Mamici de ianuarie-februarie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
LunaNoua spune:
Giova, ai 126 in total, prenatal + postnatal. Normal se imparte in doua in functie de DPN. Deci poti sa intrii in prenatal cu 63 de zile inainte de DPN. Daca ai o recomandare de la medic, poti intra si mai devreme in prenatal, adica la maxim 84 de zile inainte de DPN, si iti ramane postnatal doar 42 de zile.
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
dana_ene spune:
Am auzit si eu pe ziua de azi ceva de bine: se pare ca vom avea liber si vineri - 2 decembrie. YUPIIII !!!!!!!!!
Daniela
(28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
a_ancutza78 spune:
LA MULTI ANI !!! BEE SI CRISU SA FITI FERICITE SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!

GIOVA nu iti trebuie recomandare de la medic ca sa intri mai repede in prenatal..important e sa ai dupa nastere 42 de zile (obligatoriu)postnatal ,poti sa le iei cum vrei si nici nu esti obligata sa le iei pe toate(sunt 126 zile dn care obligatoriu 42 postnatal)
Vad ca toate sunteti in pline pregatiri..numai eu nu stiu ce astept..
.Am avut 2 saptamni crunte..m-am plimbat de la o usa la alta de la un cabinet la altul...bine ca s-a terminat si ca totul e ~ bine.
Pe 1 dec mergem iar la ginec.sa ducem rezultatele si sa vedem fetita...care e tare neastamparata
,sper ca "dupa" sa fie cuminte si sa faca nani..sa recupereze
pupici si.. spor la treaba
33+
bianca
anca
LunaNoua spune:
Ancutza, dar ce ai cautat pe la usi puiu ?
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
J G spune:
Bee si Crisu, La Multi ani fericiti! Nastere usoara si bebei grasuni si sanatosi!
Dana incredibila faza cu soacra-ta, cred ca ma speriam de moarte si faceam un scandal monstru. Mai sunt unii oameni ceva de speriat! Imi pare rau ca ai parte numai de nervi zilele astea! Poate ar trebui sa-i spui sefului tau ca nu poti sa filmezi sedinta si ca poate nu trebuia sa aprobe concediile colegilor tai.
Rali mama exact ca tine: nu prea am ce sa zic! Sunt bine, fetitza mea ma bumbaceste acum zi/noapte, oare se misca prea mult??? Inca nu am facut analizele de trim 3 dar maine ma prezint la intepat. A... incep sa-mi aranjez lucrurile la birou, sa le cresc comisioanele la baieti (am o echipa mica si vreau sa-i las fericiti)
De azi am inceput sa iau Materna, sa vedem cum o accept.
Bee parca tu ziceai ca pleaca sotul undeva si te muti la parinti? Daca da, poate ma suni sa ne vedem cat mai lucrez, sau poti sa vii direct la mine la birou! Ce zici?
Ingrid, sper sa te faci bine repede! stai in pat, la caldurica!
Fetelor inca nu am gasit un apartament in care sa ma mut, am ceva sperante abia in 15 dec. Acum e cam frig in casa, am calorifere electrice dar cand o sa vina factura probabil o sa facem infarct.
J 29+
utocatalina spune:
Daniela mercic de linkuri....cred ca o sa caut la Bricostore...Giova ai vazut ca si mie mi se par foarte scumpe, asa ca nici eu nu dau atit..sper sa avem noroc sa gasim si mai ieftin! Daniela si fetele care mai merg la job ma bucur ca aveti liber pe 1 si 2!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
31 si 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Crisu23 spune:
Salutare burticutze!
La Multi Ani BEE! Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti, si sa te bucuri de
!
Fetelor la toate va multumesc pentru urari, si voi sa aveti parte numai de bucurii, fericire, nastere usoara si
sanatosi!
Si scuze ca am raspuns cu intarziere dar abia acum am avut ceva timp.
Crisu
32+
Giova spune:
mersi mult fetelor.
Postnatal e obligatoriu doar 42, sau pot fi si mai multe zile?
Acum ma apuc sa socotesc.
Si cum numar zilele? se pun numai cele lucratoare, sau si sambetele si duminicile si sarbatorile?
Sa nu va suparati ca va tot intreb, dar sunt varza la cap. asta.
Tot pun la cantece, sper sa va placa.
Dana super veiozele!!! Ce misto ca ai si vineri liber!!! Sa te odihnesti.
La Praktiker am fost dar veioze frumoase nu sunt.
gio
si bb Marco 32+
Bee spune:
Catalina, veioze am vazut si eu la Mobexpert, dar niste pretzuri......AM fost cu sotzul sa cascam gura acum vreo 2-3 sapt si noua ne-au ramas ochii la o lustra dintr-un fel de hartie colorata si ne-am repezit! Dar cand am vazut pretul parca ne-a muscat ceva de mana si Radu: "dar ce-i asa mult ca doar e din hartie!?". Am vazut in Brico, dar tot la fel lustra, nu veioza, iar pretz n-am nici cea mai vaga idee, fiindca de multe ori la ce nu e musai de luat nici informativ nu ma uit sa fac calcule! Sanatate la mamicul tau! SA fie bine si alaturi de tine.
Dana
pt weekendul ala prelungit pe care-l astepti cu drag!
March lasa problema neuronilor uituci care te impiedica sa scrii mesaje personalizate (ai vazut ca toate uitam cu carul!) si presteaza rapid ca imediat vine Robert si ne vom intreba toate unde ai disparut!
Spre rushinica mea eu n-am descarcat nici un cantecel. Cred ca-l pun pe sotzul, pana nu pleaca in Germania.
Bee
si Fetitza
a_ancutza78 spune:
Pai mai intai la med de fam pt trimiteri ,masuratori...;analize.. cardiologie (2 ori)am probleme cu inima si trebuie sa vedem daca pot naste normal..daca nu ..iti trebuie o gramada de hartii,oftalmologie..ca port ochelari...si iti trebuie "aprobare'si de la ei..si ca sa nu fie numai atat..mi-a iesit si o "bubita" pe care a trebuit sa o arat la toti medicii (de fam si gine)+ dermato ca sa o pot cauteriza....asa nu pare ca am umblat prea mult...dar practic...te duci la cabinet...stai ceva la usa..te vede ,te programeaza in alta zi...te intorci..mai stai la usa..ca nu intrii cand esti programat...cel mai mult am stat la cardiologie 4 ore si ceva.. asta e ...asa trece vremea si te trezesti ca ...nasti
anca