Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Roxica, bine ai venit in grupul nostru.
Sa iti traiasca printesica Ana-Maria si sa iti aduca numai bucurii .
Am inteles bine, esti mamica ptr a 2 a oara ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Irina, am eu cartea pe CD, dar e imprumutat momentan, stai sa vina sotul acasa ca poate o mai are copiata pe undeva si ti-o trimit.
de fapt sunt amandoua cartile de care ziceai tu...
maine mergem si noi la vaccin, mi-a zis dr. sa-i pun un supozitor eferalgan de 80mg. inainte sa plec cu el de acasa si sa-i dau sa mananca bine! restul imi mai zice maine. deja am emotii.....
Ioana si eu am ramas cu stres de cand cu hematomul baiatului si cu conjunctivita luata din spital. eu cand ma duc la control cu Andrei, imi iau de acasa un propel pe care il dezbrac si cu care il pune pe cantar, si noroc ca am avut la mine si comprese sterile, ca nu aveau in cabinet si le-au folosit pe ale mele.....acuma la vaccin imi vine sa ma duc si cu spirtul dupa mine
pentru statistica: MIXT milumil 1 ,san si ceai, ba i-am dat si apa cu lingurita, da nu-i place, scuipa tot.
o sa intreb si eu maine dr. de diversificare.
nici noi nu iesim azi afara, e prea fig, tot asa o sa deschid geamul .
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Bine ai venit, Roxica!
Sa-ti traiasca Ana-Maria!
Noi am fost afara astazi, cam jumatate de ora. Il trimisesem pe fii-miu sa-mi ia ceva afumatura sa fac o fasole boabe si el mi-a zis ca nu prea se pricepe, ca sunt prea multe sortimente. Si uite asa am fost nevoita sa imbrac fata si sa plecam cu totii . Dar nu i-a fost frig, ca era calda la manute si la picioruse cand am dezbracat-o. Eu intram in magazine si pe fii-miu l-am lasat cu fata afara in carut. Inghetase saracul ca un rahat, i-au inghetat mainile si urechile, ca a plecat fudul fara caciula. Cand am intrat in casa imediat s-a trezit, a urlat si a mancat cu o pofta....de unde toata noaptea si azi dimineata a mancat la 4 ore, acuma mi-a cerut la 2 ore! Cred ca de la aerul asta rece si tare de afara. Super!
Eu zic sa nu stati in casa, ca doar nu o sa stam in casa toata iarna, care tine vreo 5 luni! Nu ploua, nu e ceata, nu bate tare vantul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary saru' mana ! Super ca ai cartea pe CD. Mersi mult, m-ai scutit de cheltuiala .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Roxica, bine ai venit si sa te bucuri de printesuca Ana Maria.
Alexandra mea a iesit aproape in fiecare zi afara, si azi am fost o jumatate de ora afara. noi avem landou si nu prea o bate pe ea vantul acolo, sta bine aparata, o infofolesc in polar (cosmonaut sau cum ii zice), caciula groasa, gluga deasupra si pun si o patura pe ea, plus ca landoul are si el o aparatoare pe picioare. Nu ii pun nimic pe nas si gura, bebeii mici nu respira pe gura, iar nasucul incalzeste aerul, mai rau e cu fular sa respire prin el ca se face condens si d-abia atunci ingheata. Noua ne-a zis dr sa iesim putin pana pe la minus 3, minus 4. Nu am avut probleme pana acum, ea doarme bine afara.
In casa fara caciulita, avem cam 24 de grade, la baita facem 26- 27, punem si un calorifer electric in baie. Punem caciulita doar prima ora dupa baita, spalam capul in fiecare zi, dar nu neaparat cu sampon de fiecare data. Clatim bine fata, o imbracam in body cu maneca lunga + pijama intreaga din bumbac si o bagam in sac de dormit (dar subtirel, nu f gros). Se simte bine ea asa...

Fetele stiu ca s-a mai discutat, dar imi mai spuneti si mie, va rog...daca ati avut ciclu cum a fost si cand? Eu am 7 sapt de la nastere, lohii am avut in primele 3, dar azi cred ca mi-a venit ciclul. E tare curios penttru ca alaptez si noapte si zi. O fi mica menstruatie, sau ce? La voi cum a fost? Nu e oare prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

14 natural: mysweetest, Ioana75, jadi, codruta grg, Lucia B, gabiarama, hildegard, miflore, deeapui, locca, ege, simona8004, Gina M, ancadm;
8 mixt: cge, kristinutza, RalucaCostiurin, anya, kid2003 (in drum spre natural), maddy77, b irina c, roxica;
8 artificial: RalucaN, marilena79, tangerine, nicole74, mimsi, karmenutza, dana lucia, ancris.

mary ilie, cred ca mai bine te incadrezi la natural, mixt ma refer la san si lapte praf. ceaiul... nu-l pun la socoteala. ce ziceti?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Subscriu si eu la natural,fara ceai,fara apa ca cica la inceputul alaptatului laptele e foarte ubtire si ei isi satisfac de-acolo necesarul pentru sete,in continuare cu 7 mese pe zi,din care 2 noaptea.
La noi ,desi in greutate luam bine,problema e kk male,chiar apos ...oare o sa vad si eu kk inchegat vreodata??? se mai confrunta cineva cu faza asta?
,
Moki si bb Mario

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Moki lasa ca e mai bine cu kk lichid. Am fost la vara-mea care are baietel de 7 luni si papa de toate, cand a tras un kk, mie mi-a venit rau, efeciv am iesit din camera.
Mary, poti sa o trimiti de pe CD pe mail cartea? Pe mine ma intereseaza aia mai scumpa, ca asta roz la 600.000 o am.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

roxica, bine ai venit la noi! Sa-ti traiasca Ana-Maria. Eu ii fac baie la 2 zile, singurul motiv pentru care nu-i fac zilnic fiind lenea mea. O spal pe cap de fiecare data. Caciulita - doar dupa baie si afara.
mary, hai fa-ti pomana cu noi si da-ne cartile pe mail. Iti facem cinste la "La Mama" la intilneala urmatoare (dar sa ne amintesti, ca eu cel putin stau prost cu memoria). Daca sint prea mari pentru yahoo, zi si facem transferul prin google. Multumiiiim.

Eu am fost afara 3 ore cu fata. In marsupiu. I-am luat un body cu picioare, si inca vreo 10 abtibilduri de-alea mari de pus pe perete; cred ca am peste 60 luate, o sa umplu tot apartamentul cind ajung in Buc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor!

Acum m-am linistit si eu. Dimineata la ora 10 am pasat copilul la mama si am dormit, fara aer, pina la ora 13 si m-am trezit buimaca si ma gindeam unde e copilul si de ce nu plinge de foame... puiul meu dormea in sufragerie!
I-am dat sa manince si am fugit la dispensar si am luat trimiterea la analize si am fugit iar pina la alt dispensar unde se recolteaza sa iau borcanase si mi-a dat unul pentru copro si o fiola pentru urocultura si ma uitam ca proasta in lemne cum o sa recoltez eu pipi de la baiat in eprubeta! Am fost la farmacie si am luat niste pungulite speciale care se pun pe putza copilului si se recolteaza pipi si apoi sa fie ele sanatoase ca eu nu am cum sa ii zic copilului ca vreau sa ii recoltez pentru sumar si pentru urocultura!

Si daca tot eram linga cumnata am mers in vizita si am gasit-o pe mama soacra aterizata de la Valcea asa ca am stat un pic de povesti si am luat-o la mine acasa si miine dimineata o trimit cu probele la laborator!

Am ajuns acasa , am alaptat copilul si l-am culcat, am mincat si eu si uite ca asa am ajuns la ora asta!
Aaaaa, am vrut sa iau reteta compensata si nu mai erau plafoane la nici o farmacie ca atare am luat reteta cu bani si astept 1 decembrie sa fac si gratuita ca mi-o trebuie , mai ales am pe ea debridat, sanasol si unguentul, nu imi strica dublurile! Aveti idee daca pot face reteta si luna viitoare sau trebuie sa o cer din nou?

I-am dat debridat copilului 2.5 ml acum si o sa ii mai dau si deseara ! Oare e prea mult? Doctorita mi-a zis 15 picaturi dar eu nu am pipeta si am luat doza minima pe dopul gradat! Cge colega mea de vis te rog sa imi mai zici odata cit pot sa ii dau copilului pe zi din debridat!
Vitaminele i le dau de miine!

Multumesc tuturor fetelor pentru complimentele cu privire la baiatul meu! Eu ma uit la nepotul meu si in comparatie cu el, copilul meu pare de gostat.

Bine ai venit Roxica sa iti traiasca printesa!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput