"..in special seara cand stai intinsa in pat,eu atunci il simt!
io
17+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
LYLY809 spune:
Alia, ce barfe citesti despre dr. Tutunaru, si unde??? Ca eu maine sunt programata la dansul si trebuie sa iau o decizie, daca sa-mi monitorizeze sarcina sau nu.
Lyly
Samburica
magghyc spune:
Cypocs,
Vad ca avem multe in comun.
Si eu sunt pacienta lui Tutunaru. Orice vrei sa stii, intreaba-ma si daca pot iti raspund. Oricum, din experienta proprie cea mai simpla cale e cea directa -e nr. de telefon de pe reclama eu acum m-am programat pt miercuri, la cabinet.
Si pe mine ma doare spatele si am si dureri de burta. Asta e... Cumnata mea spune ca le-a avut pana in 4 luni jumate. AStept cu mult interes sa scap de ele, ca nu mai am chef de nimik.
Amonar, mi-a placut povestea ta. Simpla si la obiect. Bravo!
Magg 13+
magghyc spune:
REstul gastii,
Am citit tot ce ati scris si v-am admirat tickerele
Eu intru mai rarutz din pacate ca am santier in casa = dureri de burta ...
Pt mamicile senioare (adica cu bb-i), ce simtiti cand aveti/ati avut contractii?
Magg 13+
july_g spune:
Alia, am citit si eu pe site-ul dr. Tututnaru. acest sitem-a determinat sa nu astept 3 luni, dar ce sa fac? Daca nici prim ul CM nu a venit? Exersez pana atunci, sa nu uitam cum se fac copii.
Va pup!