Bebelusi de martie - aprilie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Rrox, da, bebe Stefan are un frate de 15 ani. Este baiatul din prima casatorie a sotului, si locuieste cu noi. Stef il iubeste foarte mult si e disperat sa intre in camera lui, rade cu gura pana la urechi cand il vede!
Rp, vad ca ideea ta are priza printre mamici!
Of, sunt -5 grade, mi-e cam frica sa ies afara...

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Ellinia, cumintenia este o iluzie. Ii place sa faca poze, de asta o vedeti voi cuminte. Si Mara da din miini si din picioare in scaunul de masa, dar asa cred ca fac toti copiii.

Andira, tarcul costa 415RON, l-am luat de la Happy Baby, e cea mai mare dimensiune 118x110cm.Se gaseste si pe net, cam la acelasi pret dar eu am vrut sa-l vad cum arata in realitate, ca am mai fost noi cu avint acum citeva luni in Cora sa luam tarc la copil si mi s-au parut atit de urite si mici incit i-am luat pilota sa stea pe jos.

Danna, noi putem visa, nu? pentru tine si pentru Sara cea frumoasa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

rp la carefour orhideea fac tricouri, le fac pe loc, de fapt fac orice, am facut si eu unul pt nasul de botez al lui cezar iar pt nasa am facut o pernuta in forma de inimioara, au iesit super misto si le-a placut la nebunie, perna si tricoul au costat vreo 700 mii , fac si calendare si tot ce vreti voi, e misto ca le fac pe loc

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Adriana, multumesc. Mai sint si la Cora si la parter in Unirea, asta ce stiu eu. Noi am mai facut cani cu diverse chestii imprimate, pe care le-am facut cadou la prieteni. Problema mea e ca nici una dintre locatii nu e atit de aproape incit sa ma pot deplasa singura cu Marutza, dar gasesc eu o solutie pina la Craciun. Pupici inca o data sarbatoritului.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eram asa suparata dimineata ca am uitat :

La Multi Ani: Cezar, Ioana si Stefan!!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

,

Ce harnicute ati fost! Cu intarziere, La multi ani sarbatoritilor de ieri: Mara, Sara Mihaela, Adela, Rares, Radu, Alex (Valenka) si Alexander (Lantana).
La Multi ani sarbatoritilor de azi: Stefan, Ioana si Cezar! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!

Vorbeati de somnul din timpul zilei (de fapt de adormit). Din pacate si Eva este campioana la asta. Adoarme ingrozitor de greu. Am incercat toate variantele posibile: s-o adorm imediat ce da primele semne de oboseala, s-o legan, s-o las in patut, in leagan, in scoica, sa incerc s-o adorm dupa ce e vizibil obosita, cu biberonul de lapte. Cand alaptam era acelasi lucru (cu greu adormea uneori la san). Ma dispera chestia asta (cele mai enervante momente sunt atunci cand ea, dupa o ora de chin in sfarsit adoarme si vine Victor ca i s-a stricat nu stiu ce, sau suna telefonul si o luam de la capat). Cu Victor nu am avut nici un fel de probleme:pur si simplu cand incepea sa dea semne de oboseala isi baga degetul in gurita, il puneam in patut si imediat adormea. DAr ne-am luptat 2 ani sa scapam de degetel, asa ca pe Eva nu am lasat-o sa si-l descopere si i-am dat suzeta. In rest nu avem nici un dinte (cred ca am cam ramas singurii de varsta asta care sa nu aiba dinti), nici dantura nu e umflata. Intr-adevar e disperata sa bage orice in gura, sa roada, dar asa face de la 3 luni.
Am tras o spaima ingrozitoare alaltaieri cu ea: la mine in brate (aea fiind in picioare, cu suzeta in gura) s-a inecat. Cred ca cu saliva. Inainte (cu vreo ora in urma) mancase iaurt. Dar s-a inecat groaznic, dadea din picioruse disperata si cred ca i-a venit si pe nas ceva care o impiedica sa respire. Apoi a urlat vreo 10 minute (ea nu prea plange de fel), mie mi s-au inmuiat picioarele. Ma gandesc cu groaza cand voi incepe sa-i dau biscuiti. Noi avem si "antecedente" :pe la 2 luni in somn a regurgitat si s-a inecat groaznic (noroc ca eram langa ea). Am ajuns si la spital dupa aia (desi isi revenise repede, nu s-a invinetit) dar dr. a zis ca mai bine sa-i faca niste aspiratii.

Ligia, Andira, Coco, Oanamc super bancurile. M-au binedispus!

Rrox,Dantje felicitari pentru dintisori. Rrox, pune-ne si noua o pila la Zana maseluta! La noi, Mos Nicolae aduce doar dulciuri (desi anul trecut a facut o mica exceptie si a adus si un Spiderman micut, pentru ca ma disperase cu el). Desi a mai primit si alti Spiderman mai aratosi (ala era o chestie micuta luata din piata), anul asta cand isi facea planuri ce sa-i aduca Mos Nicolae, cand i-am reamintit ca nu aduce decat dulciuri mi-a spus ca " stie sa aduca si jucarii pentru ca anul trecut i l-a adus pe Spider asa ca de ce nu ar face la fel si anul asta". Greseala mea a fost, sper sa nu fie dezamagit cand va vedea doar dulciuri (dar la Victor este o perioada teribila: pe 11 noiembrie Sfantul Victor, pe 30 noiembrie Sfantul Andrei-il cheama si Andrei- apoi Mos Nicolae, apoi Mos Craciun apoi pe 2 ianuarie ziua lui). Ajunge sa nu mai se bucure de cadourile de ziua lui (de obicei jucarii), pentru ca tot primeste in perioada asta.

Andruzza, noi mai mult de o ora nu stam afara (pe vremea asta). Si dr. m-a facut atenta sa evit s-o scot pe vant, ceata sau ploaie.

Ellinia, de Craciun eu si sotul meu mergem impreuna sa ne alegem cadourile si le punem apoi sub brad. Intr-adevar se strica elementul surpriza, dar nu prea ne potrivim la gusturi si preferam sa nu ratam ocazia de a nu lua ceva ce ne place

Alessia, Anca Mihaela, Ligia multa sanatate puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira de ce esti suparata? Nu ii face bine la burticutza... trebuie sa fii vesele mereu..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

LA MULTI ANI STEFAN , IOANA si CEZAR!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI! STEFAN, IOANA SI CEZAR!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Vai fetelor, ce frumos vorbiti voi de pregatirile de Craciun! Incet-incet incep sa intru si eu asa in atmosfera sarbatorilor...si cum Craciunul e sarbatoarea mea preferata, vreau sa fac tot posibilul, ca anul acesta sa fie cel mai frumos de pana acum, si sunt convinsa ca asa va fi, pentru ca avem cu noi o minunatie de fetita, Alexandra mea cea scumpa!

Despre cadouri...hmmm.. nu stiu ce sa zic, inca nu m-am gandit...Alexandrei vrem sa ii cumparam ceva jucarii pentru 9 luni+, sotului, sincer sunt in pana de idei...mai trebuie sa le luam ceva parintilor si surorii mele, care are 16 ani jumate, deci adolescenta cu fitzeDar cred ca incep cautarile de saptamana viitoare, nu vreau sa le las pe ultima suta de metri

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput