Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Raluca, eu am un termometru din ala electronic si are instructiuni pentru fiecare loc unde iei temperatura. Iti spune cat trebuie sa arate normal pentru axila, sub limba sau in fundic. Oricum, este diferenta mare intre ce arata ala si cel cu mercur. Acum 2 zile mi l-am pus eu la sub brat si imi arata 36,2 . Si celalalt 36,8. Care este oricum mai aproape de adevar. Temperatura la bebei este in jur de 37. Peste 38 este considerata febra.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ce o mai face Sofia? De mult nu mai stim de ea nimic.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

chiar, pe unde e Oana?
mai dar aveti o viteza la umplut pagini....eu stau de o ora sa citesc ce ati mai scris!
ieri am fost la control la gineco, totul e ok, mi-a zis ca inca mai am un pic de burta pentru ca uterul inca e marit de volum, dar sa mai am rabdare ca o sa se retraga! in rest totul foarte bine. cica nici nu zici ca am nascut! pai chiar nu am nascut.....am avut o mica operatie atata tot!

s-a trezit Andrei, am fugit
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Jadi, nici Alex nu e grasun...nu prea are cute, cum am vazut la alti copii...da eu nu sunt disperata..ca nici nu are cu cine sa semene grasun. mai bine asa..mie nu prea-mi plac copii aia care explodeaza.cat despre biberon, si eu am de la Avent, pentru cand ii mai dau ceiuc..si sa stii ca are o anumita pozitie in care curge ca lumea, daca nu trage copilul degeaba si se enerveaza.
Cu crema nu-i dau nici eu, decat pe picioruse, unde are pielea putin mai uscata.Eu folosesc produse Nivea.
Locca, de ce sa radem de tine..nici eu nu mi-am luat pompa, si nici nu am avut nevoie..nici in spotal, fiindca bebe a supt ft bine si eu nu am stiut ce e aia furia laptelui, si nici acum, fiindca imi goleste ft bine sanul.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana.....noi speram sa o facem pe Petra campioana mondiala la schi
Dimineata avem temperatura 37 cu 4 iar seara ajunge la 37 cu 7-8 (in fundic). Normal ca nu i-o i-au des, ci atunci cand a fost cu vaccinul i-am tot masurat-o.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mersi mult fetelor pt raspunsuri. Acum m-am linistit.
Ingrozitor de frig afara. Nu cred ca iesim azi. Mai bine o inbrac si o pun lanaga geamul deschis o jumatate de ora. Ziceau astia ca in weekend or sa fie 12 grade. Super! Plimbare in IOR scrie pe noi.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine care e CC? Ca eu cand eram gravida am vazut o carte f. groasa, roz care se numea "Mama si copilul" si costa 1.000.000. Mi s-a parut mult si nu am luat-o. Apoi am vazut alta tot roz, tot "Mama si copilul", cam la jumatatea grosimii primei carti si care era 525.000. Atunci nu am luat-o ca o vazusem la Mall si terminasem deja banii . Care e cea pe care o numiti voi CC? Ca nu stiu autorii cartilor vazute atunci. Si parca as lua-o si eu pana la urma ca m-ati innebunit cu ea .

Ziceti ca pt luna a 3a e bine 700g? Ca aseara l-am cantarit (3luni fara 4 zile) si nu am dormit bine de stres ca nu a luat bine baitul meu luna asta.

Multumesc anticipat de raspunsuri.

Aaa... si noi suntem categoria MIXT, seara papa un bibe de lapte praf si ocazional ceiut.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ralucutza, no problem cu 37 cu 8; dar pentru linistea ta sa i-o mai iei o data, de 2 ori, dimineatza si seara si vezi cam cat are ea de fel! Puica mea are intre 37 si 37 cu 5, dimineatza 37, spre seara 37 cu 2,3,4 (in funduletz); si eu i-am luat de cateva ori cu ocazia vaccinului;
Si eu cred ca tot la geam vom sta azi, e cam frig afara!
Codrutza, peste cativa ani o sa fie Romanica tare nu numai la gimnastica ci si la ski cu Petra campioana!
Irina, nu stiam ca sunt 2 carti roz! CC pe care-o am eu e de Capraru si are vreo 350 de pagini si costa 545mii; acum nu stiu daca e aia groasa sau aia subtire! irina, e bine 700 de grame, nu te stresa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Deea, care e pozitia buna la biberonul Avent? Eu n-am descoperit nici un semn! poate de-aia nu mananca bine. Sa-mi raspunzi, te rog mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Reminder: CC e scrisa de Emil si Herta Capraru.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput