Bebelusi de martie - aprilie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Stefan Catalin - Cameron, Ioana Alexandra - Rrox3, Cezar Georgian - Adrianafedorca.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Hop si eu sa nu te las singurica, Nino!Tin Galerie pentru:Ioana lui Rrox Cezar al AdrianeiFedorca si pentruStefan Catalin a lui Cameron!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rrox buna faza cu supa....[:)))]

Adseana nu inteleg de ce nu vezi si tu link-ul.... daca tot nu reusesti da-mi un pm cu adresa ta de mail si ti-l trimit eu documentul, ca l-am salvat.

mai fetelor pai vreti si frumoase si usor de facut... trebuie sa muncim si noi , nu...?[:)))] eu acuma nu am zis sa le respectati intocmai dar asa de o idee eu zic ca merg... si telefoanele mobile cred ca am reusi si noi sa le facem...

Alessia speram sa reveniti cat de curand la normalitatea zi - noapte.

Dantje inca 2 dintisori? inseamna ca puiul tau s-a hotarat sa intreaca toti bebelusii de pe aici la dintisori... speram fara dureri.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Ninocikap, acum descarca fisierele de la tine. De abia astept sa ma uit pe ele!
Adriana, primit mailul de la tine. Multumim! La multi ani pntru Cezarica!
Rrox, la multi ani Ioanei!
Oare Camerun ce mai face, ne mai citeste din cand in cand? La multi ani Stefan!

Daca tot vad ca sunteti la capitolul "cadouri" poate schimbam idei de cadouri de Craciun pentru ai nostri soti. Eu nu prea am inspiratie. Iar cele gen portofel, pulover...le-am epuizat de mult. Voi la ce va ganditi? Chiar aseara vorbeam despre Craciun, ne gandeam cum sa facem cu bradul ca sa nu-l atace Stefan. Oricum, de abia astept sa vad ce fata o sa faca cand o sa vada bradutul stralucind si plin de beteala !

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Anca Micaela, speram sa se faca bine Ema! Din pacate stim si noi ce inseamna sa fim bolnaviori, asa ca pe Ema, sa se faca bine si sa fie iar jucausa!
Ank-a, ma bucur ca v-ati simtit bine, si ca sunteti asa bune prietene!
Zuzunaki, felicitari pentru "ma-ma", si Stefan ma striga toata ziua!

Poate reusim azi sa iesim un pic afara. Tot ma chinui sa ma uit la termometru sa vad cam cate grade sunt si nu reusesc. Va pup!

Mergi la inceput

Buna dimineata la fete dragi, bebei si buritici,Asa cum a spus si An-k, ne-a placut la expozitie, am luat ideei, ne-am admirat fetele si ele pe ele. Bianca este fooooarte frumoasa, imi venea sa o pup toata, e cuminte un zambet toata . Gegea, am alptat-o pe Sara exclusiv pana la 5 luni si ceva. Dar crede-ma ca in luna a 5-a imi era f greu, adormea numai la san, noaptea a ajuns sa se trezeasca din 2 in 2 ore si nu mai rezistam. Pana la urma am incercat timid cu laptele praf la care nu a vrut nici sa se uite. Am reusit sa o 'prind' exact in momentul cand ii era fooooarte foame si asta s-a intamplat in Spania. Eram pe masina cu sora si sotul meu, in drum spre un restaurant mai select. Mi-am pus si eu o rochie care avea un fermoar intr-o parte si trebuia sa-mi scot toata rochia sa alaptez... I-am pregatit de acasa o sticluta de lapte, nu a vrut deloc sa se atinga de ea la vremea cand stiam eu ca tebuie sa pape dar urla de foame... Pe masina sora mea a incercat si ea si Sara a topit de la ea toata sticla, pana nu a papat tot n-am scos un cuvant. De atunci i-am introdus treptat laptele praf dar noaptea tot de la mine vroia. Cand am inceput sa-i dau si seara lapte praf, o adormeam f greu, ea plangea mititica dupa Tzitzi sa poata adormi, dar si dupa ce adormea dormea aproape toata noaptea. Mi-a luat cateva zile sa o invat sa doarma singurica in patucul ei... dar cu perseverenta si rabdare am reusit!Am renuntat la alaptat cam dupa o luna (poate chiar mai putin) de cand introdusesem laptele praf, si sanii si-au revenit fara probleme, mi-a spus asistenta sa-i presez din cand in cand daca simt ca-s incarcati insa s-au linistit usor. Acum Sara cand e obosita ziua mai mult, isi mai baga nasucu in tricoul meu, cauta sanul dar eu ii dau suzetuca... recunosc ca am mai cedat de cateva ori (si nu stiu daca am facut bine) mofturilor ei si ale mele in amintirea vremurilor minunat cand eram foarte 'apropiate' ... si i-am mai dat tzitizi, si ea tragea cu acelasi nesat si satisfactie. Nu stiu daca am facut bine sau nu pentru ca imi curge inca putin lapte daca trage bine!Cam asta a fost povestea la noi!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Anca Michaela, ma tot gandesc si eu la Ema ca este mai bolnavioara in perioada asta, ma bucur ca i s-a reusit recoltarea de sange fara sa o chiunuie prea mult , insanatosire grabnica si un pupic pentru Ema din partea Sarei .Ellinia... eu as dori anul acesta un cadou mai special sau chiar mai multe cadouri. I-am sugerat lui Narcis ca mi-as dori un inel special din partea lui, pentru ca eu am doar o verigheta frumoasa de la el, aur alb cu un mic diamant in ea, dar este timpul sa primesc ceva scump si deosebit de frumos (asa simt eu), vreau inca un inel pretios de la el, care sa simbolizeze 'intarirea legaturii dintre noi.O chestie practica ce mi-as dori sa mai primesc este un MP3 care este si el in capul listei (care nu e scurta) de ceva vreme .Egoista cum sunt m-am ocupat de mine prima.Lui Narcis nu stiu ce sa-i cumpar, pentru ca el niciodata nu-si doreste nimic pentru el, adica un cadou sa incapa intr-o cutie, (vezi filmul Shall We Dance) asa e si Narcis. Dar de data asta vreau ca sa fie un Craciun special si pentru Narcis si il voi incraja sa faca o investitie in hobbyul lui 'Tenisul de masa' si sa-si gaseasca un set nou de palete, o pereche noua de pantofi de sport... ceva de genul acesta. Eu personal nu stiu ce sa-i iau...Sarei vreau sa-i cumparam o jucarie complexa de la varsta de 9 luni, am vazut ceva de genul acesta cu ceva timp in urma, o sa mai caut si poate pun linkul.Ranei si Branko inca nu m-am gandit inca ce, ii mai trag eu de limba in Wekendul acesta... Niciodata nu este usor sa le cumperi cadouri la copii de varsta lor, asa vrea ca sa se bucure de ele foarte mult. Oricum Bradul si podoabele de Craciun le punem la sf lunii acesteia si pe parcurs mai infrumusetam cu alte podoabe sa fie o atmosfera minunata!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Danna, frumos! E bine ca ii incurajezi hobby-ul! Eu nici pentru mine nu stiu inca. De fapt stiu, mi-ar placea un cd cu Albinoni, mi-l doresc de foarte mult timp si niciodata nu am reusit sa mi-l cumpar. Nici pentru fratele lui Stefan nu stiu ce cadou sa iau. Are aproape 15 ani si e greu sa ghicesti ce si-ar dori un baiat de varsta lui. Pui asa devreme podoabele? Si eu m-am gandit sa impodobesc casa mai repede. De abia astept!

Mergi la inceput

Am si botezat-o pe gegea (Geana), sa ma scuzi, sunt cu capu' zilele astea cum imi spunea o colega de-a noastra de pe forum!Da Ellinia, aici se impodobeste mai devreme si eu vreau ca toata luna decembrie sa fie o sarbatoare in casa noastra. Asa am facut si anul trecut, si ne-am obisnuit deja... Nu stiu care e explictia dar imi doresc sa avem un Craciun foarte frumos anul acesta! Cred ca Sara e cu pricina !www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Avem o diferenta mica la nr. de mesaje chiar acum am vazut! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput