Mamici de mai-iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
shoricutza spune:
LYLY809 bafta si tie azi la control. De abia astept sa ne povestesti cum a fost. Parca si la tine este prima programare la Dr T, nu? Hai sa ne aduci vesti bune
13+
LYLY809 spune:
Multumesc Mihaela
pentru lamuriri.
Shori, va povestesc neaparat. Probabil ca sunteti si voi curioase de sfatul pe care o sa ml dea vis-a-vis de amniocenteza.
Pupici,
Lyly
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
ama_kaly spune:
Alia pai ia poze-le "cu save as" nu merge?am primit PM-ul tau
shoricutza tu ai fost la eco?sa ne povestesti!LYLY hai k sigur vei veni cu vesti bune!Fetelor si taticule
Azi am fost prin unirea si am colindat toate magazinele de bebelusi
Am vazut o groaza de lucrusoare frumoase si super dragutze..si bineinteles ca n-am rezistat sa nu-i iau nimic lu' bebe,asa ca i-am cumparat o caciulita bleu din aia crosetata si pufoasa super dulcica
E primul lucru pe care i l-am luat lu' bebe pana acum si m-as uita la ea incontinuu,deja mi-l imaginez cum va arata cu ea
Va pupic si asteptam numai vesti bune de la eco si dr!
io
17+(maine 18) cu
Seby Poze mami si bebeBebe
Lya spune:
Ama multumim de link,sunt super imaginile.Le-am vizionat cu fetita si a fost tare dulce...mi-a pupat burta intru-na.
Aveam si eu o chestie super faina,incerc sa fac rost de ea si sunt sigura c-o sa va placa.Si felicitari pt bebe miscaret....vad ca a primit si cadou o cacilita
Am vazut ca fetele de pe copilaria au ticker vizibil,nu doar link,oare nu putem face si noi asa?As vrea si eu unul cre sa se vada direct.
Noi suntem mai bine,dar cu mancarea gatita mai greu...nu intra si bine ca nu ies celelalte mancaruri macar.
Va las ca nu ma mai lasa Rut nicicum sa scriu....s-a cam plictisit sa ma vada pe net.
Va pup si s-auzim doar vesti bune.
Lya
9+&Rutica scumpica
ama_kaly spune:
Lya felicitari..ai o scumpete de fetita..ce dulce,sa te pupe pe burtica!!
Ma bucur ca v-a placut link-ul!Cat despre ticker..si eu am vazut asta dar aici se pare ca nu merge sa se vada direct tickerul..
Da,bebe al meu a primit cadou o caciulita si e primul lucru pe care i l-am luat..vor mai urma si altele bineinteles!Te
si pe tine si pe Rut si pe samburelul din burtica ![]()
io
17+(maine 18) cu
Seby Poze mami si bebeBebe
raalucutza spune:
fetelor faceti o treaba buna aici la mamici!sa o tineti tot asa!ca eu va citesc dar nu stiu ce sa va mai si spun!doar va urmaresc cu maxima atentie si cand nu inteleg ceva va spun!cum ar fii fost tickerele alea sau ceva in genul ala!eu momentan sunt bine ceea ce va doresc la toate!
pt toate!
raluca
carminabulina spune:
buna. Ca si raalucutza si eu citesc tot ce scrieti dar nu prea am ce sa va povestesc.
Vreau si eu chestia aia cu ticker...poate ma ajuta cineva!
15+
shoricutza spune:
M-am intors de la eco .... Totul pare super bine, bb este cumintel si creste. Are acum 7,25 cm si este f vioi. Translucenta nucala este de 1,7 deci si din punctul asta de vedere stau linistita.
Despre Dr Iosup numai de bine. Cred ca m-a tinut in jur de 40 de minute, timp in care a masurat in detaliu si fara graba tot ce se putea masura. Calm, si cu un fin simt al umorului, mi-a explicat tot ce vroiam sa stiu. Am plecat de la el incantata atat de profesionalismul de care a dat dovada cat si de atitudinea lui fata de pacienti (chiar m-a impresionat placut ca la plecare i-a intins mana sotului meu.. nu stiu cati dr fac asta in mod normal).
Ecografia m-a costat 1.500.000 ...
13+
cypocs spune:
CARMINA, RALUCUTZA, mergeti la www.tickerfactory.com, acolo alegeti pregnancy, dupa care selectati ce model va place , vedeti ca sunt multe modele, apoi dati next si alegeti bebelul sau o suzeta ce vreti , apoi iar next , puneti in rubrica ce va aparea data probabila a nasterii , apoi iar next si va apare tickerul gata .Mergeti in casuta de deasupra tickerului , unde scrie http//...tra la la (ala chiar de deasupra ) dati cic dreapta pe el , dati copy .Apoi mergeti la profilul personal si la rubrica semnatura dati clic dreapta , apoi past.GATA
ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png
carminabulina spune:
stati ca inerc si eu ceva
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;33/st/20060516/dt/7/k/3ec3/preg.png[/img]