Mamici de noiembrie - decembrie 2005(71)
Raspunsuri - Pagina 13
monet spune:
sint pe superfuga - mergem la ai mei la masa de thanksgiving!
lavi02, cu ecografie, s-au uitat la tot uterul si au vazut cita 'singerare' era - au zis ca e in limitele normale! si m-am 'vindecat' de la sine. e clar ca la mine laptele lipsa e ceva dincolo de barierele medicinei:).
va pupizez!!!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.05)
www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/MayaFirstDays.htm" target="_blank">PRIMUL ALBUM - MAYA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
joy04 spune:
LAVI02...sa ne traiesti
Acu' am si eu o problema..cine ma poate sfatui??? Stiti ca am otita si ca este aproape o luna (nu chiar..da's 3 saptamani) de cand incerc sa scap de ea...Am luat 7 zile amoxixilina de 500mg si nimik, acum iau 3 zile de summamed plus ca ma duc zi de zi la ORL sa-mi faca aspiratie si sa-mi puna mesa cu ciplox (antibiotic, ciprofloxacina). E...chestia e ca nu a cedat aproape deloc (la panduri parca era mai bine) si dr mi-a zis astazi sa iau si un antiinflamator (stiu si eu ca trebuie) si anume PADUDEN, sau orice cu IBUPROFEN. Acu-i acu': am cautat pe net si IBUPROFEN-ul asta nu se ia in primul si ultimul trimestru!!!!!!! PAi adica cum sa iau ???
Cu paracetamolul am facut-o de oaie ca nu am stiut ca ala sinus nu-i permis...dar cu antiinflamatoare nu cred eu ca-i de joaca.
Am luat 3-4 ani din astea pt spate si artrita si mereu dr imi spunea sa mai astept cu BB ca nu poate sa-mi dea nimik si acum sa ma apuc sa iau??? Bine ea a zis ca se da si in cazl unei mastite...sichiar daca trece inlapte nu-i nimik, dar ce naiba sa fac?
Cristina...cum este acasa cu 2 copii frumosi????
joy + bocanila38++
EU
Noki_Lara spune:
Lavi02, ce ma bucur ca esti bine si a fost alarma falsa! O sa vezi ca se opresc de la sine pina la 6 saptamini si nu va fi czul de nici un chiuretaj!
Felicia, Sarah mea a avut icter vreo 2 saptamini. Si mie mi-a zis soacra ca daca trece de 2 saptamini se da fenobarbital, de am facut si io niste ochi cit cepele...noroc ca a trecut de la sine. Insa la tine au trecut 2 sapt? Mi se pare cam repede tratamentul ei...Ai dreptate cu neonatologii..si eu am fost super-ofticata pe vaca de la filantropia - desi o suspectase pe micuta mea de extrasistole, incit mi-a zis joi ca nu o externeaza, vine, m-a externat cu textul ca copilul a reactionat bine la propanulolul pe care l-a luat si ca ea nu a mai auzit nimik suspect. totusi, dupa ce i-am dat 1 milion, chiar nu putea sa faca EKG-ul, ca sa fie totul in regula si sa ma linistesc si eu? Se pare ca nu...
Ce sa mai vorbim ca imi spunea socrul meu care e medic internist la Spitalul din Bistrita, ca acolo nu externeaza lauzele fara radiografie pulmonara...si analize de singe complete facute...inutil sa mai spun ca luni de dim am fost la dr. meu de familie sa iau trimitere pentru mine la radiografie, ca bineinteles ca nu mi-a facut nimeni nimik in spital...Deci Giulestiul e probabil la fel ca toate cele din Bucuresti....
Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
Siminaf spune:
Acum 5 ani, la Polizu, toate mamicile pe cale sa se externeze treceau intii pe la Rx pulmonar, iar doctorul fiecareia ii prescria ce analize de singe sa faca, tot inainte de externare.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
anda77 spune:
maaaiii, asta nu mai este forumul despre copii, e zona crepusculara!!!
ieri am ramas cu gura cascata cand am vazut ca a nascut ina si tocmai solicitam poze taticului lui rachel, fiind convinsa ca de ina o sa ne fie dor 'fo 5 zile... acum intru si o vad pe ina acasa, fetitza pozata, alaptata, povestea nasterii postata, tot tacamul....
Pai, mai, d-aia sunt americanii si canadienii astia mai bine decat noi, la astia randamentul e primordial...venit, nascut, plecat...
ina, m-am uitat la poze, mamaaa ce frumoasa e! Are o gura perfect desenata, o sa faca ravagii pe la 16 ani:))
Iti multumesc din suflet ca te gandesti la mine si ca ai vorbit pentru mine. Nu stiu ce sa fac, ina, sunt intr-o faza de negare, nu vreau sa vad nici un doctor, nu vreau sa fac nici o ecografie, nu vreau sa mai stiu nimic acum...N-am gasit alta modalitate sa ma protejez, e singura reactie de care sunt capabila acum. Vreau sa-mi scot din cap ca are ceva, ma imaginez cu el perfect in brate, chiar imi imaginez cum o sa va dau mesaj ca am nascut si e sanatos...Nu pot pur si simplu sa ma duc la nici un doctor in momentul asta. Nu stiu daca fac bine...
Ma tot rog sa nasc mai repede, azi am facut super curatenie ca m-am gandit ca daca ma agit mai coboara si el putin...Mai fac si maine. Si poimaine...
Daca ma duc la Basca si-mi spune ca nu sunt 3 rinichi, e unul deformat si e sindrom...mi-a frica si sa va spun ce-mi trece prin cap...nu pot sa fac asta...mi-e frica si, ca sa nu-mi mai fie frica, fac treaba...nu ma poate consola nimeni...doar sa-mi ocup timpul...merci din suflet, ina.
Mama di tutti, multumesc, de asemenea.
bb alinus, aici doctorii sunt adeptii mulsului dupa alaptat. Cica stimuleaza foarte bine secretia de lapte...Adica, si daca ai putin lapte cica trebuie sa mulgi tot ce ramane dupa alaptat, fara frica ca irosesti la chiuveta bunatate de lapte, asa vei avea mai mult laptic la urmatorul alaptat, nu mai putin...or avea dreptate, toate prietenele mele se mulg dupa ce alapteaza si vad ca tot secreta bine...asa o sa fac si eu. Dar pozici cu bebelusha Amalia exista?
http://community.webshots.com/user/anda1977
alexandrina spune:
Anda, te bagi singura in boale. Mai incearca cu imaginatul ca acum e cel mai important sa aiba bebe un mediu psihic cat mai "calduros". Si tu esti in cea mai mare parte responsabila cu partea asta...
Alinus are poze in contul comun.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
anda77 spune:
alexandrina, stiu. dar e greu.
ma duc sa mai spal ceva pana mai scrieti voi pe-aici... bineinteles ca acum chiar ca am insomnii, ma mai intorc in noaptea asta, vreau sa mai citesc din urma ca, cu emotia nasterii lui rachel, am mai sarit...
Bic spune:
Ina, wow, vorba Andei, deja cu tot tacimul pe forum??? Ce mama vrednica.
Arati superb in poze, iar Rachel, ce sa zic decit ca e o bomboana. Ce nastere rapida!
Voiam sa te sun ieri, dar am zis sa nu te deranjez inca. O sa incerc azi sau miine.
Monet , si pe tine am incercat sa te sun da' nu raspunzi, maica, niciodata. Cind pleci in Florida?
Pupici tuturor.
Smaranda, 03.11.2005
cristinamh spune:
io nu mai vreau sa ma gandesc la giulesti... si da, cand am nascut acolo nu mi-au luat o picatura de sange, sau o lama de secretie...NIMIC!! externat... pai sa nu credeti ca m-a vazut vreun dr... sambata am nascut, luni eram acasa. macar piticului i-au facut analizele...
joy... cum sa fie cu 2?? e CASA PLINA. noroc ca rar ma vor amandoi. pe andrei il cam gaseste datul in leagan taman cand alaptez, si se lasa cu urlete... pana acum e tati cu noi...nu stiu cum o sa fie cand se va duce la munca...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
anda77 spune:
ceva probleme cu hemoroizi?
eu nu am avut pana acum - niciodata- dar am o vaga senzatie ca tocmai am aflat ce e aia...nu e cea mai demna afectiune, dar imi permit sa va intreb daca simptomele mele anunta asa ceva...poate ati mai avut vreuna dintre voi..
mancarimi in zona de 'fo luna, azi o picaturica f. mica de sange pe hartia igienica, asa ca de la o zgarietura, julitura...altfel, nu ma doare. mentionez ca eu nu sunt si n-am fost in viata mea constipata, ba tendinta este dimpotriva. am dreptate, este un inceput de hemoroizi?
stiu ca mai apar in sarcina, au un apogeu dupa nastere (de la efortul expulziei) si, tratati, dispar dupa-aia..