Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor ...Doamne ce frig e afara...rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Aici frigul a lasat-o mai moale. doar -3 grade de dimineata. Si a nins toata noapte. Acum a ineput sa ninga din nou. Ma gandesc cum va fi in februarie, daca va ninge toata toaptea, iar eu in rochita mea de mireasa voi calca pe zapada proaspat depusa. Cred ca si nuntile facute iarna sunt frumoase. Chiar daca nu sunt flori, copaci verzi si alte lucruri care infrumuseteaza nuntile vara. Voi fi ... alba ca zapada... doar ca sunt blonda

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'NEATA FETILI! BEY, CE-I CU FRIGUL ASTA????? AZI MI-AM PUS PE MINE 2 PULOVERE DE LANA SI TOT AM SENZATIA CA AR MAI MERGE CEVA... TAMPENIA ESTE CA LA MINE LA BIROU, PE ETAJUL MEU CALORIFERELE SUNT SUBDIMENSIONATE SI NU FAC FATA.... ASA CA VA DATI SEAMA CA STAU SUPER INCOTOSMANATA . AM VORBIT CU UNUL DIN SEFII CARE VIN DIN CAND IN CAND PRIN RO SI MI-A ZIS CA-S NEBUNA CU FRIGUL.... NESTE NESIMTITI NU ALTA!
I-AM MAI AMENINTAT SI IARNA TRECUTA CA INTRU IN CONCEDIU MEDICAL, DAR NU S-A INTAMPLAT NIMIC....

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...mi-am baut si eu cafeluta!
E un frig si pe la noi de ingheata apele!

... ma intorc la munca...maine e ultima zi de munca...de luni sunt in concediu !!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

neata', stie cineva daca fotograful, cameraman , formatia mananca acelasi meniu ca si invitatii sau doar o parte?
tb platite de noi,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by tehereea

neata', stie cineva daca fotograful, cameraman , formatia mananca acelasi meniu ca si invitatii sau doar o parte?
tb platite de noi,nu?

Manaca acelasi meniu ca si invitatii si le platim noi.

Intr-un fel e normal pt. ca nu poti sa tii omul nemancat toata noaptea in timp ce tu chefuiesti si toata lumea se imbuiba....in alt fel insa, e drept ca sunt niste bani in plus...

Asta e, concluzia ramane aceeasi: si ei vor avea un meniu ca toata lumea.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetelor, apropo de acel proiect de lege cu banii: eu stiu ca atunci cand s-a pus problema proiectului s-a spus ca, cursurile acelea care se fac pentru a lua banii tin 2-3 zile si se fac numai in orasele mari, in municipii in principiu. Plus ca se fac in timpul saptamanii. Bine si asta era un proiect, dar am zis sa va zic de el.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna dimineata!
E clar....trebuie sa trecem la artileria grea pt iarna ca asa nu se mai poate...cizmulite, caciulite, fulare...

Din cate stiu eu, intr-adevar platim meniu integral pt fotograf, DJ, cameraman. Am apreciat foarte mult faptul ca, in momentul in care am semnat contractul cu fotograful, nu a avut nici o pretentie de genul asta, chiar daca oricum aveam de gand sa le ofer si lor meniu.Mi s-a pare o chestie de bun simt.

In alta ordine de idei, am stat aseara de vb cu Bebe si am ajuns la concluzia ca, pt moment, cea mai buna solutie, este sa ne mutam la el acasa. Chiriile sunt destul de mari si e pacat sa aruncam niste bani pe care nu ii avem, cand am putea sa economisim cate ceva, poate reusim sa strangem de un avans pt un apartament...Sunt convinsa ca nu se va strange o suma foarte mare, dar tot inseamna ceva decat deloc.Nu sunt foarte incantata de idee, dar cateodata trebuie sa mai faci si compromisuri....si poate ca, intr-o zi, va rasari soarele si pe strada noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

am inteles; ma gandeam eu ca o sa manance si ei ceva un aperitiv, friptura si celelalte; dar nu fac prea multe pauze?
sau pun muzica sa cante cat mananca ei?
ma juta si pe mine cineva sa gasesc o formatie care sa aiba si dj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by tehereea

am inteles; ma gandeam eu ca o sa manance si ei ceva un aperitiv, friptura si celelalte; dar nu fac prea multe pauze?
sau pun muzica sa cante cat mananca ei?
ma juta si pe mine cineva sa gasesc o formatie care sa aiba si dj?

Eu zic ca trebuie sa iti gasesti o formati care face cat mai putine pauze, sau chiar deloc. Daca sunt 4-5 in formatie pot manca pe rand, fara sa se opreasca muzica. Inainte de a gasi formatia asta ma gandeam ca in timpul in care ei mamanca sa mearga muzica pe calculator. Ei sa o programeze si sa manance linistiti. Poate fetele cunosc si o formatie care are DJ, dar eu nu am auzit. Ori e formatie, ori e DJ.

POZE

Mergi la inceput